Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2293
25.10.12 10:48

@mandlicek no ale fakt se bát není čeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
25.10.12 10:52

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: u nás v kanceláři se dnes díky CD Děti ráje vzpomněla spartakiáda, dámy se tu dohadují která kdy jí cvičila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je zase téma, do toho se nám montují naši pánové kolegove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
25.10.12 19:52

Ahoj holky,

tak jsem se sem koneččně dostala.. Ufff, taky to bylo dneska náročný…

@knora: no to Ti teda nezávidím… A příteli už vůbec ne… Tak hlavně aŤ to má brzy v pořádku… Je pravda jak si chlapi hraji na hrdiny, když jde o úrazy nebo takovéhle případy. Ale pak když mají obyčejnou rýmičku a kašlíček tak se vidí div ne na smrtelné posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
25.10.12 19:58

@mandlicek: já mám klikačky taky za sebou.. taky jsem jeden čas delala MLM a vydělávala v USD. To šlo, vydělala jsem za 5měsíců asi 5tisíc s počáteční investicí zhruba 600Kč. No ale to krachlo.. Mám za sebou i ORiflame atd.. Ale nic co by fakt fungovalo..

Ted jsem se registrovala do průzkumu veřejného mínění za body, které pak směnuješ za peníze. To vypadá slibně.. Tak uvidím co z toho bude.

Ale chtělo by to něco… Famozního :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
25.10.12 20:11

Ahoj holky :mavam: Jooo, chlap…taky jsem kuli němu moc nenaspala, protože jsme se do dvou hodin v noci hádali :cert: :roll: Pak si sbalil saky paky a šel si chrupkat do obýváku, mně každou hodinu budil prcek, protože ho odnaučuju noční buzení a tak místo jídla dostal vodu, nebo dudlík a za chvíli byl zase vzhůru, protože je zvyklej jíst, ale zvládli jsme to jen s jedním jídlem :pankac: a v půl sedmý už jsme vesele vstávali :roll: jsem KO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
25.10.12 20:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
25.10.12 22:09

Čus ženský ukecaný! jdu vás jen pozdravit! Chtěla jsem se zeptat, jestli máte už některá zkušenost se spermiogramem (nebo spíš vaši chlapáci :mrgreen: ). Doktorka mi nabídla 2 kliniky - na jedné se odebírá tam v kabinkách a na druhé doma a doveze se tam. Prý když se odebere doma a potom se tam doveze, tak jsou z toho většinou špatné výsledky…nevíte o tom něco?
Jinak jsem si dneska taky koupila ten femibion, tak uvidíme, co to udělá. Lékárnice mi popřála hodně štěstí při snažení, chichi :mrgreen:.
Pinkeee85: kdy máš mít ovu a MS? máme to tak nějak přibližně stejně, tak můžeme spolu nečekat mrchu :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2293
26.10.12 06:14

Krásné rásnko holky :mavam:

@Reinka :palec: :palec: šikulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
26.10.12 06:31

@andula b. - spermiogram jsem s exmanželem a i přítelem podstoupila. Prvně v nemocnici s výběrem, kde, jestli doma nebo u nich, rozhodl se „tvořit“ v nemocnici. A teď s přítelem tady na klinice reprodukční medicíny a to jsem den před vyšetřením vyzvedla sterilní kalíšek a druhý den jsem to vezli. Musí se to dovést max. do 30 minut. Přítel měl výsledky do cca 3 hodin od odevzdání a byl 100% - prostě je OK, a jak se pyšnil, když ho mudr. pochválila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, mě tam pak rovnou udělali to AMH - jen odběr krve - vysledky do 10 dnů a to už OK nebylo :|

U nás v červnu byl měsíc plodnosti a klinika pořádala „akci“ vyšetření AMH a spermiogramu zadarmo. Byl to vlastně jeho nápad se jít otestovat a jsem ráda, že jsem tam šli.

Hodně štěstí při vyšetření :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andula b.
26.10.12 07:58

Díky :), snad nám to dobře dopadne. A neříkali vám jak dlouho se předtím netulit? na té klinice, kde se odebírá v kabince a místě nám říkali, že týden předtím nesmíme. To by asi manža nepřežil :think:.

• Citovat
  • Upravit
2293
26.10.12 08:17

@andula b. 3-5 dnů nám říkala netulit se :mrgreen: taky to byl boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
26.10.12 12:11

Dobre poledne zeny :D :mrgreen:

takze o vik by mela byt ovulka, jenze co cert nechtel = sem uz celkem dost prichcipla, takze tuleni asi bude :hug: otazkou je, jestli ma sanci z toho neco vyjit.. :zed: necham to konovi, ten ma vetsi hlavu :pankac:

jinak co se tyce tech spermiogramu, to je zajimave a tam se tedy muze i bez zadanky od MUDr? ja teda tam zatim draheho mileho hnat nechci, ale jeden nikdy nevi, ze :think:

@Reinka no, tak snad se u vas uz vse udobrilo a bude to zase fajn :hug:

@knora tak co ten tvuj :kytka: uz je na tom trosku lepe??? :kytka:

@pinkeee85 cece ja sem taky mela pekne narocny tyden… :nevim: no ale snad to zase prejde, ale jakoze od 9 - 18h v praci a jeste doma jsem musela zapinat notas a pracovat dal… :cert: no ale jak rikam, je Pa a konec tydne :dance: tak snad se to pristi tyden nebude opakovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.10.12 12:32

Jojo udobřilo…jen test hlásí stále /, takže z toho nic nebude :? a nejvíc to vzalo přítele, říkal, že už se začal těšit :srdce: Ale teď jsme se fakt nijak nesnažili, no…tak uvidíme příště :mrgreen: Jinak teda MS stále nikde, ale kdo ví, co se tam po porodu děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
26.10.12 12:32

@mandlicek :kytka: děkuju za zeptání, už je mu líp, ještě ale zůstal doma z práca a úkoluje mě, co mu chybí v kuchyni :mrgreen:

Na klinice jsem byli bez žádanky, ale co vím, MUDr. ji bez problémů vypisují:-)

Zkusit tulení můžete :hug:, třeba zrovna se zadaří :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
26.10.12 12:34

@Reinka někdy bylo docela fajn vědět, co se v těle děje a ještě líp, kdyby se to dalo i ovlivnit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí