Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaMiNkA72
1.11.12 08:53
@knora píše:
Tak a končím, sem tu udělala slohovku, stránku po stránce jsem si to kopírovlaa a teď se mi to ztratilo :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Ve zkratce -
Mandlicek - no je nadělení :( :( :( :( holka myslím na Tebe ať si brzo fit :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Deni - když si vypneš budíka zaspíš jedna dvě, na to já jsem expert :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kamarádky je mi líto :( fakt by měla změnit mudr.

MaMiNkA72 - sedm dětí??? 8o 8o 8o 8o 8o u Vás musí být veselo :lol: :lol: :lol: a víš, co! Už jsem se začínala říkat, že tu jsem nejstarší, je mi 33 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tebe už s dětima nedoženu :mrgreen: přítel by chtěl dvě a nejlíp dvojčata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo, to znám…někdy napíšu „román“ a když jsem u konce, tak UPS a nikde nic…to je vždycky na :zed: :zed: :zed:. Dvojčátka je krásná věc, je to roztomilé, ale obdivuju holky co to zvládají. Dokud mimča jen leží, tak to jde, ale od 1 do 3let je to teda mazec. Kamarádka má 6letý dvojčata kluky a její ségra o rok starší dvojčata holky. A teda řeknu ti…to je teprve na nervy. Jedno uhlídáš v pohodě, ale dvě a ještě jak ti jde každý na jinou stranu :roll: .To třeba nevím jestli bych zvládla, ikdyž mám dost dětí. Ale pokud si přejete dvojčátka, tak at vám to vyjde :hug:

A pro zasmání přidám malou historku. Moje nejstarší dcerka má vysokou školu speciální pedagogiky. Pracuje ve školce s postiženýma dětma. No a během VŠ měla práci na hlucháku ve Val. Meziříčí. Šla ven s 6dětma, jak otevřela dveře, tak se ji rozprchli každé někam jinam.Ona na ně volala asi 5×, aby se vrátili zpátky a pak ji došlo, že slyší málo nebo vůbec a musela je všechny pochytat za ruku a dovést na hřiště. A tehdy prohlásila, že se nediví maminkám co mají dvojčata nebo trojčata, že jsou uhoněné :pankac:.

• Citovat
  • Upravit
2293
1.11.12 09:33

@MaMiNkA72 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hlavně, že je pochytala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moje bývalá švagrová má 9-ti leté dvojčata kluky :) no a mamčin bratránek má 10-ti měsíční dvojčátka taky kluky :) Moc dobře si vzpomínám, jak to bylo někdy náročné, hlavně když byli uplně mrňavoučcí, jeden byl příšerně uřvaný a řval tak, až se mu zatajoval dech :cert: :cert: teď už jsou to páni kluci :) Za to ti letošní, jsou uplné zlatíčka, usmátí…No já budu ráda, když se nám zadaří jedno, a kdyby to byla holčička, to by bylo přímo úžasné!!! Můj chce totiž strašně moc holku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.11.12 09:40

Ahoj :mavam: Já chtěla strašně dvojčata! Když mi dr. řekla, že tam je jedno, málem jsem to obrečela :oops: :mrgreen: Ale teď už nechci, přeci jen se po tom CS trošku bojím i jednoho dítěte, aby to děloha zvládla, natož dvou…takže tak :kytka:

Mně za chvíli přijedou naši a musíme do pojišťovny, platěj mi životko a minulý týden mi přišel dopis, že tam je nějakej nedoplatek a nevím co, tak tam táta volal a že se s ním nebudou bavit, když jsem plnoletá, takže tam musím s nima, i když o tom vím kulový, jen aby se s ním bavili :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.11.12 09:41
@MaMiNkA72 píše:
Jo, to znám…někdy napíšu „román“ a když jsem u konce, tak UPS a nikde nic…to je vždycky na :zed: :zed: :zed:. Dvojčátka je krásná věc, je to roztomilé, ale obdivuju holky co to zvládají. Dokud mimča jen leží, tak to jde, ale od 1 do 3let je to teda mazec. Kamarádka má 6letý dvojčata kluky a její ségra o rok starší dvojčata holky. A teda řeknu ti…to je teprve na nervy. Jedno uhlídáš v pohodě, ale dvě a ještě jak ti jde každý na jinou stranu :roll: .To třeba nevím jestli bych zvládla, ikdyž mám dost dětí. Ale pokud si přejete dvojčátka, tak at vám to vyjde :hug:A pro zasmání přidám malou historku. Moje nejstarší dcerka má vysokou školu speciální pedagogiky. Pracuje ve školce s postiženýma dětma. No a během VŠ měla práci na hlucháku ve Val. Meziříčí. Šla ven s 6dětma, jak otevřela dveře, tak se ji rozprchli každé někam jinam.Ona na ně volala asi 5×, aby se vrátili zpátky a pak ji došlo, že slyší málo nebo vůbec a musela je všechny pochytat za ruku a dovést na hřiště. A tehdy prohlásila, že se nediví maminkám co mají dvojčata nebo trojčata, že jsou uhoněné :pankac:.

Chudák, to musí být taky těžký, ale tak hlavně že jí nikdo neutekl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 09:42

Dobré ráno :-)

Jsem zde :D
včera už se mi doma nechtěl zapínat noťas..tak vás jdu dočíst..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 09:44
@klarka1991 píše:
@Terysek30 aha tak dekuju :-) uz si pripadam jak blazen :-( sama kolikrat premyslim co to delam za hlouposti, ze takhle si planovat den kdy otehotnim…miminko bych moc chtela, ale zatim nic nejde to

buď vklidu, tady jsme blázni všichni..hlavně budem jak bude termín neočekávané MS :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 09:45
@Reinka píše:
jé to se tak hezky četlo a ty to utneš :lol: :lol: Jinek jsem teda ještě mladší, než tvoje nejstarší dcera :lol:

jojo četlo se to hezký..pokračůůj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 09:48

@Lilua ano, vtírni se :mavam: a něco o sobě pisni, ať víme, já/my jsme zvědaví baby :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 09:56

@MaMiNkA72 ..historka o volání na neslyšící děti mě pobavila :mrgreen: ..no, jó to si v tu chvíli člověk neuvědomí :lol:

takže tu máme 20cítečky, 30cítečky, 40cítečky..to je hezký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
1.11.12 09:58

Ahoj holky, tak jsem se v noci nudila a tak jsem brouzdala přes telefon po emimi a hledala příznaky těhu a to byste se nasmály : bolest prsou (začly mě tak bolet, že jsem myslela, že umřu), tlak v podbřišku (zrovna tak), únava (to se dá při noční pochopit), chuť k jídlu zvýšená (dostala jsem hrozný hlad a měla jsem jen 3rohlíky a pochoutkový salát), pak jsem vyčetla naopak nechutenství (všechno ustalo a já bych nepozřela nic) a ve finále? Pocit na zvracení (tak to bych nikdy nevěřila, že si dokážu tohle vsugerovat) :mrgreen: Už jsem asi fakt magor.. :D Musím to všechno přestat číst jinak se zblázním :roll:

Třeba napadlo váš, že si změřite obvod prsou a budete je měřit i dál abyste věděly, jestli se zvětšily? Z toho výplývá: Na příznaky nemyslete, nebo magoři z toho budete :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 10:01

Terysku, kde máme fotečkůůůůů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 10:03

@pinkeee85 ..jaja, psychika je sFiňa :mrgreen: a to už jsi po noční vzhůru? nebo si se vyspala v práci, přiznej barvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
1.11.12 10:09

@Deníííí : jj, jsem vzhůru.. já nikdy moc dlouho nevydržím chrupat po noční.. Stačí mi tak 3hodinky spánku.. :dance: Jj, ta psychika je hrozná.. Navíc když jsem si ráno změřila BT tak opět klesla o stupínek, takže se bojím že tentokrát bude anovulační cyklus a budem čekat zase další měsíc.. Navíc je tu hnusně.. Prší.. Brrrrr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
1.11.12 10:10
@Deníííí píše: @MaMiNkA72 ..historka o volání na neslyšící děti mě pobavila :mrgreen: ..no, jó to si v tu chvíli člověk neuvědomí :lol:takže tu máme 20cítečky, 30cítečky, 40cítečky..to je hezký :D

To je jen dobře, že tu máme zástupce každého věku.. Aspoň je víc o čem co povídat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
1.11.12 10:11

@pinkeee85 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na příznaky nemyslete, nebo magoři z toho budete :cert: to jsi fakt hezky napsala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí