Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andula b.** toto taky nechápu, proč nemají všichni mudr. stejný přístup…
jeden udělá něco až po tom, druhý to dělá zrovna obráceně
aby se v nich vyznal
Dobre dopoledne holky,
teeeda tady toho zase pribylo
no pomalu budu docitat a snad i nejak reagovat…
kazodpadne vam, holky, dekuji za podporu
no ja sem doma od Dr. a co sem se neodzvedela
mam infekcni monukleozu a zanet stredniho ucha… takze, co vam budu vykladat…
no hlavne, ze to doktori poznali takhle rychle, dostala jsem ATB na ucho, ptz na mononukleozu nejsou ATB a lezim a bude to vazne „ftipne“, jelikoz minimalne 6 mesicu zadny alkohol (coz mi teda neva), ale i co se tyce sportu, tak zadna slava
takze se obavam, ze ani lyzovacka nebude
![]()
no a trisla jak me bolej
jak kdybych mela minimalne 1 den nohy v praku (ze to teda takhle musim napsat, zeny), ale to je des
mno takze ja du premyslet o nejake dietce ![]()
@knora píše:
Dobré i Tobě. Tak já vím, že tento cyklus nic, neb není z čeho tvořit mimíska…takže z toho mi blbě není, bohužel. Víš, to je tak, když je někdo debil a nedá si říct…blbě mi je od zádů
Tak budeme čekat dál, určitě se zadaří, věřím tomu ![]()
@mandlicek píše:
Dobre dopoledne holky,teeeda tady toho zase pribylo
no pomalu budu docitat a snad i nejak reagovat…
kazodpadne vam, holky, dekuji za podporu
no a trisla jak me bolejno ja sem doma od Dr. a co sem se neodzvedela
mam infekcni monukleozu a zanet stredniho ucha… takze, co vam budu vykladat…
![]()
![]()
no hlavne, ze to doktori poznali takhle rychle, dostala jsem ATB na ucho, ptz na mononukleozu nejsou ATB a lezim a bude to vazne „ftipne“, jelikoz minimalne 6 mesicu zadny alkohol (coz mi teda neva), ale i co se tyce sportu, tak zadna slava
takze se obavam, ze ani lyzovacka nebude
![]()
jak kdybych mela minimalne 1 den nohy v praku (ze to teda takhle musim napsat, zeny), ale to je des
mno takze ja du premyslet o nejake dietce
Jejky, to mě mrzí. Brzy se dej dohromady. Jinak mononukleoza není žádná legrace.Nic smaženýho, kořeněnýho, skoro všechno na vodě a planý…a žádná čokoláda. Ale hlavně, že na to přišli hned. Maslím na tebe holka ![]()
@mandlicek: ufff, tak to ti nezavidim teda.. tak se koukej pořádně kurýrovat ať jsi co nejdříve v pořádku..
A jak je u vás? Tady zase krásně svítí sluníčko.. By se člověk z toho počasí snad zbláznil… ![]()
@Kaájinka ahoj, záleží na tobě, já první půlku těhu proležela v nemocnici s hrozícím potratem, porod vyvolávaný a nakonec akutní CS, dítě resuscitovali. Prckovi je 6m a začínáme se snažit o další. Pokud se na to cítíš, tak do toho jdi. Známá měla první těhu taky preeklampsii a v druhým nic ![]()
@pinkeee85 @ MaMiNkA72 holky dekuji za podporu, jj Dr. mi dal info, ze prave nic takovyho nesmim
no takze mam pred sebou jeste nejaky ten tyden lezeni… ale taky si rikam, ze jsem rada, ze to odhalili hned, ze me budou aspon sledovat atd. ![]()
jinak u nas krasne, slunecno a relativne teplo, nebo me to tak prijde
tak si tu vetram a lezim ![]()
@mandlicek píše:
@pinkeee85 @ MaMiNkA72 holky dekuji za podporu, jj Dr. mi dal info, ze prave nic takovyho nesmim![]()
no takze mam pred sebou jeste nejaky ten tyden lezeni… ale taky si rikam, ze jsem rada, ze to odhalili hned, ze me budou aspon sledovat atd.
jinak u nas krasne, slunecno a relativne teplo, nebo me to tak prijde
tak si tu vetram a lezim
No já vařím a nakukuju sem. Odpoledne půjdu s dětma ven, taky tady svítí sluníčko. Večer dojede tatka domů, ale zrovna nic nebude
. No však dojede na víkend ![]()
Tady je holky taky krásně..
@mandlicek: tak odpočívej a užívej.. I když za těchto okolností… No ale máš pravdu, že je dobře že na to přišli brzy.. ![]()
Já jen tak projíždím internet a vybírám si sedačku do obýváku, tak doufám, že se mi brzy zadaří a něco vyberu. Přítele to vybírání moc nebaví, takže já vyberu a musí projít schvalovacím řízením.. ![]()
Ahojky, u nás taky slunečno, ale co z toho když do 20 hod budu trčet v práci ![]()
@petullle pak řekni co na to drahá polovička ![]()
@pinkeee85 tak za 10 dní se těšíme jak se budeme kochat fotečkou se //
, takže 8.11…dám si to do upomínky ![]()
@alisekR já ještě nééé, já teď absolvuji MS ![]()
@ytoka to byl hezky pozitivní příspěvek
![]()
@knora ..máš pravdu na to má žaludek opravdu málo chlapů
![]()
jak můžeš zaspat, čovéče
..já nikdy, jen fingovaně na SŠ, když byla první hodina tělák ![]()
@Kaájinka..jdi di toho, dr. si tě určo pohlídají
Holky, vím, že bych to tu neměla psát.., ale dnes mi kamarádky psala, že přišli opět o mimi..už po třetí,, vždy v začátku a to, že přestalo bít srdíčko..ach jóó, ikdyž to nebylo mé mimi, tak oči se mi zaleskli
..nevím, co ji vždycky napsat..tak tentokrát, ať změní dr a jdou konečně na pořádné vyšetření, páč dr. jim řekl na po 2. by se to nemělo stát a na po 3. už vůbec né a rup a je to tu znova!! ![]()
@mandlicek ..jaj..tak to máš s oplodňovacím procesem útrum nebo můžeš? ![]()
Ať je brzo líp ![]()
Deníííí : tak to jsme na tom stejně
…třeba se nám zárověň i zadaří
![]()
Tak se to tady potapetovala a jdu na přestávku.., ale já se vráátííím
![]()