Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reinka mě bylo na konci června 20, takže jsem ještě o něco málo mladší ![]()
@Terysek30 ale tak já už jedno dítko mám
Takže je to tak na stejno, narodil se přesně měsíc po mých 21.narozeninách ![]()
@Reinka no vidíš, to bych ješt měla šanci to stihnout, když jsem na konci června
a už se snažíte o druhý?
@Terysek30 snažíme nesnažíme…občas je nechráněnej sex
Nějak se mi chlap šprajcnul ![]()
@Terysek30 no, on by druhý dítě chtěl, těšil by se na něj, všechno, ale radši by, až dodělám školu a přestěhujeme se
tož, takže už budu mít asi dosmrti jedináčka
My než se přestěhujem…
Ale to samý bylo i s prvním, sice se pak trááášně divil, že když jsem nebrala prášky a spali jsme spolu obden, že jsem těhotná
ale jsou to s prckem pěkný spiklenci
![]()
@Terysek30 píše:
To by nás taky pak holky mohli zakousnoutaž to budou dočítat
Mně spíš zajímalo to jestli jsi to věděla od začátku, vypozorovala jsi nějaké příznaky apod, ale koukám, že ty jsi asi těch příznaků moc neměla
Tak jen normálka, někdy jo, jindy ne a 2× jsem ani nevěděla, že jsem těhu. Bylo to takové překvápko. U těch dvou posledních jsem to jen tušila, ale 100% nevěděla až později. Ale u poslední jsem zuvracela a natahovalo mě ze všeho snad do 7měsíce…to byl děs. Taky jsem zhubla a pak přibrala jen 4kg nad svoji výchozí váhu
Jen 4 kila? To by ti kdejaká mamina záviděla ![]()
@MaMiNkA72 píše:
Tak jen normálka, někdy jo, jindy ne a 2× jsem ani nevěděla, že jsem těhu. Bylo to takové překvápko. U těch dvou posledních jsem to jen tušila, ale 100% nevěděla až později. Ale u poslední jsem zuvracela a natahovalo mě ze všeho snad do 7měsíce…to byl děs. Taky jsem zhubla a pak přibrala jen 4kg nad svoji výchozí váhu
@Terysek30 píše:Neboj, při prvních dvou po 15kg, pak 8,7,6,5,4…no mám klesající tendenci
Jen 4 kila? To by ti kdejaká mamina záviděla
Tak ještě pár dětiček a nebudeš nabírat vůbec
a jak jsi ashazovala? Lehko?
@MaMiNkA72 píše:
Neboj, při prvních dvou po 15kg, pak 8,7,6,5,4…no mám klesající tendenci
@Terysek30 píše:Po první holce to šlo samo, ani jsem nevěděla jak. Po druhé to bylo horší. Dlouho se mi nedařilo dostat pryč břicho. Když došla v půl roce dcerky kamarádka a její dcera se mě zeptala: teto, ty zase čekáš miminko…tak jsem řekla ne, to jsem tak tlustá a musím s tím něco dělat. Ale jak měla Zuzka rok, tak šla váha pomaloučku dolů a zase jsem měla svých 50kg. Po třetí to šlo dolů ještě hůř a trvalo to dlouho. Po ogarovi to šlo dolů celkem v pohodě dokud jsem kojila. Ale jak jsem přestala kojit, nabrala jsem zpátky 17kg za dva měsíce. Mám problém se štítnou žlázou a v té době se mi asi nějak zbláznily hormony a bylo to v háji. Pak už jsem vždycky přibrala a nedostala dolů nic, spíše se ještě nějaké kilo přidalo. Ted mám 82,7,ale to jsem za poslední dva měsíce zhubla 5kg. Jsem taková prostorově výraznější osoba s velkýma prsama
Tak ještě pár dětiček a nebudeš nabírat vůbeca jak jsi ashazovala? Lehko?
Ahoj muzu se k vam vtirnout? doma uz jednoho prcka Adamka mam a chteli by jsme pro nej sestricku
snazime se uz pul rok a noc
uz se desim toho ze se budeme snazit jako u Adamka rok a pul
dalo mi to pekne zabrat nez jsem precetla celoou diskuzi
@Lilua píše:
Ahoj muzu se k vam vtirnout? doma uz jednoho prcka Adamka mam a chteli by jsme pro nej sestrickusnazime se uz pul rok a noc
uz se desim toho ze se budeme snazit jako u Adamka rok a pul
dalo mi to pekne zabrat nez jsem precetla celoou diskuzi [/citace
Ahojky…vítám tě..nj, jsme děsně ukecaný ženský. Teda aspon některý. Ale já pro dnešek budu končit
, dojel tatínek
![]()