Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reinka jaja, ty jsi na MD a někde litáš.. „správná matka na MD“ máš být u pc ![]()
Ahoj holky, tak co je novýho? Taky je u vás takovej vítr?
Jak to vypadá s těhulkováním?
@MaMiNkA72 píše:
Jo holka…kdyby o třetí…ani to sem nepíšu o kolikátý nebo si po´tukáte na čelo![]()
přiznej barvu ![]()
@Reinka píše:
Vy jste toho nakecaly![]()
Tož něco…sa nudíme aa hlavně po večerech. Ale mě dojede za chvilku domů táta…jenže mám mz, tak nic nooo ![]()
@Terysek30 píše:No u nás ztím žádnej vichr není…uvidíme co dojde v noci. No těhulkování sa zatím nekoná, ale věříme všechny, že brzy bude
Ahoj holky, tak co je novýho? Taky je u vás takovej vítr?
Jak to vypadá s těhulkováním?
@Terysek30 o větrech venku nevím, jsem zavřena v práci bez oken
, ale četla jsem cosi na netu
a těhulkování příští týd, teď probíhá MS..
@MaMiNkA72 píše:
No u nás ztím žádnej vichr není…uvidíme co dojde v noci. No těhulkování sa zatím nekoná, ale věříme všechny, že brzy bude![]()
@Terysek30 píše:
@Deníííí a kde to děláš, že tam nemáte okna?
ve směnárně v jednom obchodním centru..okna jsou
, ale hóódně na hoře a fukot, stromy nevidím, neslyším ![]()
@MaMiNkA72 píše:
A když ju přiznám…nevyhodíte mě?
néééé, honem ![]()
@Terysek30 ovu byla 13.10. tak to už by šlo něco vidět..kol 20.10. zahnízdění a teď čáry jak blázen..tak zítra ráno chceme vidět fotečku ![]()
dávám si do upomínek ![]()
@Deníííí jeej, s malým na cvičení, pak na plavání, pak s kámoškou po obchodech - koupila jsem kráásný skleničky se sobíkama
a konečně mám tričko s dlouhým rukávem
(dost už na mě lidi začínaj koukat jako na cvoka, když jdu v tílku
), pak ven se psama, nakrmit a umejt dítě, nakrmit psy, uvařit večeři…a ještě na mě čeká žehlení
Tak, toto je správná matka na MD
![]()
@Deníííí néééééé
já se snažím vydržet až do ms a ty na mě takhle
To nesmíš dělat
já nevim, myslíž že kdyby uhnízdění bylo kolem toho 20.10. tak se mohly projevovat bolestí hlavy, větší únavou, týden na to tím, že mi bylo šoufl a teď že už by mi nic nebylo jen občas to dloubnutí na levé straně? Nějak tomu nevěřím. Proto netestuji.