Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Deníííí : No to si s těmi vycházkami ani nedělej srandu.. Vždyť bych se celých 9měsíců kopala doma do zadečku.. No to snad neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]()
@Deníííí píše:
Holky, co děláte, když nic neděláte..haha..jdu mrknout tady na mimi na // kdo má a nemá a hledat duchy..ať mám trošku praxi
Já brouzdám po netu a nábytku a po nějakém sportu, který bych mohla dělat s hafanem.. Potřebuju taky trošku shodit a pesan nabrat svaly, tak to chci nějak zkombinovat.. ![]()
@pinkeee85 tak buď výcvik nebóó zlehka běh či procházky po lesích ![]()
tož víš jak od toho je to neschopenka=neschopnost ničeho
takže žádný běhání po lesích ![]()
Holky tak já jsem si stáhla filmek tak jdu mrknout..
Nejspíš u toho teda usnu (večer jdu zas do práce) ale zkusím vydržet.. Než půjdu tak jetšě nakouknu.. Tak zatím ![]()
@pinkeee85 když mluvíš o shození kil..kolik jste nabrali v těhu a shodili jste zas vše zpátky? Já když přičtu shozený kila začátečním zvracením
..tak hore jsem měla 20kg
a dolů jsem to dotala hned, pak když jsem odstavila tak zas něco šlo hore. Ale teď víc jak rok držím váhu kol 65kg..no, vyloženě hubeňour nejsem ![]()
@pinkeee85 píše:Holky s těma vycházkama to záleží na doktorovi, klidně vám může napsat i 6hodin. Mě dal naposled, když jsem čekala malou neomezené s tím, že je pro mě důležité chodit na procházky. Takže asi tak
@mandlicek : no jo, tak ale ať fotí se všemi detaily..No to je naprd s těmi vycházkami v těhu.. Já jsem slyšela, že můžou být v těhu neomezené… Je to asi jak kde a u koho
@Deníííí píše:
@pinkeee85 když mluvíš o shození kil..kolik jste nabrali v těhu a shodili jste zas vše zpátky? Já když přičtu shozený kila začátečním zvracením..tak hore jsem měla 20kg
![]()
a dolů jsem to dotala hned, pak když jsem odstavila tak zas něco šlo hore. Ale teď víc jak rok držím váhu kol 65kg..no, vyloženě hubeňour nejsem
No vdle mě jsi teda hubená jak vyžle
, já mít 65 ta´k skáču radostí, Ale máme to v rodině - všichni tak 120 až 150kg…takže já se svýma 82,7 kg si pískám. No po první holce to šlo dolů nejlíp a hned. Nejhorší šok byl pro mě asi po klukovi. Dokud jsem kojila, šlo to.Ale jak jsem přestala, tak jsem za dva měsíce přibrala 17kg a to snad ze vzduchu. Hold štítná žláza, rodinná genetika a udělalo to své. No ani nebudu psát kolik jsem u koho přibrala, protože by jste mi asi po´tukali na čelo, že chci ještě jedno mimčo ![]()
@Deníííí jo s tema prasulema to nevim, vim jen to, co se doctu… ale rekla bych, ze se ti proste vypocitava nemocenska davka z vyplaty a pak az „nastoupis“ na materskou, tak pobiras pomernou castku z vyplaty, protze si celou dobu na neschopence stale zamestnana a jakmile pujdes na RD tak dostanes davku od statu = takze podle me „dedukce“ je to neschopenka a tim padem mas castku jako kdyz ses nemocna… ale mozna se mylim, ja s tim zkusenost nemam…
@MaMiNkA72 jj, taky bych rekla, ze ty vychazky hodne zalezi na tom, jak se domluvis s Dr.
@pinkeee85 uzij si filmik a odpocin si pred vecerem ![]()
Ahoj
Jaá při prvním těhu nabrala neuvěřitelných 30kg
Něco jsem dala dolu, ale na svou puvodní váhu jsem se už nedostala
Ted plánujeme druhé mimi a bojím se že pak budu jako vepřík.
Tož babizny, kde jste?
..v diskuzi jsme kde si dóóle, tak to napravuju ![]()
V práci finišuju, ještě hoďku..jdu si pro kafe ať se trošku proberu ![]()
A vy, šup, šup sem hodit nějaké novinky ![]()
@Deníííí píše:Hej, ty jsi taky pořádnej závislák na příspěvcích co
Tož babizny, kde jste?..v diskuzi jsme kde si dóóle, tak to napravuju
V práci finišuju, ještě hoďku..jdu si pro kafe ať se trošku proberuA vy, šup, šup sem hodit nějaké novinky
@orionk píše:
AhojJaá při prvním těhu nabrala neuvěřitelných 30kg
Něco jsem dala dolu, ale na svou puvodní váhu jsem se už nedostala
Ted plánujeme druhé mimi a bojím se že pak budu jako vepřík.
Neboj, nebudeš
. Může to být úplně jinak ![]()
@MaMiNkA72 píše:
Hej, ty jsi taky pořádnej závislák na příspěvcích co..já sem taky každou chvilku nakukuju a nic
. Byla jsem chvilka s malýma holkama venku a pak ses sa učila s ogarem. Ted čučím na ulici a užívám klídečku, když si dětičky hrají a nevyžadují momentálně maminku
.
Tak celý den dělám na pc, tak mám nutkání nakukovat:mrgreen:
jsem si byla proto kafe a zmáčkla jsem si blbec bílou čokoládu ![]()
@Deníííí píše:
Tak celý den dělám na pc, tak mám nutkání nakukovat:mrgreen:jsem si byla proto kafe a zmáčkla jsem si blbec bílou čokoládu