Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peti moc moc gratuluju, to se tak krásně čte, tak konec stresu a užívej si těhulkování ![]()
Všem děkuji,že jste při mě stály.Teď už jsem klidná a těším se na mimi
.Samozřejmě,že se o miminko budu i nadále bát,ale to je už takové to zdravé strachování, co k těhotenství patří.
Ahojte, dneska jsem byla na kontole a podle doktora to je 6+3, ale jeste neni videt srdicko
, ale podle kalkulacky na netu mi vysel uz 8 tyden
, mam dojit za 2 tydny, tak se trosku bojim…, jestli to je normalni nebo ne? ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, dneska jsem byla na kontole a podle doktora to je 6+3, ale jeste neni videt srdicko, ale podle kalkulacky na netu mi vysel uz 8 tyden
, mam dojit za 2 tydny, tak se trosku bojim…, jestli to je normalni nebo ne?
já to měla stejně. posílal mne už na revizi málem, ale že mám jet ještě lyžoat přijít za čtrnáct dní (jinak bych přišla z atýden),což jaksi pro mne nepřipadalo v úvahu. takže jsem šla dva dny nato ke známému a tam už srdíčko bylo
neboj, může to být klidně fakt ze dne na den. ale taky jsem to tehdy obečela samo…ale dopadlo to naštěstí dobře. držím palec ![]()
@PavlaHr píše:
já to měla stejně. posílal mne už na revizi málem, ale že mám jet ještě lyžoat přijít za čtrnáct dní (jinak bych přišla z atýden),což jaksi pro mne nepřipadalo v úvahu. takže jsem šla dva dny nato ke známému a tam už srdíčko byloneboj, může to být klidně fakt ze dne na den. ale taky jsem to tehdy obečela samo…ale dopadlo to naštěstí dobře. držím palec
tak doufam ze to bude taky vse ok
, ale tech 14 dni mi pripada nekonecnych… uz aby to bylo.