Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
u nás v kanceláři se dnes díky CD Děti ráje vzpomněla spartakiáda, dámy se tu dohadují která kdy jí cvičila
To je zase téma, do toho se nám montují naši pánové kolegove
![]()
Ahoj holky,
tak jsem se sem koneččně dostala.. Ufff, taky to bylo dneska náročný…
@knora: no to Ti teda nezávidím… A příteli už vůbec ne… Tak hlavně aŤ to má brzy v pořádku… Je pravda jak si chlapi hraji na hrdiny, když jde o úrazy nebo takovéhle případy. Ale pak když mají obyčejnou rýmičku a kašlíček tak se vidí div ne na smrtelné posteli ![]()
@mandlicek: já mám klikačky taky za sebou.. taky jsem jeden čas delala MLM a vydělávala v USD. To šlo, vydělala jsem za 5měsíců asi 5tisíc s počáteční investicí zhruba 600Kč. No ale to krachlo.. Mám za sebou i ORiflame atd.. Ale nic co by fakt fungovalo..
Ted jsem se registrovala do průzkumu veřejného mínění za body, které pak směnuješ za peníze. To vypadá slibně.. Tak uvidím co z toho bude.
Ale chtělo by to něco… Famozního ![]()
Ahoj holky
Jooo, chlap…taky jsem kuli němu moc nenaspala, protože jsme se do dvou hodin v noci hádali
Pak si sbalil saky paky a šel si chrupkat do obýváku, mně každou hodinu budil prcek, protože ho odnaučuju noční buzení a tak místo jídla dostal vodu, nebo dudlík a za chvíli byl zase vzhůru, protože je zvyklej jíst, ale zvládli jsme to jen s jedním jídlem
a v půl sedmý už jsme vesele vstávali
jsem KO ![]()
Čus ženský ukecaný! jdu vás jen pozdravit! Chtěla jsem se zeptat, jestli máte už některá zkušenost se spermiogramem (nebo spíš vaši chlapáci
). Doktorka mi nabídla 2 kliniky - na jedné se odebírá tam v kabinkách a na druhé doma a doveze se tam. Prý když se odebere doma a potom se tam doveze, tak jsou z toho většinou špatné výsledky…nevíte o tom něco?
Jinak jsem si dneska taky koupila ten femibion, tak uvidíme, co to udělá. Lékárnice mi popřála hodně štěstí při snažení, chichi
.
Pinkeee85: kdy máš mít ovu a MS? máme to tak nějak přibližně stejně, tak můžeme spolu nečekat mrchu ![]()
@andula b. - spermiogram jsem s exmanželem a i přítelem podstoupila. Prvně v nemocnici s výběrem, kde, jestli doma nebo u nich, rozhodl se „tvořit“ v nemocnici. A teď s přítelem tady na klinice reprodukční medicíny a to jsem den před vyšetřením vyzvedla sterilní kalíšek a druhý den jsem to vezli. Musí se to dovést max. do 30 minut. Přítel měl výsledky do cca 3 hodin od odevzdání a byl 100% - prostě je OK, a jak se pyšnil, když ho mudr. pochválila
, mě tam pak rovnou udělali to AMH - jen odběr krve - vysledky do 10 dnů a to už OK nebylo ![]()
U nás v červnu byl měsíc plodnosti a klinika pořádala „akci“ vyšetření AMH a spermiogramu zadarmo. Byl to vlastně jeho nápad se jít otestovat a jsem ráda, že jsem tam šli.
Hodně štěstí při vyšetření
![]()
Díky
, snad nám to dobře dopadne. A neříkali vám jak dlouho se předtím netulit? na té klinice, kde se odebírá v kabince a místě nám říkali, že týden předtím nesmíme. To by asi manža nepřežil
.
Dobre poledne zeny
![]()
takze o vik by mela byt ovulka, jenze co cert nechtel = sem uz celkem dost prichcipla, takze tuleni asi bude
otazkou je, jestli ma sanci z toho neco vyjit..
necham to konovi, ten ma vetsi hlavu ![]()
jinak co se tyce tech spermiogramu, to je zajimave a tam se tedy muze i bez zadanky od MUDr? ja teda tam zatim draheho mileho hnat nechci, ale jeden nikdy nevi, ze ![]()
@Reinka no, tak snad se u vas uz vse udobrilo a bude to zase fajn ![]()
@knora tak co ten tvuj
uz je na tom trosku lepe??? ![]()
@pinkeee85 cece ja sem taky mela pekne narocny tyden…
no ale snad to zase prejde, ale jakoze od 9 - 18h v praci a jeste doma jsem musela zapinat notas a pracovat dal…
no ale jak rikam, je Pa a konec tydne
tak snad se to pristi tyden nebude opakovat ![]()
Jojo udobřilo…jen test hlásí stále /, takže z toho nic nebude
a nejvíc to vzalo přítele, říkal, že už se začal těšit
Ale teď jsme se fakt nijak nesnažili, no…tak uvidíme příště
Jinak teda MS stále nikde, ale kdo ví, co se tam po porodu děje ![]()
@mandlicek
děkuju za zeptání, už je mu líp, ještě ale zůstal doma z práca a úkoluje mě, co mu chybí v kuchyni ![]()
Na klinice jsem byli bez žádanky, ale co vím, MUDr. ji bez problémů vypisují:-)
Zkusit tulení můžete
, třeba zrovna se zadaří
![]()
@Reinka někdy bylo docela fajn vědět, co se v těle děje a ještě líp, kdyby se to dalo i ovlivnit ![]()