Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9030
31.10.12 19:44

Od včera jste tu nažvanili 7 stránek, to je děs :mrgreen: Tak já si nechala v pondělí vyndat to tělísko, doktorka mi řekla, že MS dostanu tak do měsíce. No a já ji dostala už dnes, jsem asi super robot, naplánovanej na plození, tak teď ještě vychytat nějakej ten plodnej den, což bude docela dílo…a pak hurá na to. :lol: Takže budu sledovat hlen, tvar hrdla, ovu test, věštit z koule :mrgreen: sledovat hvězdy, aby sme to trefili dobře… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
31.10.12 19:44
@Deníííí píše:
néééé, honem :jazyk:

Míša, Zuzka, Lenča, Ondrášek, Vojtíšek, Anička a Adélka :oops:

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 19:45
@Reinka píše:
@Deníííí jeej, s malým na cvičení, pak na plavání, pak s kámoškou po obchodech - koupila jsem kráásný skleničky se sobíkama :mrgreen: a konečně mám tričko s dlouhým rukávem :lol: (dost už na mě lidi začínaj koukat jako na cvoka, když jdu v tílku :oops: ), pak ven se psama, nakrmit a umejt dítě, nakrmit psy, uvařit večeři…a ještě na mě čeká žehlení :lol: :lol: :lol: Tak, toto je správná matka na MD :P :lol:

To je skoro jak u nás…a neboj, na mojeho hledí všichni jak na blázna, páč celou zimu nosí 3/4kalhoty a mikinu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Terysek30
31.10.12 19:46

Téda, hezky velká rodinka :potlesk: Jaký máš věkový rozmezí? Akorát koukám že kluci jsou v oslabení :think:

@MaMiNkA72 píše:
Míša, Zuzka, Lenča, Ondrášek, Vojtíšek, Anička a Adélka :oops:
  • Citovat
  • Upravit
26833
31.10.12 19:47
@MaMiNkA72 píše:
To je skoro jak u nás…a neboj, na mojeho hledí všichni jak na blázna, páč celou zimu nosí 3/4kalhoty a mikinu :lol:

máš 7 dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 19:47

@Terysek30 no, jasně, že jo..jsem včera i dnes studovala o čárkách a tak :mrgreen:.., ale jak tak počítám..ovu 13.10. a MS 7.11…máš dlouhý cykly? To máš nějaký divný, né? Od ovu..za tak dlouho MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
31.10.12 19:48
@Reinka píše:
máš 7 dětí?

Jo, jo a dvě jsem vyvdala k tomu :-)

• Citovat
  • Upravit
9950
31.10.12 19:48
@MaMiNkA72 píše:
Míša, Zuzka, Lenča, Ondrášek, Vojtíšek, Anička a Adélka :oops:
8o :jazyk: :mrgreen: :kytka: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
31.10.12 19:50
@MaMiNkA72 píše:
Jo, jo a dvě jsem vyvdala k tomu :-)

to je krásný! Já chtěla vždycky pět, ale budu ráda, když toho mojeho ukecám alespoň na tři :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
31.10.12 19:50

@Deníííí ne ne mám 30 dní, ale ovu asi hned po ms, sice jsem to nijak nesledovala nikdy, ale tenhle měsíc jsem čistě náhodou přišla na to, že den po ms mám ukázkovej bílkovej hlen, takže co jsem se tak ptala a zjišťovala, tak by to měl být ten plodný. Od tý doby teda hlen zkoumám a mám takovej bílej, což je prej normání i v těhu. Takže ovulku mám asi hned po ms. No jo no, malinko exot… :roll:

• Citovat
  • Upravit
9950
31.10.12 19:51

Hele, vy se tu rozkecáte a já jdu dom :cert: :D ..si vás budu muset dočíst doma 8)

@Reinka píše:
@Deníííí jeej, s malým na cvičení, pak na plavání, pak s kámoškou po obchodech - koupila jsem kráásný skleničky se sobíkama :mrgreen: a konečně mám tričko s dlouhým rukávem :lol: (dost už na mě lidi začínaj koukat jako na cvoka, když jdu v tílku :oops: ), pak ven se psama, nakrmit a umejt dítě, nakrmit psy, uvařit večeři…a ještě na mě čeká žehlení :lol: :lol: :lol: Tak, toto je správná matka na MD :P :lol:

:jazyk :potlesk: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
31.10.12 19:52

@Deníííí I když někdo má ovu prý i při ms, tak na tom snad ještě nejsem tak hrozně :lol:

• Citovat
  • Upravit
Terysek30
31.10.12 19:52

@Deníííí no hlavně jestli nemáš dlouhou cestu, aby než dojdeš dom jsi nemusela dočítat 20 stran :jazyk: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 19:54
@Reinka píše:
to je krásný! Já chtěla vždycky pět, ale budu ráda, když toho mojeho ukecám alespoň na tři :pocitac: :pocitac: :pocitac:

No já původně chtěla 12holek a jednoho ogara :think:,ale nějak sa to pomíchalo, tož uvidím co bude. 2× jsem musela kvůli genetice na UPT a ted v červenci jsem měla ZP…ale ještě aspoň jedno chceme

• Citovat
  • Upravit
26833
31.10.12 19:55
@MaMiNkA72 píše:
No já původně chtěla 12holek a jednoho ogara :think:,ale nějak sa to pomíchalo, tož uvidím co bude. 2× jsem musela kvůli genetice na UPT a ted v červenci jsem měla ZP…ale ještě aspoň jedno chceme

Jej, to si vůbec nedovedu představit, kdyby mimču vyšly špatný testy :( a to bylo ve 12tt nebo až ve 20tt? To je moje noční můra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí