Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MaMiNkA72 píše:
Deníííí : tak to jsme na tom stejně…třeba se nám zárověň i zadaří
![]()
![]()
jóó
, já ji mám od 29…kdy by mohla být ovu? Já jsem po vysazení HA, tak nemám tucha
..necháme to náhodě ![]()
@Deníííí píše:
Holky, vím, že bych to tu neměla psát.., ale dnes mi kamarádky psala, že přišli opět o mimi..už po třetí,, vždy v začátku a to, že přestalo bít srdíčko..ach jóó, ikdyž to nebylo mé mimi, tak oči se mi zaleskli..nevím, co ji vždycky napsat..tak tentokrát, ať změní dr a jdou konečně na pořádné vyšetření, páč dr. jim řekl na po 2. by se to nemělo stát a na po 3. už vůbec né a rup a je to tu znova!!
Jé, to je mi moc líto..já si tímhle prošla ted v červenci a přiznám se, že se mi taky vždycky zaliji oči jak si na to vzpomenu
…ale stále věřím a doufám, že se ještě jednou dočkám dvou čáreček. Kamarádka by určitě měla změnit dr. Mě ted doktor dal utrogestan, že ho mám brát 17-27DC, že to pomůže v případném uhnizdění.
Věřím, že ví co dělá. Já sice už děti mám…ale ještě jedno bych moc chtěla. Kamarádka, ale i všem ostatním držím pěstičky ![]()
@Deníííí píše:
jóó, já ji mám od 29…kdy by mohla být ovu? Já jsem po vysazení HA, tak nemám tucha
..necháme to náhodě
Jééé..já ji mám taky od 29…no taky přesně nevím, ale uvidíme. Po ZT v červenci se mi nějak rozhodil cyklus
,tož je to horší spočítat, ale začalam jsem si měřit BT a uvidíme jak to půjde dál. Když jsem byla 16.10. u dr, tak mi řekl, že tam mám jedno krásně veliké vajíčko…jenže manžel nebyl do neděle doma, tak nic…a z předešlého víkendu asi spermijky nevydržely. Ale věřím, že to ted vyjde. Jen nevím, jestli počítat cyklus 22dni nebo jako ted 27…spočítám tak i tak, přidám BT a v té době se na tom zapracuje ![]()
Jeeeeeeeeee holciny, vy jste to tu zaplnily ![]()
![]()
![]()
![]()
@pinkeee85 my jsme nedavno vybirali postel
a vybrali jsme naaaadhernou
ale teda zatim sme ji nekupovali, ta bude az do noveho bydleni ![]()
@ytoka jj, super prispevek
![]()
@Deníííí noooo da se to tak rict, ze tenhle cyklus prosvihnu, ale mozna se nam zadarilo minuly tyden nebo o vikendu… ale v krvi zatim nic nebylo, takze bud to nevyslo, coz by vlastne bylo i dobry, nebo to vyslo a zatim je nizka hladina a to se uvidi… ![]()
jinak toto video me dneska velmi pobavilo https://www.youtube.com/watch?…
@Deníííí píše:
@ytoka to byl hezky pozitivní příspěvek![]()
![]()
@knora ..máš pravdu na to má žaludek opravdu málo chlapů
@Kaájinka..jdi di toho, dr. si tě určo pohlídají![]()
jak můžeš zaspat, čovéče..já nikdy, jen fingovaně na SŠ, když byla první hodina tělák
Kéž by jsi měla pravdu ![]()
@mandlicek: my právě nové bydlení teď zařizujem, tak si to tak docela užívám.. Ty procházky po domech s nábytkem atd.. A vždycky se kochám a říkám si : jooooooo, to bych chtěla tuhle postel za 50tisíc ![]()
@Kaájinka píše:
Můžu se vtírnout? Chtěli bychom další mimi. Problém je ale toto.
Máme 15-ti měcíčního klučíka. Ale při těhotenství jsem skončila s těžkou preeklampsií a docela těžkým porodem se závěrem akutní císař v plné narkóze. Mlátí se to ve mně. Moc bychom chtěli 2. mimi. Ale mám strach, že se to bude opakovat, popř. by to mělo horší průběh… Co byste dělali?
také jsem rodila v 28 t. t. kvuli težké preeklampsii, eklampsii, akutní císař v plné narkoze, zaintubováním atd, 4 dny jsem ležela na ARU totálně mimo na všech možných přístrojích, ale další miminko chceme a snažíme se ale nejde to
strach je a bude ale riziko 20% že se to může opakovat není zase tak veliké, musíme doufat že vše dopadne dobře
@pinkeee85 jeeeeeeeeeeeee, tak to verim, ze si to uzivas
no me to teprve ceka, ted jsme nasli neco, co by se na m libilo a chteli bychom se tam jet podivat (nooo teda ja sem na neschopence, takze to zvazim, abych neprisla o celou nemocenskou podporu kuli „blbosti“) ![]()
Holky a jak je to s mateřskou..kdybych šla v těhu na neschopenku, počítá se mateřská z období před neschopenkou nebo i včetně nechopenky. Víte jak to myslím? ![]()
@mandlicek: jo uzivam..
A ty nemáš vycházky? Jak to máte dalekko od místa bydliště, by se to třeba dalo o vycházkách zvládnout? ![]()
@Deníííí píše:
Holky a jak je to s mateřskou..kdybych šla v těhu na neschopenku, počítá se mateřská z období před neschopenkou nebo i včetně nechopenky. Víte jak to myslím?
To mě taky zajímá.. Úplně jsi mi vyfoukla myšlenku
Já teda půjdu na neschopenku určitě.. Ve fabrice je to fyzicky náročný, navíc 12tky a navíc hlukové prostředí.. Takže já mám jasno.. ![]()
@pinkeee85 a @Deníííí holky tu neschopenku v dobe tehu sem resila nedavno taky
ja mam totiz praci na dobu urcitou, takze sem resila co a jak, kdybych nahodou behem pristiho roku otehotnela pred tim, nez budu mit prodlouzenou smlouvu a tim by logicky doslo k tomu, ze bych dalsi prodlouzeni nedostala…
no a zjistila jsem teda to, ze teda u ty neschopenky je problem to, ze mas vychazky max. 4h/den (mozna nektera doktorka pise i vic, ale standard pry byva toto), no asi co se tyce platu tak to bude takovy houbelaty ![]()
nn, nemam vychazky (sem vlastne infekcni), no a to hnizdecko, ktere bychom chteli navstivit je cca 40min od mista kde bydlime, takze to asi riskovat nebudu, on tam pritel zajede kdyztak sam
a nafoti mi to vsechno ![]()
@mandlicek : no jo, tak ale ať fotí se všemi detaily..
No to je naprd s těmi vycházkami v těhu.. Já jsem slyšela, že můžou být v těhu neomezené… Je to asi jak kde a u koho ![]()
@mandlicek ..no to si mi moc neodpověděla
mě zajímají prašulky
, jestli se to počítá z období výplaty co byli před neschopenkou a nebo se tam zahrnuje i neschopenka (což by vyšlo celkem des)..jsem na netu hledala a nenašla.
@pinkeee85 no, já právě od malé práci neměnila, takže bych seděla na židli až do porodu
, tak jako u malé..pokud by se něco nedělo..jinak vycházky neomezené byly dřív teď už né a nebo možná záleží na dr.
Holky, co děláte, když nic neděláte
..haha..jdu mrknout tady na mimi na // kdo má a nemá a hledat duchy..ať mám trošku praxi ![]()