Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1689
30.10.12 18:13

Ahojky holky :)

Já dnes nečekaně asi ovulákuju, takže jsem přišla z práce, hodila spršku, dám si véču a hurá na tulínkování… Ráno 36,1 :D Koukala jsem jak blázen, čekala jsem ovulku tak pozítří 8o No třeba půjde ještě níž, ale to už by mi tam asi mrzlo, tak to radši pojistíme.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
30.10.12 18:17
@pinkeee85 píše:
Ahojky holky :)Já dnes nečekaně asi ovulákuju, takže jsem přišla z práce, hodila spršku, dám si véču a hurá na tulínkování… Ráno 36,1 :D Koukala jsem jak blázen, čekala jsem ovulku tak pozítří 8o No třeba půjde ještě níž, ale to už by mi tam asi mrzlo, tak to radši pojistíme.. :pankac:

Tak pojistit pořádně a my ti budeme držet pěstičky, aby to vyšlo :-)

• Citovat
  • Upravit
1689
30.10.12 18:28
@MaMiNkA72 píše:
Tak pojistit pořádně a my ti budeme držet pěstičky, aby to vyšlo :-)

Noooo, pokusím se.. :D Hlavně nenápadně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
30.10.12 18:36

@pinkeee85 drzim pesti, at to klapne :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9029
30.10.12 20:02

Vy už všichni jedete v plodných sexech :mrgreen: to je skvělé, já ale čekám na MS, v pondělí jsem si nechala vyndat tělísko. MS jsem neměla od šestinedělí. Jen různé jiné krvavé špinění mezi kojením, jak se mi houpaly hormony. :( Mudr. povídala, že bych jí měla dostat do měsíce, tak to sem zvědavá. Jinak otěhotnět můžu po vyndání tělesa okamžitě, ale budu čekat na MS, kdyby se zadařilo, aby nebyly zmatky s termínem porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.10.12 20:50

My už čekáme na // rok a jestli to na Vánoce nevyjde, tak to bude zase zklamání :-( Je mi z toho na nic…Vždy tak 14dní před MS začnu být nervózní a hodně na to myslím :-( A nejlepší jsou otázky typu a jaktože ještě nejsi těhotná? Bych vraždila…Holt každému to lehce nejde. A pokud se podaří, tak tomu snad ani neuvěřím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
30.10.12 22:56

@mandlicek: díky, tak doufám.. :) Pojištěno a teď už hezky za chvilku do pelechu a chrupat… Jeste teda mrknu na Sběratelé kostí… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
30.10.12 23:06

@pinkeee85 jeeeeeeee, tak budu drzet pesti :hug: :kytka: ja cekam na drahou polovicku az prijde z batmana :) no a jeste me boli (ale siiiiiiiiiiilene) leva kycel (az mi to vystreluje do panve) a za uchem a pod laluckem se mi udelala takova boulicka o velikosti hasku :zed: :zed: takze si rikam, jeste ze zitra rano du na tu krev k Dr. at se na to podiva… si prijdu jak nejakej hypochondr :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
30.10.12 23:11

@mandlicek: tak hlavne aby jsi byla v pohode.. :pankac:

Holka ty jsi jako já.. Já si taky kolikrát přijdu jak hypochondr.. Ale zase si říkám vždycky, že než něco zanedbat tak radši navštívit Dr. včas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
30.10.12 23:16

@pinkeee85 no ani mi nemluv, ja sem 2 roky nestonala, tak si to ted (evidentne) telo uziva v plne parade :cert: :mrgreen: ale co se tyce toho zanedbani, jako musim rict, ze zvetsene uzliny a jakekoliv boule resim co nejdriv, kamarad takhle skoncil behem 2 dni v nemocnici, ze ma rakovinu lymfatickyho systemu… :pocitac: mladej kluk :cert: takze co uz, zdravotni si platim, tak at se o nas aspon obcas stat postara, ne? :zed: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
30.10.12 23:24

@mandlicek: jj, je to pravda.. Já dřív trošku zanedbávala preventivky na gyndě, ale pak jak se začlo víc mluvit o rakovině děložního čípku atd, tak jsem tam byla skoro každé 3měsíce a prostě jsem si prohlídku zaplatila.. Jsem teď hrozná plašanka.. Hlavně co se gynekologie týká, když se snažíme o mimčo.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.10.12 23:29

Co byste dělali ?

Můžu se vtírnout? Chtěli bychom další mimi. Problém je ale toto.
Máme 15-ti měcíčního klučíka. Ale při těhotenství jsem skončila s těžkou preeklampsií a docela těžkým porodem se závěrem akutní císař v plné narkóze. Mlátí se to ve mně. Moc bychom chtěli 2. mimi. Ale mám strach, že se to bude opakovat, popř. by to mělo horší průběh… Co byste dělali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
31.10.12 07:11

:mavam: dobré ránko, teda dobré :zed: zase jsem zaspala a navíc jsem nějaká KO, už od včera :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
31.10.12 07:12

@Bekynka můj moc necestuje, ale když už má vycestovat, tak to stojí za to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
31.10.12 07:17

@Deníííí @petullle v tomto případě, bychom asi zůstali bez dětí, můj by to v době MS nedal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí