Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
27.10.12 18:10

@Reinka děkuji za už sem si to naštudovala na netu a že pry to taky neškodí :palec: ale děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
27.10.12 20:26

Ahoj holky, takze u nas hlasim snezeni, dost me to prekvapilo, teda mile, ja snih miluju, tak se moc tesim. :palec: Jinak ja jsem vcera lehla s nejakou chripajznou a teda takhle zle mi dlouho nebylo, teploty 38,5 - 39,1 no a nic moc teda :zed: :pocitac: navic mam zitra ovu, takze asi ani nema cenu neco pokouset, kdyz sem pod praskama… :cert: takze cely den v posteli a kuryrovani, nastesti teplota sla dolu, takze snad to bude dobry…

jinak jsme si vcera s kamoskou (pres jednoho znameho) koupily lyze, takze se tesime, ze co nevidet vyrazime na svah :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.10.12 20:35

U nás taky sníh, zjistila jsem, že s naším kočárkem v něm asi moc nepochodím, tak teď nevím, jestli sehnat jinej nějakej použitej jen na zimu s jinejma kolama, nebo jestli si dovézt od našich starou Libretu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
27.10.12 20:42

:D :D :D to sou veci, ktere clovek v lete moc neresi, vid? :think: hele tak zatim dovez Libretu (teda jeste jak moc stara ta Libreta je, jestli uz je to ta vyssi, nebo ta uplne nizka :?: ) a uvidis, pouzitej kocarek sezenes kdykoliv a treba to s tou zimou tak desny nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.10.12 21:51

@mandlicek je po mně, já jsem 91 ročník :mrgreen: a vypadá skvěle, naši ji mají na prcka u nich…no, jako to, že mi sníh zalepí kolečka mě fakt nenapadlo…snad letos budou ty chodníky odhrnovat (chachacha :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
28.10.12 11:18

@Reinka jeeeeeee, tak to bych to asi neresila :palec: prckovi to v tomhle veku je beztak jedno, tak bych to zkusila, nez hned kupovat novej kocarek, aspon treba usetris :palec: ja jsem teda o 3 roky starsi, ale mama me prave vozila jeste v ty stary (nizky a jakoze prouteny) :mrgreen:

jinak dobre rano holky pri Ne… ja se zitra chystam k doktorce, ptz to vypada, ze se z toho tentokrat bez lekarske pomoci sama nevyhrabu no :zed: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
28.10.12 11:52

Ahoj holky, tak jsem mezi živými po 13ti hodinnové noční směně.. :D Bylo to peklo.. :cert: Ráno když jsem šla domů, tak jsem snad ani na cestu neviděla… No brrr :D A co je nového? U nás už je skoro po sněhu. Zřejmě jen nějaká nárazovka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.10.12 13:12

@pinkeee85 to ti nezávidím, přítel to měl taky tak a pořád spí, čeká ho ještě noční dneska :roll: No a u nás je bláááto, sluníčko a břečka, ze stromů prší, to…že to tomu počasí stálo za to ten sníh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
28.10.12 15:00

Nová :-)

Ahojte holky,
mohla bych se přidat?
:kytka:
Včera jsme se s drahým rozhodli pro druhé mimčo.., tak další platičko HA odhazuji do pápálálá a jde se na to :mrgreen: ..dnes jsem aktivně z internet. lékárny objednala kapky Gynex (máte s ním některá zkušenosti-berete?), GS vitamíny pro budoucí mamulky, pro drahého selen, zinek a ták a na závěr těhotenský testík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
28.10.12 15:39

@Deníííí vitej mezi nama :mavam: :mavam: a preji hodne uspechu pri snazeni :kytka:

@pinkeee85 holka, to ti taky nezavidim, ale tak snad uz ses trosku prospala a „uzivas“ noveho dne… jinak jak si psala o te domaci party s pritelem :mrgreen: hele tos mi pripomela, jak sme jednou s pritelem (vlastne to bylo pri zahajeni letosnich OH :D ) sli na veceri no a nejak sme popijeli, az sem si dala nekolik Frisek a k tomu nekolik panaku, ale nejak se to spolu nekamaradilo :poblion: :poblion: :poblion: hele to mi bylo vazne hruuuuuuuzne :pocitac: :poblion: jeste dalsi 2 dny :twisted: takze verim, ze uz si v pohode a nemelo to takove silene nasledky jako u me tenkrat :think:

takze dneska mela byt ovu, dle predpovedi, vcera se mi dostavily vsechny priznaky ovu, dneska opet vsechny priznaky ovu, tak sem to zkusila testnout, hele a krasny 100% test pozitivni… no probehlo dneska i :hug: takze uvidime za 14 dni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.10.12 15:46

U mě MS stále nikde :zed: ani žádnej příznak těhu, prostě nic :nevim: Už jsem i přemýšlela, že si nakoupím ovu testy, jestli mám vůbec nějakou ovulku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.10.12 15:47

@Deníííí :mavam: :mavam: :mavam: kolik je prvnímu dítku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
28.10.12 15:55
@Reinka píše:
@Deníííí :mavam: :mavam: :mavam: kolik je prvnímu dítku? ;)

máme holčičku Karolínku v únoru jí budou 4 roky, pořád se ptá kdy už bude mít toho bratříčka nebo sestřičku (nejlépe oba) :D, tak jí říkáme, že musí napsat ježíškovi a ona na nás, že dětí se musí narodit, že ježišek je nenosí :mrgreen:

Jsem Vás pročítala..
Reinka, ty jsi po SC? Prcek má půl roku, nemáš ještě strach? Já jsem taky po SC, malá byla KP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
28.10.12 16:31

@Deníííí já měla nepostupující porod a hrozící hypoxie plodu…byl moc, moc omotanej ve šňůře a jak mi rupli vodu, tak se někde skřípla a začal se dusit, tak 8hodin mě tam mučili, nutili se točit z boku na bok, aby se to sevření vždycky nějak povolilo, ale nakonec ho ještě resuscitovali :roll: A tak moje dr. říkala že rok netěhotnět, ale co jsem kde hledala a sháněla, tak minimální hranice je ten půlrok, pořádně jsem MS ještě ani nedostala, takže kdo ví, kdy se nám to vůbec povede :nevim:
Co se tak jako obecně říká je, že další porod po SC by měl být minimálně rok od SC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
28.10.12 17:05

:mavam: krásný nedělní podvečer :) Hlásím, že u nás včera hnus humus deštivo a dnes do rána maličký poprašek snížku a k tomu zima brrrrrrrr :evil: Ráno jsem měla problém vyvenčit pejska, jedna nechtěla ven a druhá, co je furt venku zase chtěla dovnitř. Odpoledne na procházce nám ta malá vletěla do potoka, :zed: :zed: :zed: to je takové třeštiprdlo :zed:

Zdravím novou tvářičku :mavam:

Taky maroda :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: doufám, že Ti bude brzy dobře

@pinkeee85 holka já Tě obdivuju, 13-ti hodinovou směnu a noční :roll: asi by ze mě byla mrtvola 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí