Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Roomana Pošli všechny do háje, prostě až to bude tak to bude
hlavně neztrácej hlavu
![]()
Holky - pinkeee85 a mandlicek - žádní hypochodři určitě nejste
prostě se o své tělo bojíte a vítě jak se to říká, dvakrát měř a jednou řež ![]()
@Kaájinka nikde nemáš zaručeno, že se problémy budou opakovat, zkusila bych to probrat i s mudr. ![]()
@pinkeee85 Ahoj holky, jak už jsem psala, já minulý měsíc měla svévolné opuštění vajíčka, oplodnilo se, ale nepodařilo se zahnízdit. Tento měsíc mi doktor dělal folikulometrii, ale folikuly nenarůstají jak by měly
,takže tento měsíc mě OV nečeká, tak to nebudeme prý protahovat a čekat na další, a předepsal mi tabletky… Duphaston, který bude brát po 2 tabletách denně 8 dní.. a až to doberu, za 2 dny prý dostanu MS. Pak 5. den cyklu, od začátku MS budu brát Clostilbegyt, noa za 10–12 dní cyklu mě chce vidět. Říkal, že 100% dostanu OV, vajíčka budou nabuuzená, že má 85% zkušenost, že se podaří otěhotnět.
budu vám všem podávat info, jak jsme dopadli. Můj gyndař, je totiž jeden z nejlepších v Plzni, a holčiny, který měly od svého gynekologa řečeno, že budou mít problémy s otěhotněním, či že jsou skoro neplodné, u tohoto doktora byly max. do půl roku těhotné. Prostě ví, co dělá. Ještě beru Parlodel na udržení hladiny Prolactinu, a Femibion, kyselina listotová + vitamíny A, D. Jen jsem chtěla napsat svou zkušenost. O dítě se snažíme 10 měsíců, a minulý měsíc se to skoro podařilo, to až když jsem přešla k tomuto doktorovi, jinak moje gyndařka.. cituji. " no tak se budeme snažit rok, a když to nepůjde, uděláme nějaký vyšetření" na to upřimě s…ru… já přece nebudu čekat rok, chtěla jsem vzít krev a ona to odmítla, že se to takhle nedělá. Ale doktor mi krev vzal hned, a zjistil, proč nemůžu otěhotnět, teď už můžu.. a tak pokračujeme dál. Jen jsem tím chtěla říct, holky, nebojete se doktorce říct, aby vám udělala testy.. kolikrát je to prkotina, která se dá vyřešit za měsíc, ale vy kvůli ní nemůžete otěhotnět. Všechny tabletky co beru, nemají vedlejíší účinky.. zní to hrůzostrašně, že jich je tolik.. ale já mám po nich děsnou chuť na sex, což se te´d hodí… zlomte vaz!!! Doufám, že budeme brzy všechny těhotné…
![]()
@ytoka Ahojky
Tak to buď ráda, že máš takového dobrého a zkušeného gyndaře.. Spousta holek takové štěstí nemá, ten jejich (gyndař) na ně kašle a musejí ho změnit.. No mezi ně bohužel budu patřit i já, jelikož mi bylo řečeno, že dříve jak za rok se to nehodlá začít nijak řešit…
Jinak mě ranní teplotka trošku utvrdila v tom, že ovulka byla včera, tak uvidíme co ty další dny.. Jen doufám, že to nebude anovulák..
Večer valím zase do práce, uffff jak mě se nechce už teď…
To zase bude… ![]()
@ytoka píše:
@pinkeee85 Ahoj holky, jak už jsem psala, já minulý měsíc měla svévolné opuštění vajíčka, oplodnilo se, ale nepodařilo se zahnízdit. Tento měsíc mi doktor dělal folikulometrii, ale folikuly nenarůstají jak by měly,takže tento měsíc mě OV nečeká, tak to nebudeme prý protahovat a čekat na další, a předepsal mi tabletky… Duphaston, který bude brát po 2 tabletách denně 8 dní.. a až to doberu, za 2 dny prý dostanu MS. Pak 5. den cyklu, od začátku MS budu brát Clostilbegyt, noa za 10–12 dní cyklu mě chce vidět. Říkal, že 100% dostanu OV, vajíčka budou nabuuzená, že má 85% zkušenost, že se podaří otěhotnět.
budu vám všem podávat info, jak jsme dopadli. Můj gyndař, je totiž jeden z nejlepších v Plzni, a holčiny, který měly od svého gynekologa řečeno, že budou mít problémy s otěhotněním, či že jsou skoro neplodné, u tohoto doktora byly max. do půl roku těhotné. Prostě ví, co dělá. Ještě beru Parlodel na udržení hladiny Prolactinu, a Femibion, kyselina listotová + vitamíny A, D. Jen jsem chtěla napsat svou zkušenost. O dítě se snažíme 10 měsíců, a minulý měsíc se to skoro podařilo, to až když jsem přešla k tomuto doktorovi, jinak moje gyndařka.. cituji. " no tak se budeme snažit rok, a když to nepůjde, uděláme nějaký vyšetření" na to upřimě s…ru… já přece nebudu čekat rok, chtěla jsem vzít krev a ona to odmítla, že se to takhle nedělá. Ale doktor mi krev vzal hned, a zjistil, proč nemůžu otěhotnět, teď už můžu.. a tak pokračujeme dál. Jen jsem tím chtěla říct, holky, nebojete se doktorce říct, aby vám udělala testy.. kolikrát je to prkotina, která se dá vyřešit za měsíc, ale vy kvůli ní nemůžete otěhotnět. Všechny tabletky co beru, nemají vedlejíší účinky.. zní to hrůzostrašně, že jich je tolik.. ale já mám po nich děsnou chuť na sex, což se te´d hodí… zlomte vaz!!! Doufám, že budeme brzy všechny těhotné…
![]()
![]()
![]()
![]()
Jéé, to je prima, že máš takovýho doktora…je to jako bych úplně viděla toho svojeho. Taky všechno probere ze všech stran, když chci prohlídnout navíc, nedělá ofuky a cítím se tam strašně příjemně. Myslím, že i to hodně dělá, než dojít a stresovat se co mi zas řekne. Takže držím pěstičky a at se brzy zadaří. ![]()
@pinkeee85 píše:
@mandlicek: díky, tak doufám..Pojištěno a teď už hezky za chvilku do pelechu a chrupat… Jeste teda mrknu na Sběratelé kostí…
Držím palečky, aby to bylo tak já má ![]()
@mandlicek píše:
@pinkeee85 jeeeeeeee, tak budu drzet pesti![]()
ja cekam na drahou polovicku az prijde z batmana
no a jeste me boli (ale siiiiiiiiiiilene) leva kycel (az mi to vystreluje do panve) a za uchem a pod laluckem se mi udelala takova boulicka o velikosti hasku
![]()
takze si rikam, jeste ze zitra rano du na tu krev k Dr. at se na to podiva… si prijdu jak nejakej hypochondr
![]()
![]()
Přeji dneska jen a jen dobré pořízení u dr. A nejsi žádný hypochondr. Asi je normální, že se více sledujeme, když se snažíme o miminko ![]()
@Kaájinka píše:
Můžu se vtírnout? Chtěli bychom další mimi. Problém je ale toto.
Máme 15-ti měcíčního klučíka. Ale při těhotenství jsem skončila s těžkou preeklampsií a docela těžkým porodem se závěrem akutní císař v plné narkóze. Mlátí se to ve mně. Moc bychom chtěli 2. mimi. Ale mám strach, že se to bude opakovat, popř. by to mělo horší průběh… Co byste dělali?
Určitě, jak už tu bylo psáno, bych to probrala i s doktorem. A každé těhotenství i porod je jiný. Nestresuj se, to by ti v otěhotnění asi moc nepomohlo. A co ty víš, třeba to bude dřív než počítáš
![]()
@knora píše:dobré ránko, teda dobré
zase jsem zaspala a navíc jsem nějaká KO, už od včera
Dobré ránko i tobě. No mě je blbě asi týden, tak jsem i doufala a zase nic. Tak si říkám neva, vyjde to snad příště. Ale unavená jsem taky, jenže to bude asi z toho počasí ![]()
@ytoka kéž by bylo takových mudr víc…Já si teda ztěžovat nemůžu, moje mudr. je skvělá!!!
![]()
Dobrý ráno dámy! vy jedete! ![]()
ytoka: týjo, tak to mě utvrzuje ještě víc v tom, abych rychle změnila doktorku. Už se snažíme přes rok a řekla, že bude něco řešit až po spermiogramu…no dám jí ještě jednu šanci a pokud bude pořád takhle laxní, tak
. Už mám vyhlídnutýho jinýho pana doktora ![]()
@MaMiNkA72 píše:
Dobré ránko i tobě. No mě je blbě asi týden, tak jsem i doufala a zase nic. Tak si říkám neva, vyjde to snad příště. Ale unavená jsem taky, jenže to bude asi z toho počasí
Dobré i Tobě. Tak já vím, že tento cyklus nic
, neb není z čeho tvořit mimíska…takže z toho mi blbě není, bohužel. Víš, to je tak, když je někdo debil a nedá si říct…blbě mi je od zádů ![]()