Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
31.10.12 21:05

@Terysek30 mně je 21 :kytka: A tobě? (jsem taky zvědavá :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
31.10.12 21:07

@Reinka mě bylo na konci června 20, takže jsem ještě o něco málo mladší :oops:

• Citovat
  • Upravit
26833
31.10.12 21:09

@Terysek30 ale tak já už jedno dítko mám :mrgreen: Takže je to tak na stejno, narodil se přesně měsíc po mých 21.narozeninách :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
31.10.12 21:11

@Reinka no vidíš, to bych ješt měla šanci to stihnout, když jsem na konci června :D a už se snažíte o druhý?

• Citovat
  • Upravit
26833
31.10.12 21:13

@Terysek30 snažíme nesnažíme…občas je nechráněnej sex :zed: Nějak se mi chlap šprajcnul :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
31.10.12 21:14

@Reinka jakto že šprajcnul?

• Citovat
  • Upravit
26833
31.10.12 21:17

@Terysek30 no, on by druhý dítě chtěl, těšil by se na něj, všechno, ale radši by, až dodělám školu a přestěhujeme se :roll: tož, takže už budu mít asi dosmrti jedináčka :roll: :mrgreen: :mrgreen: My než se přestěhujem…
Ale to samý bylo i s prvním, sice se pak trááášně divil, že když jsem nebrala prášky a spali jsme spolu obden, že jsem těhotná :lol: ale jsou to s prckem pěkný spiklenci :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
31.10.12 21:21

@Reinka tak uvidíš, když se nechráníte tak se třeba povede :)))

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 21:26
@Terysek30 píše:
To by nás taky pak holky mohli zakousnout :D až to budou dočítat :D Mně spíš zajímalo to jestli jsi to věděla od začátku, vypozorovala jsi nějaké příznaky apod, ale koukám, že ty jsi asi těch příznaků moc neměla :D

Tak jen normálka, někdy jo, jindy ne a 2× jsem ani nevěděla, že jsem těhu. Bylo to takové překvápko. U těch dvou posledních jsem to jen tušila, ale 100% nevěděla až později. Ale u poslední jsem zuvracela a natahovalo mě ze všeho snad do 7měsíce…to byl děs. Taky jsem zhubla a pak přibrala jen 4kg nad svoji výchozí váhu

• Citovat
  • Upravit
Terysek30
31.10.12 21:38

Jen 4 kila? To by ti kdejaká mamina záviděla :))

@MaMiNkA72 píše:
Tak jen normálka, někdy jo, jindy ne a 2× jsem ani nevěděla, že jsem těhu. Bylo to takové překvápko. U těch dvou posledních jsem to jen tušila, ale 100% nevěděla až později. Ale u poslední jsem zuvracela a natahovalo mě ze všeho snad do 7měsíce…to byl děs. Taky jsem zhubla a pak přibrala jen 4kg nad svoji výchozí váhu
  • Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 21:40
@Terysek30 píše:
Jen 4 kila? To by ti kdejaká mamina záviděla :))
Neboj, při prvních dvou po 15kg, pak 8,7,6,5,4…no mám klesající tendenci :-)
  • Citovat
  • Upravit
Terysek30
31.10.12 21:41

Tak ještě pár dětiček a nebudeš nabírat vůbec :D a jak jsi ashazovala? Lehko?

@MaMiNkA72 píše:
Neboj, při prvních dvou po 15kg, pak 8,7,6,5,4…no mám klesající tendenci :-)
  • Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 21:46
@Terysek30 píše:
Tak ještě pár dětiček a nebudeš nabírat vůbec :D a jak jsi ashazovala? Lehko?
Po první holce to šlo samo, ani jsem nevěděla jak. Po druhé to bylo horší. Dlouho se mi nedařilo dostat pryč břicho. Když došla v půl roce dcerky kamarádka a její dcera se mě zeptala: teto, ty zase čekáš miminko…tak jsem řekla ne, to jsem tak tlustá a musím s tím něco dělat. Ale jak měla Zuzka rok, tak šla váha pomaloučku dolů a zase jsem měla svých 50kg. Po třetí to šlo dolů ještě hůř a trvalo to dlouho. Po ogarovi to šlo dolů celkem v pohodě dokud jsem kojila. Ale jak jsem přestala kojit, nabrala jsem zpátky 17kg za dva měsíce. Mám problém se štítnou žlázou a v té době se mi asi nějak zbláznily hormony a bylo to v háji. Pak už jsem vždycky přibrala a nedostala dolů nic, spíše se ještě nějaké kilo přidalo. Ted mám 82,7,ale to jsem za poslední dva měsíce zhubla 5kg. Jsem taková prostorově výraznější osoba s velkýma prsama :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3102
31.10.12 21:47

Ahoj muzu se k vam vtirnout? doma uz jednoho prcka Adamka mam a chteli by jsme pro nej sestricku :-) snazime se uz pul rok a noc :-( uz se desim toho ze se budeme snazit jako u Adamka rok a pul :-((((dalo mi to pekne zabrat nez jsem precetla celoou diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
31.10.12 21:49
@Lilua píše:
Ahoj muzu se k vam vtirnout? doma uz jednoho prcka Adamka mam a chteli by jsme pro nej sestricku :-) snazime se uz pul rok a noc :-( uz se desim toho ze se budeme snazit jako u Adamka rok a pul :-((((dalo mi to pekne zabrat nez jsem precetla celoou diskuzi [/citace

Ahojky…vítám tě..nj, jsme děsně ukecaný ženský. Teda aspon některý. Ale já pro dnešek budu končit :kytka:, dojel tatínek :kytka: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex