Stále jen dutinka...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
24.6.10 12:35

Peti moc moc gratuluju, to se tak krásně čte, tak konec stresu a užívej si těhulkování :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.6.10 15:27

Všem děkuji,že jste při mě stály.Teď už jsem klidná a těším se na mimi :lol: .Samozřejmě,že se o miminko budu i nadále bát,ale to je už takové to zdravé strachování, co k těhotenství patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
24.6.10 15:49

Petruško gratuluji k :srdce: .Lucka a přeji krásné a pohodové těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 13:34

Ahojte, dneska jsem byla na kontole a podle doktora to je 6+3, ale jeste neni videt srdicko :(, ale podle kalkulacky na netu mi vysel uz 8 tyden :(, mam dojit za 2 tydny, tak se trosku bojim…, jestli to je normalni nebo ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6721
23.12.14 13:45
@Anonymní píše:
Ahojte, dneska jsem byla na kontole a podle doktora to je 6+3, ale jeste neni videt srdicko :(, ale podle kalkulacky na netu mi vysel uz 8 tyden :(, mam dojit za 2 tydny, tak se trosku bojim…, jestli to je normalni nebo ne? :nevim:

já to měla stejně. posílal mne už na revizi málem, ale že mám jet ještě lyžoat přijít za čtrnáct dní (jinak bych přišla z atýden),což jaksi pro mne nepřipadalo v úvahu. takže jsem šla dva dny nato ke známému a tam už srdíčko bylo ;-) neboj, může to být klidně fakt ze dne na den. ale taky jsem to tehdy obečela samo…ale dopadlo to naštěstí dobře. držím palec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 14:52
@PavlaHr píše:
já to měla stejně. posílal mne už na revizi málem, ale že mám jet ještě lyžoat přijít za čtrnáct dní (jinak bych přišla z atýden),což jaksi pro mne nepřipadalo v úvahu. takže jsem šla dva dny nato ke známému a tam už srdíčko bylo ;-) neboj, může to být klidně fakt ze dne na den. ale taky jsem to tehdy obečela samo…ale dopadlo to naštěstí dobře. držím palec :kytka:

tak doufam ze to bude taky vse ok :), ale tech 14 dni mi pripada nekonecnych… uz aby to bylo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky