Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pinkeee85 jj, jestli se zadaří mimi, tak dlouho nikam nepojedeme ![]()
@MaMiNkA72 píše:
Už nemám…bydlíme skoro 6let na horách na baráčku. Měli jsme obchod s dětským a kojeneckým zbožím…jak příhodné a nečekané při tolika dětech. Takže jsem stále v obraze co se týká kočárků, oblečení a potřeb…ono sa mi to vždycky pak hodí. A díky tomu mi zůstali kontakty s jinýma prodejnama a pěkně toho využívám
![]()
ha, já mám při směnárně ještě dětský bazárek, mám tam i nové věci..nóó, to by jsme se mohli domluvit na nějakým kšeftu ohledně kontaktů
![]()
@MaMiNkA72 píše:
Trošku z ruky, ale třeba…u nás se taky sjíždějí v červnu motorkáři dole ve městě v kempu - Rožnov
a pak mají jízdu a jedou pes nás ten okruh…na parovišti mívají pauzu, tož ogaři vždycky jsou na čumendu
mňam to taky můžu ![]()
@Reinka píše:
Právě jsem se chtěla zeptat, co děláš…protože každej, kdo se dozví, že bych chtěla 5dětí, tak si klepe na čelo a tvrdí mi, že to neuživíme a že budou chtít chodit na kroužky atd.
Jsou hloupí…já mám nejstarší dcerku po VŠ, druhá má učňák a pak si dodělala maturitu - je cukrářka, Lenča jde ted dělat přijímačky na pajdák a pak taky na VŠ…Ondra chce být taky učitel…no jsme potrefená rodinka
. Já studuju psychologii a školné mám 8500 za rok. Máme doma všechno co v ostatních rodinách - tři notasy, dvě LED tv se smartem, domácí kina, videokamery, pračku se sušičkou, děcka mobily s androidem…oblečení sice nekupuju značkové, nakupuju na bazárkách nebo od známých -ale pěkné věci za pár kaček a stejně to nestačí ani zničit. Tož to zas vyměním s nějakou maminou. Nejstarší dcera má auto, já mám auto, manžel si ted bude kupovat nějaké starší taky. Je to o tom jak jsi náročná a co všechno chceš. Já jem názoru, že je lepší vychovat děti ve skromnosti, aby nebyli rozmazlené a neměli zas úplně všechno zadarmo. Váží si více věcí a znají hodnotu peněz. Myslím, že jednou se jim to v životě bude hodit.Ale je to opravdu jen věc názoru. Mám známou, má dvě děti …no děti, spíše rozmazlené fracky a v 9letech ju ten kluk posílá klidně do …no nechci být sprostá. A to si vem, že jsm skoro pořád doma ![]()
@Deníííí do Rožnova můj na sraz jezdi, teda když to výjde na jeho volný víkend. Letos to bohužel nevyšlo ![]()
@Deníííí spate jsem to napsala… myslim na ovu uz mam dve carky 4 dny a jsou porad silne dost
@Deníííí píše:
děkujííí..mám až 22.11., ale vždycky to slavím celý měsíc..páč prve s holkama, pak dohro i s chlapama, pak jen s drahým a pak s rodinou
no a pak se pokračuje, protože je Mikuláš, pak vánoce a další rodiné narozeniny, takže když to shrnu, tak jsme pořád v lihu
Naše Andulka bude mít 19.11. tři roky ![]()
@knora píše: @MaMiNkA72**
jsem kousek od Zlína
jůůů a kde přesně…občas tam jezdím ![]()
Deníííí a MaMiNkA72 to já jsem dnes 25DC, zítra poslední Provera, pak už jen čekání MS
a nasemím zapomenou 2DC na Clostík!!!
![]()
@Deníííí píše:
děkujííí..mám až 22.11., ale vždycky to slavím celý měsíc..páč prve s holkama, pak dohro i s chlapama, pak jen s drahým a pak s rodinou
no a pak se pokračuje, protože je Mikuláš, pak vánoce a další rodiné narozeniny, takže když to shrnu, tak jsme pořád v lihu
My taky slavíme přad cosi…ale s tím lihem je to u nás takové divné…moc sa nepije a když tož jen slivovica ![]()
@knora píše:
Deníííí a MaMiNkA72 to já jsem dnes 25DC, zítra poslední Provera, pak už jen čekání MSa nasemím zapomenou 2DC na Clostík!!!
![]()
![]()
@Deníííí píše:
ha, já mám při směnárně ještě dětský bazárek, mám tam i nové věci..nóó, to by jsme se mohli domluvit na nějakým kšeftu ohledně kontaktů![]()
Něco sa najde určo aj poblíž tebe…odkud jsi…
A už musím…to je zabíječ času ![]()
@MaMiNkA72 píše:
jůůů a kde přesně…občas tam jezdím
pracuju přímo ve Zlíně a bydlím kousek od Luhačovic, to máme k sobě skoro, co by kamenem dohodil ![]()
Booooooooože, já dnes píšu jak tatar
ale to je to moje odbíhání od práce ![]()