Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1689
31.10.12 14:25

@Deníííí : No to si s těmi vycházkami ani nedělej srandu.. Vždyť bych se celých 9měsíců kopala doma do zadečku.. No to snad neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
31.10.12 14:26
@Deníííí píše:
Holky, co děláte, když nic neděláte :mrgreen: ..haha..jdu mrknout tady na mimi na // kdo má a nemá a hledat duchy..ať mám trošku praxi :mrgreen:

Já brouzdám po netu a nábytku a po nějakém sportu, který bych mohla dělat s hafanem.. Potřebuju taky trošku shodit a pesan nabrat svaly, tak to chci nějak zkombinovat.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 14:33

@pinkeee85 tak buď výcvik nebóó zlehka běh či procházky po lesích 8)
tož víš jak od toho je to neschopenka=neschopnost ničeho :mrgreen: takže žádný běhání po lesích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
31.10.12 14:34

Holky tak já jsem si stáhla filmek tak jdu mrknout.. :D Nejspíš u toho teda usnu (večer jdu zas do práce) ale zkusím vydržet.. Než půjdu tak jetšě nakouknu.. Tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 14:40

@pinkeee85 když mluvíš o shození kil..kolik jste nabrali v těhu a shodili jste zas vše zpátky? Já když přičtu shozený kila začátečním zvracením :mrgreen: ..tak hore jsem měla 20kg :roll: 8) a dolů jsem to dotala hned, pak když jsem odstavila tak zas něco šlo hore. Ale teď víc jak rok držím váhu kol 65kg..no, vyloženě hubeňour nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
31.10.12 14:49
@pinkeee85 píše:
@mandlicek : no jo, tak ale ať fotí se všemi detaily.. :D No to je naprd s těmi vycházkami v těhu.. Já jsem slyšela, že můžou být v těhu neomezené… Je to asi jak kde a u koho :nevim:
Holky s těma vycházkama to záleží na doktorovi, klidně vám může napsat i 6hodin. Mě dal naposled, když jsem čekala malou neomezené s tím, že je pro mě důležité chodit na procházky. Takže asi tak :mavam:
@Deníííí píše:
@pinkeee85 když mluvíš o shození kil..kolik jste nabrali v těhu a shodili jste zas vše zpátky? Já když přičtu shozený kila začátečním zvracením :mrgreen: ..tak hore jsem měla 20kg :roll: 8) a dolů jsem to dotala hned, pak když jsem odstavila tak zas něco šlo hore. Ale teď víc jak rok držím váhu kol 65kg..no, vyloženě hubeňour nejsem :mrgreen:

No vdle mě jsi teda hubená jak vyžle :think:, já mít 65 ta´k skáču radostí, Ale máme to v rodině - všichni tak 120 až 150kg…takže já se svýma 82,7 kg si pískám. No po první holce to šlo dolů nejlíp a hned. Nejhorší šok byl pro mě asi po klukovi. Dokud jsem kojila, šlo to.Ale jak jsem přestala, tak jsem za dva měsíce přibrala 17kg a to snad ze vzduchu. Hold štítná žláza, rodinná genetika a udělalo to své. No ani nebudu psát kolik jsem u koho přibrala, protože by jste mi asi po´tukali na čelo, že chci ještě jedno mimčo :think:

• Citovat
  • Upravit
952
31.10.12 14:56

@Deníííí jo s tema prasulema to nevim, vim jen to, co se doctu… ale rekla bych, ze se ti proste vypocitava nemocenska davka z vyplaty a pak az „nastoupis“ na materskou, tak pobiras pomernou castku z vyplaty, protze si celou dobu na neschopence stale zamestnana a jakmile pujdes na RD tak dostanes davku od statu = takze podle me „dedukce“ je to neschopenka a tim padem mas castku jako kdyz ses nemocna… ale mozna se mylim, ja s tim zkusenost nemam…

@MaMiNkA72 jj, taky bych rekla, ze ty vychazky hodne zalezi na tom, jak se domluvis s Dr.

@pinkeee85 uzij si filmik a odpocin si pred vecerem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
31.10.12 15:00

Ahoj :) Jaá při prvním těhu nabrala neuvěřitelných 30kg :D Něco jsem dala dolu, ale na svou puvodní váhu jsem se už nedostala :( Ted plánujeme druhé mimi a bojím se že pak budu jako vepřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 18:59

Tož babizny, kde jste? :D..v diskuzi jsme kde si dóóle, tak to napravuju :mrgreen:
V práci finišuju, ještě hoďku..jdu si pro kafe ať se trošku proberu :D

A vy, šup, šup sem hodit nějaké novinky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
31.10.12 19:03
@Deníííí píše:
Tož babizny, kde jste? :D..v diskuzi jsme kde si dóóle, tak to napravuju :mrgreen:
V práci finišuju, ještě hoďku..jdu si pro kafe ať se trošku proberu :DA vy, šup, šup sem hodit nějaké novinky :jazyk:
Hej, ty jsi taky pořádnej závislák na příspěvcích co :lol:..já sem taky každou chvilku nakukuju a nic :think:. Byla jsem chvilka s malýma holkama venku a pak ses sa učila s ogarem. Ted čučím na ulici a užívám klídečku, když si dětičky hrají a nevyžadují momentálně maminku :potlesk:.
  • Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 19:04
@orionk píše:
Ahoj :) Jaá při prvním těhu nabrala neuvěřitelných 30kg :D Něco jsem dala dolu, ale na svou puvodní váhu jsem se už nedostala :( Ted plánujeme druhé mimi a bojím se že pak budu jako vepřík.

Neboj, nebudeš :-). Může to být úplně jinak :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9950
31.10.12 19:17
@MaMiNkA72 píše:
Hej, ty jsi taky pořádnej závislák na příspěvcích co :lol:..já sem taky každou chvilku nakukuju a nic :think:. Byla jsem chvilka s malýma holkama venku a pak ses sa učila s ogarem. Ted čučím na ulici a užívám klídečku, když si dětičky hrají a nevyžadují momentálně maminku :potlesk:.

Tak celý den dělám na pc, tak mám nutkání nakukovat:mrgreen:

jsem si byla proto kafe a zmáčkla jsem si blbec bílou čokoládu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
31.10.12 19:18
@Deníííí píše:
Tak celý den dělám na pc, tak mám nutkání nakukovat:mrgreen:jsem si byla proto kafe a zmáčkla jsem si blbec bílou čokoládu :poblion:
:lol: bílá čokoláda je taky dobrá :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
26833

Vy jste toho nakecaly 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950

MaMiNkA72..počkej, počkej..vy se snažíte o třetí? :D