Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2293
31.10.12 09:31

@andula b.** toto taky nechápu, proč nemají všichni mudr. stejný přístup… :( jeden udělá něco až po tom, druhý to dělá zrovna obráceně :roll: :cert: aby se v nich vyznal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
31.10.12 10:29

Dobre dopoledne holky,

teeeda tady toho zase pribylo :pankac: no pomalu budu docitat a snad i nejak reagovat…

kazodpadne vam, holky, dekuji za podporu :) no ja sem doma od Dr. a co sem se neodzvedela :cert: mam infekcni monukleozu a zanet stredniho ucha… takze, co vam budu vykladat… :zed: :zed: :zed: no hlavne, ze to doktori poznali takhle rychle, dostala jsem ATB na ucho, ptz na mononukleozu nejsou ATB a lezim a bude to vazne „ftipne“, jelikoz minimalne 6 mesicu zadny alkohol (coz mi teda neva), ale i co se tyce sportu, tak zadna slava :nevim: takze se obavam, ze ani lyzovacka nebude :cert: :cert:

no a trisla jak me bolej :cert: jak kdybych mela minimalne 1 den nohy v praku (ze to teda takhle musim napsat, zeny), ale to je des :pocitac: mno takze ja du premyslet o nejake dietce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
31.10.12 10:41
@knora píše:
Dobré i Tobě. Tak já vím, že tento cyklus nic :,(, neb není z čeho tvořit mimíska…takže z toho mi blbě není, bohužel. Víš, to je tak, když je někdo debil a nedá si říct…blbě mi je od zádů :cert:

Tak budeme čekat dál, určitě se zadaří, věřím tomu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 10:45
@mandlicek píše:
Dobre dopoledne holky,

teeeda tady toho zase pribylo :pankac: no pomalu budu docitat a snad i nejak reagovat…

kazodpadne vam, holky, dekuji za podporu :) no ja sem doma od Dr. a co sem se neodzvedela :cert: mam infekcni monukleozu a zanet stredniho ucha… takze, co vam budu vykladat… :zed: :zed: :zed: no hlavne, ze to doktori poznali takhle rychle, dostala jsem ATB na ucho, ptz na mononukleozu nejsou ATB a lezim a bude to vazne „ftipne“, jelikoz minimalne 6 mesicu zadny alkohol (coz mi teda neva), ale i co se tyce sportu, tak zadna slava :nevim: takze se obavam, ze ani lyzovacka nebude :cert: :cert:

no a trisla jak me bolej :cert: jak kdybych mela minimalne 1 den nohy v praku (ze to teda takhle musim napsat, zeny), ale to je des :pocitac: mno takze ja du premyslet o nejake dietce :roll:

Jejky, to mě mrzí. Brzy se dej dohromady. Jinak mononukleoza není žádná legrace.Nic smaženýho, kořeněnýho, skoro všechno na vodě a planý…a žádná čokoláda. Ale hlavně, že na to přišli hned. Maslím na tebe holka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1689
31.10.12 10:45

@mandlicek: ufff, tak to ti nezavidim teda.. tak se koukej pořádně kurýrovat ať jsi co nejdříve v pořádku..

A jak je u vás? Tady zase krásně svítí sluníčko.. By se člověk z toho počasí snad zbláznil… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
31.10.12 10:47

@Kaájinka ahoj, záleží na tobě, já první půlku těhu proležela v nemocnici s hrozícím potratem, porod vyvolávaný a nakonec akutní CS, dítě resuscitovali. Prckovi je 6m a začínáme se snažit o další. Pokud se na to cítíš, tak do toho jdi. Známá měla první těhu taky preeklampsii a v druhým nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
31.10.12 10:55

@pinkeee85 @ MaMiNkA72 holky dekuji za podporu, jj Dr. mi dal info, ze prave nic takovyho nesmim :zed: :zed: no takze mam pred sebou jeste nejaky ten tyden lezeni… ale taky si rikam, ze jsem rada, ze to odhalili hned, ze me budou aspon sledovat atd. :palec:

jinak u nas krasne, slunecno a relativne teplo, nebo me to tak prijde :dance: tak si tu vetram a lezim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
31.10.12 11:00
@mandlicek píše:
@pinkeee85 @ MaMiNkA72 holky dekuji za podporu, jj Dr. mi dal info, ze prave nic takovyho nesmim :zed: :zed: no takze mam pred sebou jeste nejaky ten tyden lezeni… ale taky si rikam, ze jsem rada, ze to odhalili hned, ze me budou aspon sledovat atd. :palec:jinak u nas krasne, slunecno a relativne teplo, nebo me to tak prijde :dance: tak si tu vetram a lezim :mrgreen:

No já vařím a nakukuju sem. Odpoledne půjdu s dětma ven, taky tady svítí sluníčko. Večer dojede tatka domů, ale zrovna nic nebude :-(. No však dojede na víkend :lol:

• Citovat
  • Upravit
1689
31.10.12 11:04

Tady je holky taky krásně..

@mandlicek: tak odpočívej a užívej.. I když za těchto okolností… No ale máš pravdu, že je dobře že na to přišli brzy.. :)

Já jen tak projíždím internet a vybírám si sedačku do obýváku, tak doufám, že se mi brzy zadaří a něco vyberu. Přítele to vybírání moc nebaví, takže já vyberu a musí projít schvalovacím řízením.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 12:14

Ahojky, u nás taky slunečno, ale co z toho když do 20 hod budu trčet v práci :zed:

@petullle pak řekni co na to drahá polovička :mrgreen:

@pinkeee85 tak za 10 dní se těšíme jak se budeme kochat fotečkou se // ;), takže 8.11…dám si to do upomínky :mrgreen:

@alisekR já ještě nééé, já teď absolvuji MS :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 12:20

@ytoka to byl hezky pozitivní příspěvek :srdce:  :kytka:

@knora ..máš pravdu na to má žaludek opravdu málo chlapů 8) :mrgreen:
jak můžeš zaspat, čovéče :D..já nikdy, jen fingovaně na SŠ, když byla první hodina tělák :mrgreen:

@Kaájinka..jdi di toho, dr. si tě určo pohlídají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 12:23

Holky, vím, že bych to tu neměla psát.., ale dnes mi kamarádky psala, že přišli opět o mimi..už po třetí,, vždy v začátku a to, že přestalo bít srdíčko..ach jóó, ikdyž to nebylo mé mimi, tak oči se mi zaleskli :,(..nevím, co ji vždycky napsat..tak tentokrát, ať změní dr a jdou konečně na pořádné vyšetření, páč dr. jim řekl na po 2. by se to nemělo stát a na po 3. už vůbec né a rup a je to tu znova!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 12:27

@mandlicek ..jaj..tak to máš s oplodňovacím procesem útrum nebo můžeš? :(
Ať je brzo líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
31.10.12 12:27

Deníííí : tak to jsme na tom stejně :-)…třeba se nám zárověň i zadaří :-) :kytka: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9950
31.10.12 12:28

Tak se to tady potapetovala a jdu na přestávku.., ale já se vráátííím :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí