Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20507
29.10.12 13:50

A berete něco na podporu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.12 13:53

@knora jj, zeptam se, no jako uz to je lepsi, sice me furt boli ty prudusky, ale to proste asi jen tak neovlivnim… jinak ja sem brala paralen, ten mi teda zabral skvele…

@Reinka jooooooooo, vzdyt to mas v podpisu, hele ja sem slepa :D:D:D uplne mimo :mrgreen: kamaradka si jede v pulce listopadu pro bernskyho :) tak vcera poslala fotecky no a vypada uzasne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.12 13:55

@petullle ja beru femibion 800 + jeste listovku k tomu navic :D a pritel vitamin E :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
29.10.12 13:57

Jojo ja ja mam stafordi slecnu a 8malych stenatek;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
29.10.12 14:05

@Reinka i tak ať vyžle nebo ne, sílu má tak jak tak a težký :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
29.10.12 14:06

@mandlicek průdusky jsou potvory, mě potrápily na jaro, bohužel jsem zkončila na antibiotikách :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
29.10.12 14:14

:mavam: :mavam:
Nám se podařil první syn krátce po Vánocích 2009. Teď by jsme rádi mimčo už pod stromek. Vloni se nám na vánoce zadařilo, ale v lednu přišlo zklamání. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
29.10.12 15:50

@petullle my jak jsme v sobotu s drahým rozlouskli, že jdem do druhého, tak včera jsem akčně objednala ty kapky Gynex, těhu vitamíny, drahému taky a na závěr testík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.12 17:07

@knora holka, tak ja mam anginu noooo, takze antibiotika taky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
29.10.12 18:51

Ahoj holky, tak já jsem 24 DC, a stejně jsems e testla, brzy já vím. Vykouknul na mě duch, ale u testu hcg quick test, citlivost 25, tak docela zírám :think: Přikládám fotku, co si o tom myslíte? Není moc kvalitní, ale lepší nevyfotím :( Víc očí víc vidí. Naživo ho vidím líp, tady si u té fotky musím hýbat s obrazovkou od NB…Jiný test nemám, jsem ze zapadákova, tak jestli nepřijde MS, koupím další a lepší, citlivější :)
Neptejte se mě, proč takhle z kraje testim s méně citlivým testem, sama nevím, už jsem z toho asi blázen :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.12 19:05

@Bekynka cece jako to je dousek vylozene, ale taky ho vidim az po natoceni monitoru u NB, ale zkus to treba pozdeji, treba vykoukne lepsi vzorek :kytka: ale urcite drzim palce :hug:

jinak dneska to bylo vtipne, jak sem byla u doktora, tak jsem mu rekla, ze se s pritelem pokousime o mimco, a ze je taky mozne, ze bych mohla byt tehu :srdce:, ale ze tj jeste brzo na urceni pri beznych testech :nevim: tak pan doktor, zareagoval uplne skvele, ze to neni problem, ze ve St pujdu beztak na krev, takze mi rovnou udelaj i na tehu test z te krve :mrgreen: tak sem zvedava, jak to dopadne, ale myslim si, ze zadny zazrak se dit nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
29.10.12 19:07

@mandlicek Jo jo, můj foták na mobilu moc dobře nefotí. Jsem ráda, že nejsem magor a vidí to v tom i někdo jiný :mrgreen: jinak děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.12 19:10

@Bekynka tak chce to trosku postelovat monitor, ptz je to vazne dusicek :) ale asi bych pockala par dni a testla to jeste jednou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.10.12 19:44

@Bekynka já tam něco vidím, ale za mě bych netestovala před MS…počkej a uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
29.10.12 19:46

Ja vim ze se to nema, ale jak mam doma test tak to je konec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie