Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky ![]()
Já dnes nečekaně asi ovulákuju, takže jsem přišla z práce, hodila spršku, dám si véču a hurá na tulínkování… Ráno 36,1
Koukala jsem jak blázen, čekala jsem ovulku tak pozítří
No třeba půjde ještě níž, ale to už by mi tam asi mrzlo, tak to radši pojistíme.. ![]()
@pinkeee85 píše:
Ahojky holkyJá dnes nečekaně asi ovulákuju, takže jsem přišla z práce, hodila spršku, dám si véču a hurá na tulínkování… Ráno 36,1
Koukala jsem jak blázen, čekala jsem ovulku tak pozítří
No třeba půjde ještě níž, ale to už by mi tam asi mrzlo, tak to radši pojistíme..
Tak pojistit pořádně a my ti budeme držet pěstičky, aby to vyšlo ![]()
@MaMiNkA72 píše:
Tak pojistit pořádně a my ti budeme držet pěstičky, aby to vyšlo
Noooo, pokusím se..
Hlavně nenápadně ![]()
Vy už všichni jedete v plodných sexech
to je skvělé, já ale čekám na MS, v pondělí jsem si nechala vyndat tělísko. MS jsem neměla od šestinedělí. Jen různé jiné krvavé špinění mezi kojením, jak se mi houpaly hormony.
Mudr. povídala, že bych jí měla dostat do měsíce, tak to sem zvědavá. Jinak otěhotnět můžu po vyndání tělesa okamžitě, ale budu čekat na MS, kdyby se zadařilo, aby nebyly zmatky s termínem porodu ![]()
My už čekáme na // rok a jestli to na Vánoce nevyjde, tak to bude zase zklamání
Je mi z toho na nic…Vždy tak 14dní před MS začnu být nervózní a hodně na to myslím
A nejlepší jsou otázky typu a jaktože ještě nejsi těhotná? Bych vraždila…Holt každému to lehce nejde. A pokud se podaří, tak tomu snad ani neuvěřím ![]()
@mandlicek: díky, tak doufám..
Pojištěno a teď už hezky za chvilku do pelechu a chrupat… Jeste teda mrknu na Sběratelé kostí… ![]()
@pinkeee85 jeeeeeeee, tak budu drzet pesti
ja cekam na drahou polovicku az prijde z batmana
no a jeste me boli (ale siiiiiiiiiiilene) leva kycel (az mi to vystreluje do panve) a za uchem a pod laluckem se mi udelala takova boulicka o velikosti hasku
takze si rikam, jeste ze zitra rano du na tu krev k Dr. at se na to podiva… si prijdu jak nejakej hypochondr
![]()
@mandlicek: tak hlavne aby jsi byla v pohode.. ![]()
Holka ty jsi jako já.. Já si taky kolikrát přijdu jak hypochondr.. Ale zase si říkám vždycky, že než něco zanedbat tak radši navštívit Dr. včas ![]()
@pinkeee85 no ani mi nemluv, ja sem 2 roky nestonala, tak si to ted (evidentne) telo uziva v plne parade
ale co se tyce toho zanedbani, jako musim rict, ze zvetsene uzliny a jakekoliv boule resim co nejdriv, kamarad takhle skoncil behem 2 dni v nemocnici, ze ma rakovinu lymfatickyho systemu…
mladej kluk
takze co uz, zdravotni si platim, tak at se o nas aspon obcas stat postara, ne?
![]()
@mandlicek: jj, je to pravda.. Já dřív trošku zanedbávala preventivky na gyndě, ale pak jak se začlo víc mluvit o rakovině děložního čípku atd, tak jsem tam byla skoro každé 3měsíce a prostě jsem si prohlídku zaplatila.. Jsem teď hrozná plašanka.. Hlavně co se gynekologie týká, když se snažíme o mimčo.. ![]()
Můžu se vtírnout? Chtěli bychom další mimi. Problém je ale toto.
Máme 15-ti měcíčního klučíka. Ale při těhotenství jsem skončila s těžkou preeklampsií a docela těžkým porodem se závěrem akutní císař v plné narkóze. Mlátí se to ve mně. Moc bychom chtěli 2. mimi. Ale mám strach, že se to bude opakovat, popř. by to mělo horší průběh… Co byste dělali? ![]()
dobré ránko, teda dobré
zase jsem zaspala a navíc jsem nějaká KO, už od včera ![]()
@Bekynka můj moc necestuje, ale když už má vycestovat, tak to stojí za to ![]()