Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem vás děvčata pracně dočetla.. Koukám, že nově příchozích je víc takže zdravím všechny.. ![]()
@Reinka: hlavně že jsi v pořádku.. Vy máte taky stafordy, že? Prosímtě čím krmíte? Vím, že to sem moc nepatří, ale proč nepokecat i o něčem jiném… ![]()
@mandlicek: no jo, no.. mě to právě taky moc nesedlo.. taky to moc dlouho uvnitř nevydrželo
A dnes mi opět není nejlépe jelikož jsem šla včera s přítelovou ségrou, svojí švagrovou do kontejneru s platem a stavili jsme se v hospůdce. Já samozřejmě pít nechtěla, ale seděl tam tchán a už to jelo… Martinko, my jsme si spolu nedali jeeště ani panáčka…
No a hotovo.. Z jednoho bylo 5, k tomu nějaké pivečko…
No ale teď musím zase trošku vysadit.. Za prvé si myslím, že mám po tomhle víkendu na dost dlouho vybráno a hlavně tenhle víkend má být ovu, takže si dám na přítelových 35tinách a pak už konec… Co kdyby se zadařilo ![]()
Jooo a včera jsme byli pro štěňátko…
Tchánovci si pořídili jorkšírka.. Je jí něco přes měsíc a je taaaak slaďounká.. ![]()
@petullle : na skupinu jsem koukala, ale mám tchýni v přátelích a oni neví, že se snažíme.. Bude překvápko..
A takhle by jí to hned docvaklo ![]()
@knora no, jako sem v tomhle za jedno, i kdyz znam lidi, kteri maji v byte vetsiho psa, ale maj tak prizpusobene zamestnani, ze pesan je sam doma treba 3h, kdy si odpociva… ale beztak je to masakr s nima ![]()
@alisekR vitej
koukam, ze sis v tehu taky uzila, no hlavne, ze to je vse v poradku
a hodne stesti v dalsim mazleni ![]()
no ja sem na novem Bondovi nebyla, pritel se na nej chysta zitra, me Bond nebavi, takze nic pro me ![]()
Aha tak dekuji
tak snad teprve zacina, protoze to uz bych yla fakt nastvana ![]()
@pinkeee85 hehe ![]()
![]()
tak to sis dala dobre do sosacku
no hlavne, ze jste si to uzili
no a s tim abstinovanim chapu, ja ted prave resim to, jak moc se mam lecit leky, co kdyby se nam to nahodou podarilo… no ja to nejakejma lekama totalne zazdila…
zase nad tim moc premyslim
![]()
tak sem, holky, prave dokoukala jeden dokument o II. sv. valce (Zapomenute transporty) no a muzu rict, ze to byl mazec…
@pinkeee85 teda bujarý víkend
![]()
@mandlicek zeptej se mudr. jak k ní půjdeš. Já Ti nevím, ale jedni říkají, že víc ublížíš miminku tím, že si nic nevezneš a druzí, zas tvrdí opak
Uvidíš, co Ti řekne.
@mandlicek @pinkeee85 je to bernský salašnický pes, čubu mám australského ovčáka ![]()
@Deníííí tak zas tak v šoku jsem nebyla, spíš jsem se musela smát, jak ho to chudáka vyděsilo ![]()
@Reinka a to jsi táhla toho bernského?
božínku, jestli máte tekové „telátko“ jak má bratránek, no nazdar ![]()
@pinkeee85 nebyla to Zuzeee??? uz tu dlouho nebyla, jestli ona neletela do CR na dovcu ![]()
no vidis, tak sem to „netrefila“ ![]()
Příspěvek upraven 29.10.12 v 13:49
@mandlicek píše:
@pinkeee85 nebyla to Zuzeee??? uz tu dlouho nebyla, jestli ona neletela do CR na dovcu
Neneee, už jsem na to přišla podle fotečky ve fotoalbu k tématu.. ![]()
@knora jojo, toho jsem táhla
Ale on není tlustej, mívá problémy s ledvinama a držím si ho ve sportovní kondici, takže když jsme byli na setkání berňáků, tak tam byl jak vyžle ![]()