Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1689
29.10.12 12:11

@Deníííí : Ahojky, vítej.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
29.10.12 12:22

Tak jsem vás děvčata pracně dočetla.. Koukám, že nově příchozích je víc takže zdravím všechny.. :mavam:

@Reinka: hlavně že jsi v pořádku.. Vy máte taky stafordy, že? Prosímtě čím krmíte? Vím, že to sem moc nepatří, ale proč nepokecat i o něčem jiném… :)

@mandlicek: no jo, no.. mě to právě taky moc nesedlo.. taky to moc dlouho uvnitř nevydrželo :poblion: :poblion: :poblion: A dnes mi opět není nejlépe jelikož jsem šla včera s přítelovou ségrou, svojí švagrovou do kontejneru s platem a stavili jsme se v hospůdce. Já samozřejmě pít nechtěla, ale seděl tam tchán a už to jelo… Martinko, my jsme si spolu nedali jeeště ani panáčka… :D No a hotovo.. Z jednoho bylo 5, k tomu nějaké pivečko… :D No ale teď musím zase trošku vysadit.. Za prvé si myslím, že mám po tomhle víkendu na dost dlouho vybráno a hlavně tenhle víkend má být ovu, takže si dám na přítelových 35tinách a pak už konec… Co kdyby se zadařilo :dance:

Jooo a včera jsme byli pro štěňátko… :) Tchánovci si pořídili jorkšírka.. Je jí něco přes měsíc a je taaaak slaďounká.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
29.10.12 12:23

@petullle : na skupinu jsem koukala, ale mám tchýni v přátelích a oni neví, že se snažíme.. Bude překvápko.. :D A takhle by jí to hned docvaklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
29.10.12 12:39

@Deníííí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je ale „dojnice“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.12 12:51

@knora no, jako sem v tomhle za jedno, i kdyz znam lidi, kteri maji v byte vetsiho psa, ale maj tak prizpusobene zamestnani, ze pesan je sam doma treba 3h, kdy si odpociva… ale beztak je to masakr s nima :zed:

@alisekR vitej :mavam: koukam, ze sis v tehu taky uzila, no hlavne, ze to je vse v poradku :kytka: a hodne stesti v dalsim mazleni :hug:

no ja sem na novem Bondovi nebyla, pritel se na nej chysta zitra, me Bond nebavi, takze nic pro me :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
29.10.12 12:53

Aha tak dekuji :-) tak snad teprve zacina, protoze to uz bych yla fakt nastvana :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.12 13:12

@pinkeee85 hehe :D:D:D tak to sis dala dobre do sosacku :D no hlavne, ze jste si to uzili ;) :palec: :dance: no a s tim abstinovanim chapu, ja ted prave resim to, jak moc se mam lecit leky, co kdyby se nam to nahodou podarilo… no ja to nejakejma lekama totalne zazdila… :think: zase nad tim moc premyslim :zed: :pocitac:

tak sem, holky, prave dokoukala jeden dokument o II. sv. valce (Zapomenute transporty) no a muzu rict, ze to byl mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
29.10.12 13:18

@pinkeee85 teda bujarý víkend :lol: :lol: :lol:

@mandlicek zeptej se mudr. jak k ní půjdeš. Já Ti nevím, ale jedni říkají, že víc ublížíš miminku tím, že si nic nevezneš a druzí, zas tvrdí opak :roll: Uvidíš, co Ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.10.12 13:32

@mandlicek @pinkeee85 je to bernský salašnický pes, čubu mám australského ovčáka :mrgreen:
@Deníííí tak zas tak v šoku jsem nebyla, spíš jsem se musela smát, jak ho to chudáka vyděsilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
29.10.12 13:34

No holky, tak kdo sem psal, že má stafordy? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
29.10.12 13:44

@Reinka a to jsi táhla toho bernského? :roll: :roll: :roll: božínku, jestli máte tekové „telátko“ jak má bratránek, no nazdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
29.10.12 13:46

Už víííím, byla to @Dydlinka24 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.12 13:47

@pinkeee85 nebyla to Zuzeee??? uz tu dlouho nebyla, jestli ona neletela do CR na dovcu :think:

no vidis, tak sem to „netrefila“ :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.10.12 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
29.10.12 13:47
@mandlicek píše:
@pinkeee85 nebyla to Zuzeee??? uz tu dlouho nebyla, jestli ona neletela do CR na dovcu :think:

Neneee, už jsem na to přišla podle fotečky ve fotoalbu k tématu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.10.12 13:48

@knora jojo, toho jsem táhla :lol: Ale on není tlustej, mívá problémy s ledvinama a držím si ho ve sportovní kondici, takže když jsme byli na setkání berňáků, tak tam byl jak vyžle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí