Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
1.11.12 12:07
@MaMiNkA72 píše:
Jsou hloupí…já mám nejstarší dcerku po VŠ, druhá má učňák a pak si dodělala maturitu - je cukrářka, Lenča jde ted dělat přijímačky na pajdák a pak taky na VŠ…Ondra chce být taky učitel…no jsme potrefená rodinka :mrgreen:. Já studuju psychologii a školné mám 8500 za rok. Máme doma všechno co v ostatních rodinách - tři notasy, dvě LED tv se smartem, domácí kina, videokamery, pračku se sušičkou, děcka mobily s androidem…oblečení sice nekupuju značkové, nakupuju na bazárkách nebo od známých -ale pěkné věci za pár kaček a stejně to nestačí ani zničit. Tož to zas vyměním s nějakou maminou. Nejstarší dcera má auto, já mám auto, manžel si ted bude kupovat nějaké starší taky. Je to o tom jak jsi náročná a co všechno chceš. Já jem názoru, že je lepší vychovat děti ve skromnosti, aby nebyli rozmazlené a neměli zas úplně všechno zadarmo. Váží si více věcí a znají hodnotu peněz. Myslím, že jednou se jim to v životě bude hodit.Ale je to opravdu jen věc názoru. Mám známou, má dvě děti …no děti, spíše rozmazlené fracky a v 9letech ju ten kluk posílá klidně do …no nechci být sprostá. A to si vem, že jsm skoro pořád doma :lol:

Tolik věcí nemáme ani my :lol: Jinak jsem stejného názoru, protože já jsem jedináček, měla jsem na co jsem si ukázala, ale neměla jsem čas rodičů, máma v práci, doma u PC taky pracovala, táta jezdil na lodi, potom si dělal dálkově školu, takže buď byl v práci nebo se učil…já se na to prostě dívám jinak, vždycky, když se mě máma ptala, co chci k vánocům, řekla jsem, že nechci dárky, ale to, abysme byli spolu a NEHÁDALI SE!!! :? Mám kamarádku, jsou v 2+1, ona, její sestra rodiče, pes, morče :mrgreen: nikdy neměli moc peněz, ale vždycky jsem ji záviděla :? Takže já se na to prostě koukám takhle…Naproti tomu přítel je z 5 dětí a vidí to tak, že máma už nebyla ve výchově tak důsledná, že neměli na to, aby mu koupili novej počítač atd. :nevim: Já nevím, je mi jasný, že každej si to asi dovolit nemůže, mít tolik dětí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 12:08
@MaMiNkA72 píše:
Něco sa najde určo aj poblíž tebe…odkud jsi…A už musím…to je zabíječ času :mrgreen:

Olomouc ;)..a už jdi :mrgreen:..děcka hladoví a mamina u pc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 12:10
@knora píše:
@Deníííí :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: všechno nejlepší :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

děkujííí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
1.11.12 12:11

@Reinka je pravda, že v dnešní době je obdivuhodné, mít krásnou kopu dětí :hug: ale je to přesně jak píšete holky. Každý na co si troufne a proč nemít krásnou a velkou rodinu :hug: Já mám bráchu a můj je ze 4 dětí. Pokud to půjde, tak chceme spolu aspoň 2 děti. Takže celkem budeme mít „jen“ 3 pokud se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
1.11.12 12:12

@Deníííí jé, tak přes Olmik jezdíme cca 4× do roka, když jedeme k tetě do Jeseníků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.11.12 12:12

@knora taky u nás budu vděčná alespoň za tři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
1.11.12 12:14

@Reinka vidíš a to jsem já říkala, že už další dítko mít nebudu :roll: :mrgreen: a teď tady plánuju a moc se těším :hug: No jo, co všechno udělá nový vztah, nový život :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 12:14

Reinka, no mám pocit, že je to hlavně o tom jestli ty rodiče se tomu dítěti věnují..ta naše, mám pocit, že se začíná rozmazlovat, páč s drahým jsme 2 roky celkem v hrozném pracovním tempu..malá víc u babiček než s námi..tak proto, je čas s pomalit..tak nevím jak to malá dá..mamina bude pěkně doma a přibude jí sourozenec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
1.11.12 12:16

@Deníííí určitě to dá beruška malá a ještě bude ráda. Možná bude chvilku na mimíska žárlit, ale pak z ní bude chůva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
1.11.12 12:32

@Deníííí nikde, netestila jsem :lol: měla jsem ráno pokušení, ale pak jsem si řekla, že ne, že by tam stejnak nic nebylo a já bych byla jen zklamaná. :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
1.11.12 12:46
@knora píše:
pracuju přímo ve Zlíně a bydlím kousek od Luhačovic, to máme k sobě skoro, co by kamenem dohodil :D

jo, jo a zbytek došel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
1.11.12 12:51

Tak Anička a Adélka jsou uložené a už budou spinkat. Pohádku bude dneska číst asi jen Ondrášek…se mi udělalo nějak blbě od žaludku a ani jídlo mi nejede…asi na mě něco leze :(.

Denííí, do Olmiu jezdím jednou za 4-6týdnů :kytka:, tož třeba někdy dáme kafčo. Večr sa domluvíme na ty kontakty, třeba něcoklapne a můžu ti bazárek doporučovat holkám v Olmiku, nějaký kontakty jsou

• Citovat
  • Upravit
9950
1.11.12 13:14
[Denííí, do Olmiu jezdím jednou za 4-6týdnů :kytka:, tož třeba někdy dáme kafčo. Večr sa domluvíme na ty kontakty, třeba něcoklapne a můžu ti bazárek doporučovat holkám v Olmiku, nějaký kontakty jsou

jsi :srdce: :kytka:

no, nic jdu hledat po netu nápady co darovati k vánocům, občas na vás juknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.11.12 13:17

@Deníííí až najdeš nějakej dobrej tip na dárek, tak dej vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 13:26
@Terysek30 píše:
@Deníííí nikde, netestila jsem :lol: měla jsem ráno pokušení, ale pak jsem si řekla, že ne, že by tam stejnak nic nebylo a já bych byla jen zklamaná. :nevim: :nevim:

hmm, tak to jsi dobrá 8o..já vím, že až nastane období, kdyby něco mohlo jít vidět, tak budu testovat tak 2× denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí