Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Terysek30
31.10.12 21:51
Alespoň jsi dobře zaizolovaná na zimu :lol: :lol: :lol:
@MaMiNkA72 píše:
Po první holce to šlo samo, ani jsem nevěděla jak. Po druhé to bylo horší. Dlouho se mi nedařilo dostat pryč břicho. Když došla v půl roce dcerky kamarádka a její dcera se mě zeptala: teto, ty zase čekáš miminko…tak jsem řekla ne, to jsem tak tlustá a musím s tím něco dělat. Ale jak měla Zuzka rok, tak šla váha pomaloučku dolů a zase jsem měla svých 50kg. Po třetí to šlo dolů ještě hůř a trvalo to dlouho. Po ogarovi to šlo dolů celkem v pohodě dokud jsem kojila. Ale jak jsem přestala kojit, nabrala jsem zpátky 17kg za dva měsíce. Mám problém se štítnou žlázou a v té době se mi asi nějak zbláznily hormony a bylo to v háji. Pak už jsem vždycky přibrala a nedostala dolů nic, spíše se ještě nějaké kilo přidalo. Ted mám 82,7,ale to jsem za poslední dva měsíce zhubla 5kg. Jsem taková prostorově výraznější osoba s velkýma prsama :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Terysek30
31.10.12 21:51

@Lilua ahoj, vítej. To víš nějak jsme se tu rozkecali :lol: :lol: hlavně nevěš hlavu a třeba se podaří i dřív

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 21:52
@Terysek30 píše:
Alespoň jsi dobře zaizolovaná na zimu :lol: :lol: :lol:

jo jo a máím dobře obalené nervy :-)…tchýně říká, že nemám nervy, ale kotevní lana :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Terysek30
31.10.12 21:55

A to je někdy hodně potřeba. No i když při tolika dětičkách se ani nedivim :lol:

@MaMiNkA72 píše:
jo jo a máím dobře obalené nervy :-)…tchýně říká, že nemám nervy, ale kotevní lana :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3102
31.10.12 21:56

Ja se na to snazim radeji nemyslet ale to dost tezky kamaradky kolem me jsou ud tehu a nebo porodili tak se budeme snazit o 106

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
31.10.12 21:58
@Terysek30 píše:
A to je někdy hodně potřeba. No i když při tolika dětičkách se ani nedivim :lol:

To je pohoda…ty dvě velké holky už doma nebydlí a tak je jich jen 5. Jsem v září začala ještě studovat psychologii a 2× týdně mi sem chodí děcka ze základky na doučování matiky a češtiny…tak se nenudím :-). Všechno se dá zvládnout. Ale ted si tu připadám jak stará paprika :-)

• Citovat
  • Upravit
Terysek30
31.10.12 21:59

@Lilua Moje jedna kamarádka dnes porodila holčičku, a atky mám kolem sebe dost těhulek takže to moc dobře znám…

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 22:00
@Lilua píše:
Ja se na to snazim radeji nemyslet ale to dost tezky kamaradky kolem me jsou ud tehu a nebo porodili tak se budeme snazit o píše: Více

Neboj, jednou to přijde…a obvykle to bývá v dobu, kdy si to vůbec nemyslíš…držím pěstičky, at je to co nejdříve :hug:

• Citovat
  • Upravit
Terysek30
31.10.12 22:00

Téééda, koukám, že jsi celkem aktivní :)) Proboha proč jak stará paprika??? 8o

8o
@MaMiNkA72 píše:
To je pohoda…ty dvě velké holky už doma nebydlí a tak je jich jen 5. Jsem v září začala ještě studovat psychologii a 2× týdně mi sem chodí děcka ze základky na doučování matiky a češtiny…tak se nenudím :-). Všechno se dá zvládnout. Ale ted si tu připadám jak stará paprika :-)
  • Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 22:02
@Terysek30 píše:
Téééda, koukám, že jsi celkem aktivní :)) Proboha proč jak stará paprika??? 8o8o

Tož jsem četla věk 20 a 21 a mě bude v lednu 41 :roll:

• Citovat
  • Upravit
Terysek30
31.10.12 22:04

Já bych řekla, že na věku až zas tolik nezáleží. Naopak buďme rádi, že tě tu máme. Alespoň námmůžeš v ledačem poradit a pomoc :potlesk:

:potlesk:
@MaMiNkA72 píše:
Tož jsem četla věk 20 a 21 a mě bude v lednu 41 :roll:
  • Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 22:11
@Terysek30 píše:
Já bych řekla, že na věku až zas tolik nezáleží. Naopak buďme rádi, že tě tu máme. Alespoň námmůžeš v ledačem poradit a pomoc :potlesk::potlesk:

Jejky, to jsi mi polichotila a potěšila mě ne noc :hug:. To sa mi bude dobře spinkat. Tatka se šel osprchovat a jdeme hajinkat :kytka:

Tak pro dnešek se loučím a přeji také dobrou noc a hezké sny. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Terysek30
31.10.12 22:12

Tobě také dobrou noc a sladké sny :))

@MaMiNkA72 píše:
Jejky, to jsi mi polichotila a potěšila mě ne noc :hug:. To sa mi bude dobře spinkat. Tatka se šel osprchovat a jdeme hajinkat :kytka:Tak pro dnešek se loučím a přeji také dobrou noc a hezké sny. :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
2293
1.11.12 06:33

Ahojky holky, jdu Vás dočíst, včera jsem se za Váma už nedostala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
1.11.12 07:20

Tak a končím, sem tu udělala slohovku, stránku po stránce jsem si to kopírovlaa a teď se mi to ztratilo :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Ve zkratce -
Mandlicek - no je nadělení :( :( :( :( holka myslím na Tebe ať si brzo fit :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Deni - když si vypneš budíka zaspíš jedna dvě, na to já jsem expert :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kamarádky je mi líto :( fakt by měla změnit mudr.

MaMiNkA72 - sedm dětí??? 8o 8o 8o 8o 8o u Vás musí být veselo :lol: :lol: :lol: a víš, co! Už jsem se začínala říkat, že tu jsem nejstarší, je mi 33 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tebe už s dětima nedoženu :mrgreen: přítel by chtěl dvě a nejlíp dvojčata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí