Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
29.10.12 10:25

Dobre rano holciny pri Po :mavam:

takze ja dneska ve 3 jdu k doktorce, jelikoz se muj stav nikam neposouva… :zed: no tak co uz, si strihnu trosku „nucene dovolene“ a odpocinku a bude zase dobre :dance:

Abych tedy taky neco napsala o sobe je mi 24, jsem rybka, pritel je take rybka, ale jake bude znameni naseho prcka nejak neresime :srdce: zijeme v Praze a uvazujeme o tom, jestli zdrhneme nekam mimo Prahu do RD nebo spis pujdeme do bytu, je to takove nesmrtelne tema… vse ma sve pro a proti :think: o mimco se snazime 1. mesic, vcera byla i ukazkova ovu a mazleni, tak uvidim, jak to telo zvladne :dance: jinak vsemu nechavame spis volny prubeh :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.12 10:29

@Reinka ojoj, tak hlavne jestli jsis nic nezlomila… :kytka:

@petullle ahoj, vitej :mavam: teeeda to sis v prvnim tehu pekne uzila :andel: hlavne, ze vse dobre dopadlo a dceruska se ma k svetu :hug: :kytka: no ale ty cykly to mas teda dlouhy :think: a zkousela sis ovu testy, jestli mas ovulku??? drzim palce, at se vam podari // co nejdriv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
29.10.12 10:33
@mandlicek píše:
@Reinka ojoj, tak hlavne jestli jsis nic nezlomila… :kytka:@petullle ahoj, vitej :mavam: teeeda to sis v prvnim tehu pekne uzila :andel: hlavne, ze vse dobre dopadlo a dceruska se ma k svetu :hug: :kytka: no ale ty cykly to mas teda dlouhy :think: a zkousela sis ovu testy, jestli mas ovulku??? drzim palce, at se vam podari // co nejdriv :kytka:

ted jsem nezkoušela ovulaci, ale zdřejmě mi píchne opět agolutin když tam nic nebude a nasadí clostík, jak jsme se posledne bavili a pokracovani v utrogestanu a jakmile to dostanu, ovulacni testy si chci koupit a mozná me pozve i pani doktorka na kontrolu aby zjistila zda vubec ovulace probíhá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
29.10.12 10:34

Jinak bych vás holky chtela pozvat kdo ma tedy FB na nasí stranku jsem v ni adminka, tak kdo chce muzete se pridat ;) ale nikoho nenutím ;) https://www.facebook.com/…043997402997

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.10.12 10:40

Holky, jsem celá, jen jak jsem ho táhla, tak jsem ho držela pod předníma packama a jak mi podjely nohy, tak jsem mu přelítla přes hlavu a dala jsem si pod sebe ruce, takže jsem se ani nezašpinila, ale on se chudák tak lekl, že stáhnul ocas a utekl až dozadu do boudy a asi ho dneska jentak neuvidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
29.10.12 10:43

@mandlicek to tě zkolila pěkná chřipka :( Přeji brzské udravení :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: u nás v kanclu to taky začíná být pěkný lazarek, snad mě to mine :)

@petullle :mavam: Jejda beruška maličká :kytka: to muselo být docela náročné, takové maličké miminko :srdce: S cyklem mám taky problémy :( ještě, že mi zabírají léky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
29.10.12 10:45

@Reinka fakt, hlavně, že jsi celá!!! :mrgreen: třeba si to zapamatuje a nebude už utíkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.12 10:48

@Reinka ufuf, tak jeste ze to takhle dopadlo :palec: a co ze to je za plemeno??? nevim, mozna si to uz psala v diskuzi, ale asi sem to prehlidla :zed:

ja tady zase od cca 6 rano posloucham psa od sousedu ze zhora, nastehovali se sem minuly mesic a maj nejakyho obrovskyho psa, ale jeste nikdo z baraku toho psa nevidel ale ten pes tam v jednom kuse vyje, holky ale to je desny… proste rano spusti a kolikrat se vraci domu az vecer, takze to je az do vecera… :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
29.10.12 10:54

@knora dekuji za prani, no sundalo me to teda silene :cert: ale je pravda, ze sem uz 2,5 roku nemarodila vubec (pokud pominu takove ty obcasne rymy), tak snad to behem tydne vylezim… jako to je proste problem, my sedime vsichni v jednom velkem open spacu, je nas tam 50, z toho tak 20 lidi ma male deti, ktere to nosi ze skolek a skol, no a kolega, ktery sedi u stolu se mnou tam takhle chrchle uz od zacatku rijna, takze ja to od nej mela z 1. ruky no… a on misto toho, aby sel aspon na 2 dny domu a trosku se vylezel, tak to tam rozfrkal a behem toho rijna se pridali dalsi no proste nevyhoda tehle velkych kancelari :cert: :cert: kazdopadne me to sedi na pruduskach, takze nic moc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
29.10.12 11:39

@mandlicek a to sem si pořád naříkala, že je nás v kanclu 12 :roll: božínku to je hrůza… U nás to roznáší většinou šéf :pocitac: :pocitac: :pocitac: Kolegyně co sedi hned vedle mě je marod už taky hodně dlouho, a je to přesně jak píšeš, prcek jí omarodil a teď je to jak na kolotoči…Mě jedině co zalobí, tak záda, ale za to si můžu sama, protože jsem celý víkend dělala pro holky zakázku korálků :mrgreen: takže si raději mlčím, jinak bych dostala na zadek od :srdce:, by zase brblal…

Víš, co nechápu? proč lidi neuvažují nad pořízením psů…Velkého psa do bytu :zed: :zed: :zed: :zed: chudák… možná máte jiný názor, prostě to tak citím. Si nedovedu představit, že bychom měli v pokoji tu naši dogu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
29.10.12 11:41

Ahoj holky, můžu se přidat?? :lol: Bude mi 32 let jsem z Jižních čech, mám holčičku 23 měsíců, narozenou 34 tt. dnes jsem si nechala vyndat tělísko, čekám na MS. Trpím vážnou poruchou imunity, která nejde léčit, jen udržovat injekcema imunoglobulinu, takže mě čekají, než otěhotním, ještě každoroční různá vyšetření. :mrgreen: Pak na to hned vlítnem a snad se do konce roku zadaří // I ´když těhotenství bude zas asi dramatický, jako minule. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
29.10.12 11:42

Ahoj holky potrebovala bych poradit…dnes jsem si delala ovulacni test a jedna carka je o neco slabsi nez ta druha…co to znamena? dekuji klarka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
29.10.12 11:50

Podle mé zkušenosti, že ovulace přichází a nebo končí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
29.10.12 11:51

Ahoj holky :)

@petullle no jasněěěě pojď mezi nás, čím víc, tím větší podpora :mavam:

@Reinka to si se pak potom šoku musela sama sobě smát..já to tak mám :mrgreen:

chřipajzny asi řádí..teď celá rodina jsme prskali, ale pomáhá nám nasadit Céčko, paralen a za 2dny super.

U nás sníh jen poprašek, který hned zmizí..takže nic.

Tady někdo zmínil dlouhé cykly..no já bez HA právě 35-45..což celkem v poho, ale za mladých nácti let :D..1× za 3měsíce..to je děs..hlavně nevědět kdy to příjde, tak věčně s tampónem nebo intimkou..tak jsem zvědavá teď :cert:
Drahý o víku přišel s tím, že na slevomatu objednal welnes pro dva v Jeseníkách.. :srdce:..mám 30 tiny a nejsme svoji, tak že by. prstýnek k tomu :mrgreen:
Ráno v rádiu říkali, že paní teď nevím z kama, ale z ČR ne :D ..dala na charitu 350 litrů mateřského mléka 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
29.10.12 11:59

Holky, už jste některá byla na novém Bondovi? Jdeme dneska, tak se těším.

Jinak dnes už se nahlásila MS :D tak už by mohla zas se odhlásit a jdeme na to :mrgreen: mohlo by to klapnout na vík jak budem na welnesu :lol:…což teď nejde z ničeho vyčíst, kdy mám ovu..to jen ty testy, ale ty se dělají asi každý den, né? To taky asi leze do peněz, že? 8) ..no do vánoc nevím, nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí