Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reinka no, vidím, že jsi si užila
..tak hlavně, že dopadlo vše ok ![]()
já měla plánovaný, tak trochu nervy byly ![]()
Záleží na jizvě..já po pár týd nevěděla, že jsem na nějkým SC byla..možná bych zašla na gyndu ať ti změří tloušťku jizvy a poradila se, ale jinak máš pravdu, že doporučují rok, ale jsou případy které i po půl roce a je vše ok
a plánuješ při dalším zkusit normální porod? Ono plánovat se asi moc nedá, ale jestli jsi nakloněná k normálnímu nebo SC ti nevadí ![]()
@Deníííí to víš že bych radši normální, chtěli jsme hodně dětí… ale kdyby byl plánovaný CS, tak to nějak překousnu, nerada, ale jo…víš, abych malého alespoň hned viděla a ne jako teď, kdy jsem dostala celkovou arkózu, protože už se nemohlo dál čekat
Až na tlačení jsem si normální prožila, bolesti po minutě asi 6hodin vkuse a pak mě fikli a kuli jizvě jsem nemohla ještě 2 měsíce fungovat
Teď už normálně chodím na tréninky atd. a o jizvě ani nevím
Pošestinedělí dr. říkala, že je jizva hezká, tak doufám, že bude v pořádku (no, nevím, jak by se na mně tvářila, kdybych tam teď naklusala, ať se mi na ni podívá, že chci druhý mimčo
)
@Reinka no, co by..řekla by ti bubu a šla by si dělat to co srdce chce
a to jako my všichni mimííííííííí
takže sexu zdar!
já dnes začala špinit..ještě má mít antikoncepční MS a přemýšlím, jestli počkat na tu přírodní
a pak začít pracovat, co myslíte?
@Deníííí za zkoušku nic nedáš
někdo říká, že se má počkat, až se hormony dostanou z těla, pak si má člověk vybrat ![]()
@knora právě pro urychlení jsem si objednala ty kapky Gynex, tak uvidíme..
![]()
No a jak jste všichni na tom?..jako v jaké fázy cyklu jste..ať vím jak fandit ![]()
@Deníííí já nečekala, vysadila jsem HA a MS už pak nepřišla, přišly //. Takže se nám prcek povedl napoprvé
Jen teď po porodu ještě MS nemám, 2 cykly jsem 3dny špinila a to bylo vše a za 28dní to samý a tenhle měsíc nic ![]()
@Reinka tak to byla rychlovka
a teď je čas už na test, hm?
..no já barala před malou dlouho HA, pak jsme tedy tvořili malou a povedlo se „až“ po 5 měsících..
Já jsem totiž ujetá ještě na znamení, tak bych chtěla pannu nebo štírka..tak uvidíme..malá je ryba, já štír a drahý panna..tož tak
no člověk míní, život mění..
@Deníííí aaha, já jsem ryba, přítel panna, syn beran
já bych chtěla raka
No, testy jsem dělala, to špinění mělo přijít minulej pátek a nic…testy taky nic, mám tu poslední, tak si ho asi udělám v pátek, ale nemám žádný příznaky, minule jsem to prostě věděla
a ani jsme se moc nesnažili, teď tomu necháváme volnej průběh ![]()
Tak se holky pro dnešek s Vámi loučím…jdu domů..možná mrknu ještě z domu, ale spíš to vidím na gaučing u tv ![]()
Jinak..jsem nepisla nic o sobě
, tak za pár dnů mi bude 30, jsem z Olomouckého kraje a pracuji jako pokladní ve směnárně a do toho před půl rokem jsem si otevřela dětský bazárek..tak otěhotnění by mi bodlo na malý šábes ![]()
A taky něco pisněte, pokud to není tajný ![]()
Tak zatím ![]()
Krásné pondělní ránko
u nás zase už po ránu poletuje sníh ![]()
@Deníííí tak já jsem ve fázy čekání na MS a užívání prvního Clotilbegytu
takže vlastně čekání. Tak nějak se modlím, aby zabral hned
![]()
Ahoj holky! tak vás pracně dočítám
byli jsme na víkend u tchýně a tchána. Všichni tam pořád rodí a my máme čerstvě po svatbě, takže se všichni vyptávají kdy my.. prostě bomba ![]()
Jinak vítám Denííí
. Mně je 22 a už se snažíme rok, ale předtím jsme to nějak nehonili..až teď jsme se začli pořádně snažit. Koupila jsem si Femibion a čekám na ovu, tak se snad konečně zadaří
.
U nás nachumelíno a asi to jen tak nesleze
. Utíkám do práce ženy, tak se tu bavte! Večer sem mrknu ![]()
@Deníííí no, tak mně je 21, studuju VŠ v Praze, jsem z Pardubického kraje a dneska jsem byla vděčná za to, že nemám těhu břicho, protože nám zdrhá jeden pes a tak jsem to tele táhla k řetězu, podjela mi noha a pěkně jsem si namlela pusu
![]()
Ahoj holky můžu se k vám přidat? Už jednou jsme zažili povánoční dáreček v podobě dvou // bylo to v roce 2010, přesneji 9.1.
Anetka se vsak narodila už 26.6. takže jsem si tehotenství moc neuzila, začínala ná váze 770g a 34cm, ale zvládli jsme to na jedničku
nyní už se 8 měsícu snazime o druhe miminko, brala jsem už 5 mesicu utrogestan na menzes, nyní už mám 64 den cyklu a menzes nikde, zítra jdu na gyndu, těhotná zdřejmě opět nejsem, to by byl zázrak
ale moc si přejeme dalšího cvrčka. Pcházím z vysočiny, jmenuji se Petra a je mi 25 let ![]()