Stale hubne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.6.10 12:54

Stale hubne

Ahoj, mam dotaz. Muj manzel zacal od ledna drzet dietu, pripadal si tlusty,ale nebyl, zhubl pekne do dneska cca 12kg. Ted uz cca mesic ji normalne,ale porad hubne.Uz fat nevim co s nim. Ma ubytek cca 0,5kg za tyden.Myslite ze je to normalni?Ze ma proste jen nastartovany metabolismus a ze se to samo upravi??Ted je jeho vaha 78 a meri 184, pred tim mel 99Kg.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2769
24.6.10 13:01

Anonymní -když takto kamarádce začal hubnout muž šel k dr…zjistil mu Diabetes-cukrovku…radši ať si zajde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
24.6.10 13:19

Záleží na tom co je „jíst normálně“. Sama jsem hodně zhubla, půl roku už jím normálně :-D a váha mi v té době taky lezla pořád dolů. Myslím, že je to nastartovaným metabolismem, ale i tím, že přeci jen nežeru jako předtím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
24.6.10 13:38

Anette, smekám ,prosím tě, jak se ti to povedlo? Potřebovala bych taky asi tolik zhubnout…a jak dlouho ti to trvalo? (Omlouvám se, že neodpovídám zakladatelce a hřeju si svojí polívčičku :oops: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
24.6.10 14:26

Ráďo - trvalo mi to půl roku, počítala jsem si kalorie a jídelníček každodenně zadávala do e-kalkulačky na www.flora.cz abych měla přehled jak jím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
24.6.10 16:51

Anette , díky moc :wink: . Ještě mám jeden dotaz, hýbala ses k tomu více než dříve nebo bylo hubnutí založeno pouze na úpravě jídelníčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
24.6.10 22:45

Jen na úpravě jídelníčku, tedy pokud nepočítám svižné procházky s kočárem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí