Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Anonymní -když takto kamarádce začal hubnout muž šel k dr…zjistil mu Diabetes-cukrovku…radši ať si zajde…
Záleží na tom co je „jíst normálně“. Sama jsem hodně zhubla, půl roku už jím normálně
a váha mi v té době taky lezla pořád dolů. Myslím, že je to nastartovaným metabolismem, ale i tím, že přeci jen nežeru jako předtím ![]()
Anette, smekám ,prosím tě, jak se ti to povedlo? Potřebovala bych taky asi tolik zhubnout…a jak dlouho ti to trvalo? (Omlouvám se, že neodpovídám zakladatelce a hřeju si svojí polívčičku
)
Ráďo - trvalo mi to půl roku, počítala jsem si kalorie a jídelníček každodenně zadávala do e-kalkulačky na www.flora.cz abych měla přehled jak jím ![]()
Anette , díky moc
. Ještě mám jeden dotaz, hýbala ses k tomu více než dříve nebo bylo hubnutí založeno pouze na úpravě jídelníčku?
Jen na úpravě jídelníčku, tedy pokud nepočítám svižné procházky s kočárem ![]()
Ahoj, mam dotaz. Muj manzel zacal od ledna drzet dietu, pripadal si tlusty,ale nebyl, zhubl pekne do dneska cca 12kg. Ted uz cca mesic ji normalne,ale porad hubne.Uz fat nevim co s nim. Ma ubytek cca 0,5kg za tyden.Myslite ze je to normalni?Ze ma proste jen nastartovany metabolismus a ze se to samo upravi??Ted je jeho vaha 78 a meri 184, pred tim mel 99Kg.