Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaMiNkA72
31.10.12 19:20
@Deníííí píše:
MaMiNkA72..počkej, počkej..vy se snažíte o třetí? :D
Jo holka…kdyby o třetí…ani to sem nepíšu o kolikátý nebo si po´tukáte na čelo :think: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
9950
31.10.12 19:21

@Reinka jaja, ty jsi na MD a někde litáš.. „správná matka na MD“ máš být u pc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30

Ahoj holky, tak co je novýho? Taky je u vás takovej vítr?
Jak to vypadá s těhulkováním?

• Citovat
  • Upravit
9950
@MaMiNkA72 píše:
Jo holka…kdyby o třetí…ani to sem nepíšu o kolikátý nebo si po´tukáte na čelo :think: :zed:

přiznej barvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaMiNkA72
@Reinka píše:
Vy jste toho nakecaly 8o :mrgreen:

Tož něco…sa nudíme aa hlavně po večerech. Ale mě dojede za chvilku domů táta…jenže mám mz, tak nic nooo :(

• Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 19:22
@Deníííí píše:
přiznej barvu :lol:
A když ju přiznám…nevyhodíte mě? :think:
  • Citovat
  • Upravit
MaMiNkA72
31.10.12 19:24
@Terysek30 píše:
Ahoj holky, tak co je novýho? Taky je u vás takovej vítr?
Jak to vypadá s těhulkováním?
No u nás ztím žádnej vichr není…uvidíme co dojde v noci. No těhulkování sa zatím nekoná, ale věříme všechny, že brzy bude :kytka: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
9950
31.10.12 19:28

@Terysek30 o větrech venku nevím, jsem zavřena v práci bez oken :roll:, ale četla jsem cosi na netu :-O a těhulkování příští týd, teď probíhá MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
31.10.12 19:28
No snad se brzo zadaří nám všem. Já nevim co si o sobě tenhle měsíc mám myslet, pač mi minulý týden bylo špatně, jednou jsem zvracela, pak cca 4 dny občas žaludek na vodě, přecitlivělost na pachy. Týden před tim mě pobolívala občas hlava, tenhle týden už mi je ok, akorát mě občas dloubne na levé straně v podbříšku. Tak jsem z toho jelen, testík jsem zatím nedělala, pač ms má dorazit až 7.11. ale ovu byla asi 13.10. Ale stejně se bojim testit :nevim:
A nevim co si myslet.
@MaMiNkA72 píše:
No u nás ztím žádnej vichr není…uvidíme co dojde v noci. No těhulkování sa zatím nekoná, ale věříme všechny, že brzy bude :kytka: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Terysek30
31.10.12 19:29

@Deníííí a kde to děláš, že tam nemáte okna? :think:

• Citovat
  • Upravit
9950
31.10.12 19:31
@Terysek30 píše:
@Deníííí a kde to děláš, že tam nemáte okna? :think:

ve směnárně v jednom obchodním centru..okna jsou :mrgreen:, ale hóódně na hoře a fukot, stromy nevidím, neslyším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 19:32
@MaMiNkA72 píše:
A když ju přiznám…nevyhodíte mě? :think:

néééé, honem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
31.10.12 19:34

@Terysek30 ovu byla 13.10. tak to už by šlo něco vidět..kol 20.10. zahnízdění a teď čáry jak blázen..tak zítra ráno chceme vidět fotečku :mrgreen:
dávám si do upomínek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
31.10.12 19:37

@Deníííí jeej, s malým na cvičení, pak na plavání, pak s kámoškou po obchodech - koupila jsem kráásný skleničky se sobíkama :mrgreen: a konečně mám tričko s dlouhým rukávem :lol: (dost už na mě lidi začínaj koukat jako na cvoka, když jdu v tílku :oops: ), pak ven se psama, nakrmit a umejt dítě, nakrmit psy, uvařit večeři…a ještě na mě čeká žehlení :lol: :lol: :lol: Tak, toto je správná matka na MD :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
31.10.12 19:38

@Deníííí néééééé :lol: já se snažím vydržet až do ms a ty na mě takhle :D To nesmíš dělat :D já nevim, myslíž že kdyby uhnízdění bylo kolem toho 20.10. tak se mohly projevovat bolestí hlavy, větší únavou, týden na to tím, že mi bylo šoufl a teď že už by mi nic nebylo jen občas to dloubnutí na levé straně? Nějak tomu nevěřím. Proto netestuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex