Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9950
31.10.12 12:30
@MaMiNkA72 píše:
Deníííí : tak to jsme na tom stejně :-)…třeba se nám zárověň i zadaří :-) :kytka: :pankac:

jóó :D, já ji mám od 29…kdy by mohla být ovu? Já jsem po vysazení HA, tak nemám tucha :mrgreen:..necháme to náhodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
31.10.12 12:32
@Deníííí píše:
Holky, vím, že bych to tu neměla psát.., ale dnes mi kamarádky psala, že přišli opět o mimi..už po třetí,, vždy v začátku a to, že přestalo bít srdíčko..ach jóó, ikdyž to nebylo mé mimi, tak oči se mi zaleskli :,(..nevím, co ji vždycky napsat..tak tentokrát, ať změní dr a jdou konečně na pořádné vyšetření, páč dr. jim řekl na po 2. by se to nemělo stát a na po 3. už vůbec né a rup a je to tu znova!! :cert:

Jé, to je mi moc líto..já si tímhle prošla ted v červenci a přiznám se, že se mi taky vždycky zaliji oči jak si na to vzpomenu :,( …ale stále věřím a doufám, že se ještě jednou dočkám dvou čáreček. Kamarádka by určitě měla změnit dr. Mě ted doktor dal utrogestan, že ho mám brát 17-27DC, že to pomůže v případném uhnizdění. ;) Věřím, že ví co dělá. Já sice už děti mám…ale ještě jedno bych moc chtěla. Kamarádka, ale i všem ostatním držím pěstičky :hug:

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 12:35
@Deníííí píše:
jóó :D, já ji mám od 29…kdy by mohla být ovu? Já jsem po vysazení HA, tak nemám tucha :mrgreen:..necháme to náhodě :hug:

Jééé..já ji mám taky od 29…no taky přesně nevím, ale uvidíme. Po ZT v červenci se mi nějak rozhodil cyklus :(,tož je to horší spočítat, ale začalam jsem si měřit BT a uvidíme jak to půjde dál. Když jsem byla 16.10. u dr, tak mi řekl, že tam mám jedno krásně veliké vajíčko…jenže manžel nebyl do neděle doma, tak nic…a z předešlého víkendu asi spermijky nevydržely. Ale věřím, že to ted vyjde. Jen nevím, jestli počítat cyklus 22dni nebo jako ted 27…spočítám tak i tak, přidám BT a v té době se na tom zapracuje :kytka:

• Citovat
  • Upravit
952
31.10.12 12:47

Jeeeeeeeeee holciny, vy jste to tu zaplnily :D:D:D:D

@pinkeee85 my jsme nedavno vybirali postel :) a vybrali jsme naaaadhernou :) ale teda zatim sme ji nekupovali, ta bude az do noveho bydleni :)

@ytoka jj, super prispevek :palec: :kytka:

@Deníííí noooo da se to tak rict, ze tenhle cyklus prosvihnu, ale mozna se nam zadarilo minuly tyden nebo o vikendu… ale v krvi zatim nic nebylo, takze bud to nevyslo, coz by vlastne bylo i dobry, nebo to vyslo a zatim je nizka hladina a to se uvidi… :nevim:

jinak toto video me dneska velmi pobavilo https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
31.10.12 12:51
@Deníííí píše:
@ytoka to byl hezky pozitivní příspěvek :srdce: :kytka:

@knora ..máš pravdu na to má žaludek opravdu málo chlapů 8) :mrgreen:
jak můžeš zaspat, čovéče :D..já nikdy, jen fingovaně na SŠ, když byla první hodina tělák :mrgreen:

@Kaájinka..jdi di toho, dr. si tě určo pohlídají

Kéž by jsi měla pravdu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
31.10.12 12:53

@mandlicek: my právě nové bydlení teď zařizujem, tak si to tak docela užívám.. Ty procházky po domech s nábytkem atd.. A vždycky se kochám a říkám si : jooooooo, to bych chtěla tuhle postel za 50tisíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
31.10.12 12:54
@Kaájinka píše:
Můžu se vtírnout? Chtěli bychom další mimi. Problém je ale toto.
Máme 15-ti měcíčního klučíka. Ale při těhotenství jsem skončila s těžkou preeklampsií a docela těžkým porodem se závěrem akutní císař v plné narkóze. Mlátí se to ve mně. Moc bychom chtěli 2. mimi. Ale mám strach, že se to bude opakovat, popř. by to mělo horší průběh… Co byste dělali? :think:

také jsem rodila v 28 t. t. kvuli težké preeklampsii, eklampsii, akutní císař v plné narkoze, zaintubováním atd, 4 dny jsem ležela na ARU totálně mimo na všech možných přístrojích, ale další miminko chceme a snažíme se ale nejde to :( strach je a bude ale riziko 20% že se to může opakovat není zase tak veliké, musíme doufat že vše dopadne dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
31.10.12 13:02

@pinkeee85 jeeeeeeeeeeeee, tak to verim, ze si to uzivas :) no me to teprve ceka, ted jsme nasli neco, co by se na m libilo a chteli bychom se tam jet podivat (nooo teda ja sem na neschopence, takze to zvazim, abych neprisla o celou nemocenskou podporu kuli „blbosti“) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 13:09

Holky a jak je to s mateřskou..kdybych šla v těhu na neschopenku, počítá se mateřská z období před neschopenkou nebo i včetně nechopenky. Víte jak to myslím? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
31.10.12 13:19

@mandlicek: jo uzivam.. :) A ty nemáš vycházky? Jak to máte dalekko od místa bydliště, by se to třeba dalo o vycházkách zvládnout? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
31.10.12 13:21
@Deníííí píše:
Holky a jak je to s mateřskou..kdybych šla v těhu na neschopenku, počítá se mateřská z období před neschopenkou nebo i včetně nechopenky. Víte jak to myslím? :mrgreen:

To mě taky zajímá.. Úplně jsi mi vyfoukla myšlenku :mrgreen: Já teda půjdu na neschopenku určitě.. Ve fabrice je to fyzicky náročný, navíc 12tky a navíc hlukové prostředí.. Takže já mám jasno.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
31.10.12 14:09

@pinkeee85 a @Deníííí holky tu neschopenku v dobe tehu sem resila nedavno taky
ja mam totiz praci na dobu urcitou, takze sem resila co a jak, kdybych nahodou behem pristiho roku otehotnela pred tim, nez budu mit prodlouzenou smlouvu a tim by logicky doslo k tomu, ze bych dalsi prodlouzeni nedostala…

no a zjistila jsem teda to, ze teda u ty neschopenky je problem to, ze mas vychazky max. 4h/den (mozna nektera doktorka pise i vic, ale standard pry byva toto), no asi co se tyce platu tak to bude takovy houbelaty :roll:

nn, nemam vychazky (sem vlastne infekcni), no a to hnizdecko, ktere bychom chteli navstivit je cca 40min od mista kde bydlime, takze to asi riskovat nebudu, on tam pritel zajede kdyztak sam :) a nafoti mi to vsechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
31.10.12 14:13

@mandlicek : no jo, tak ale ať fotí se všemi detaily.. :D No to je naprd s těmi vycházkami v těhu.. Já jsem slyšela, že můžou být v těhu neomezené… Je to asi jak kde a u koho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 14:22

@mandlicek ..no to si mi moc neodpověděla :mrgreen: mě zajímají prašulky :mrgreen:, jestli se to počítá z období výplaty co byli před neschopenkou a nebo se tam zahrnuje i neschopenka (což by vyšlo celkem des)..jsem na netu hledala a nenašla.
@pinkeee85 no, já právě od malé práci neměnila, takže bych seděla na židli až do porodu :mrgreen:, tak jako u malé..pokud by se něco nedělo..jinak vycházky neomezené byly dřív teď už né a nebo možná záleží na dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 14:24

Holky, co děláte, když nic neděláte :mrgreen: ..haha..jdu mrknout tady na mimi na // kdo má a nemá a hledat duchy..ať mám trošku praxi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí