Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2293
1.11.12 11:52

@pinkeee85 jj, jestli se zadaří mimi, tak dlouho nikam nepojedeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
1.11.12 11:54
@MaMiNkA72 píše:
Už nemám…bydlíme skoro 6let na horách na baráčku. Měli jsme obchod s dětským a kojeneckým zbožím :mrgreen: …jak příhodné a nečekané při tolika dětech. Takže jsem stále v obraze co se týká kočárků, oblečení a potřeb…ono sa mi to vždycky pak hodí. A díky tomu mi zůstali kontakty s jinýma prodejnama a pěkně toho využívám :mrgreen: :mrgreen:

ha, já mám při směnárně ještě dětský bazárek, mám tam i nové věci..nóó, to by jsme se mohli domluvit na nějakým kšeftu ohledně kontaktů :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
1.11.12 11:55
@MaMiNkA72 píše:
Trošku z ruky :think:, ale třeba…u nás se taky sjíždějí v červnu motorkáři dole ve městě v kempu - Rožnov :dance: a pak mají jízdu a jedou pes nás ten okruh…na parovišti mívají pauzu, tož ogaři vždycky jsou na čumendu 8o

mňam to taky můžu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
1.11.12 11:58
@Reinka píše:
Právě jsem se chtěla zeptat, co děláš…protože každej, kdo se dozví, že bych chtěla 5dětí, tak si klepe na čelo a tvrdí mi, že to neuživíme a že budou chtít chodit na kroužky atd. :(

Jsou hloupí…já mám nejstarší dcerku po VŠ, druhá má učňák a pak si dodělala maturitu - je cukrářka, Lenča jde ted dělat přijímačky na pajdák a pak taky na VŠ…Ondra chce být taky učitel…no jsme potrefená rodinka :mrgreen:. Já studuju psychologii a školné mám 8500 za rok. Máme doma všechno co v ostatních rodinách - tři notasy, dvě LED tv se smartem, domácí kina, videokamery, pračku se sušičkou, děcka mobily s androidem…oblečení sice nekupuju značkové, nakupuju na bazárkách nebo od známých -ale pěkné věci za pár kaček a stejně to nestačí ani zničit. Tož to zas vyměním s nějakou maminou. Nejstarší dcera má auto, já mám auto, manžel si ted bude kupovat nějaké starší taky. Je to o tom jak jsi náročná a co všechno chceš. Já jem názoru, že je lepší vychovat děti ve skromnosti, aby nebyli rozmazlené a neměli zas úplně všechno zadarmo. Váží si více věcí a znají hodnotu peněz. Myslím, že jednou se jim to v životě bude hodit.Ale je to opravdu jen věc názoru. Mám známou, má dvě děti …no děti, spíše rozmazlené fracky a v 9letech ju ten kluk posílá klidně do …no nechci být sprostá. A to si vem, že jsm skoro pořád doma :lol:

• Citovat
  • Upravit
2293
1.11.12 11:58

@Deníííí do Rožnova můj na sraz jezdi, teda když to výjde na jeho volný víkend. Letos to bohužel nevyšlo :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.11.12 11:59

@Deníííí spate jsem to napsala… myslim na ovu uz mam dve carky 4 dny a jsou porad silne dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
1.11.12 11:59
@Deníííí píše:
děkujííí :*..mám až 22.11., ale vždycky to slavím celý měsíc..páč prve s holkama, pak dohro i s chlapama, pak jen s drahým a pak s rodinou :mrgreen: no a pak se pokračuje, protože je Mikuláš, pak vánoce a další rodiné narozeniny, takže když to shrnu, tak jsme pořád v lihu :mrgreen:

Naše Andulka bude mít 19.11. tři roky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
1.11.12 12:00
@knora píše: @MaMiNkA72**
jsem kousek od Zlína :)

jůůů a kde přesně…občas tam jezdím :D

• Citovat
  • Upravit
2293
1.11.12 12:01

Deníííí a MaMiNkA72 to já jsem dnes 25DC, zítra poslední Provera, pak už jen čekání MS :cert: a nasemím zapomenou 2DC na Clostík!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
1.11.12 12:02
@Deníííí píše:
děkujííí :*..mám až 22.11., ale vždycky to slavím celý měsíc..páč prve s holkama, pak dohro i s chlapama, pak jen s drahým a pak s rodinou :mrgreen: no a pak se pokračuje, protože je Mikuláš, pak vánoce a další rodiné narozeniny, takže když to shrnu, tak jsme pořád v lihu :mrgreen:

My taky slavíme přad cosi…ale s tím lihem je to u nás takové divné…moc sa nepije a když tož jen slivovica :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
2293

@Deníííí :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: všechno nejlepší :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
@knora píše:
Deníííí a MaMiNkA72 to já jsem dnes 25DC, zítra poslední Provera, pak už jen čekání MS :cert: a nasemím zapomenou 2DC na Clostík!!! :zed: :zed: :zed:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
1.11.12 12:04
@Deníííí píše:
ha, já mám při směnárně ještě dětský bazárek, mám tam i nové věci..nóó, to by jsme se mohli domluvit na nějakým kšeftu ohledně kontaktů :mrgreen: 8)

Něco sa najde určo aj poblíž tebe…odkud jsi…

A už musím…to je zabíječ času :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2293
1.11.12 12:06
@MaMiNkA72 píše:
jůůů a kde přesně…občas tam jezdím :D

pracuju přímo ve Zlíně a bydlím kousek od Luhačovic, to máme k sobě skoro, co by kamenem dohodil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
1.11.12 12:06

Booooooooože, já dnes píšu jak tatar :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: ale to je to moje odbíhání od práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí