Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@knora jj, zeptam se, no jako uz to je lepsi, sice me furt boli ty prudusky, ale to proste asi jen tak neovlivnim… jinak ja sem brala paralen, ten mi teda zabral skvele…
@Reinka jooooooooo, vzdyt to mas v podpisu, hele ja sem slepa ![]()
![]()
uplne mimo
kamaradka si jede v pulce listopadu pro bernskyho
tak vcera poslala fotecky no a vypada uzasne ![]()
@petullle ja beru femibion 800 + jeste listovku k tomu navic
a pritel vitamin E ![]()
@Reinka i tak ať vyžle nebo ne, sílu má tak jak tak a težký
![]()
@mandlicek průdusky jsou potvory, mě potrápily na jaro, bohužel jsem zkončila na antibiotikách ![]()
![]()
Nám se podařil první syn krátce po Vánocích 2009. Teď by jsme rádi mimčo už pod stromek. Vloni se nám na vánoce zadařilo, ale v lednu přišlo zklamání. ![]()
@petullle my jak jsme v sobotu s drahým rozlouskli, že jdem do druhého, tak včera jsem akčně objednala ty kapky Gynex, těhu vitamíny, drahému taky a na závěr testík ![]()
@knora holka, tak ja mam anginu noooo, takze antibiotika taky… ![]()
Ahoj holky, tak já jsem 24 DC, a stejně jsems e testla, brzy já vím. Vykouknul na mě duch, ale u testu hcg quick test, citlivost 25, tak docela zírám
Přikládám fotku, co si o tom myslíte? Není moc kvalitní, ale lepší nevyfotím
Víc očí víc vidí. Naživo ho vidím líp, tady si u té fotky musím hýbat s obrazovkou od NB…Jiný test nemám, jsem ze zapadákova, tak jestli nepřijde MS, koupím další a lepší, citlivější ![]()
Neptejte se mě, proč takhle z kraje testim s méně citlivým testem, sama nevím, už jsem z toho asi blázen
![]()
@Bekynka cece jako to je dousek vylozene, ale taky ho vidim az po natoceni monitoru u NB, ale zkus to treba pozdeji, treba vykoukne lepsi vzorek
ale urcite drzim palce ![]()
jinak dneska to bylo vtipne, jak sem byla u doktora, tak jsem mu rekla, ze se s pritelem pokousime o mimco, a ze je taky mozne, ze bych mohla byt tehu
, ale ze tj jeste brzo na urceni pri beznych testech
tak pan doktor, zareagoval uplne skvele, ze to neni problem, ze ve St pujdu beztak na krev, takze mi rovnou udelaj i na tehu test z te krve
tak sem zvedava, jak to dopadne, ale myslim si, ze zadny zazrak se dit nebude ![]()
@mandlicek Jo jo, můj foták na mobilu moc dobře nefotí. Jsem ráda, že nejsem magor a vidí to v tom i někdo jiný
jinak děkuji ![]()
@Bekynka tak chce to trosku postelovat monitor, ptz je to vazne dusicek
ale asi bych pockala par dni a testla to jeste jednou ![]()
@Bekynka já tam něco vidím, ale za mě bych netestovala před MS…počkej a uvidíš ![]()
Ja vim ze se to nema, ale jak mam doma test tak to je konec ![]()