Stále kašle!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65311
21.1.14 16:29

Hodně mu na noc vyvětrej a i přes den to chce spíš chladno.
Na noc mokré ručníky kolem postele a hodně pod hlavu.
K tomu ten fenystil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.1.14 16:29

@Naty12 tak kašel utlum stoptussinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
22.1.14 09:08

@Naty12

tak přidám svou zkušenost od věčně marodného dítěte…MUCOSOLVAN je absolutně k ničemu, úplně na houby, oba kluci po něm zvraceli, vůbec ho nekupuju na kašel. Co se osvědčilo nám - BRONCHIPRET sirup (je to břečťan a tymián) nebo PROSPAN(to je jenom břečťan) a co je úplně vynikající na kašel, tak to je STOPKAŠEL sirup (směs 5 bylinek, ten je výborný a může se od 1 roku). Opakuju znova, že Mucosolvan je - dle mojí dlouholeté zkušenosti - úplně k ničemu.

Určitě bych zašla s malým k doktorce, ať ho poslechne.
Je nesmysl tvrzení, že „kašle si nevšímat“, „ono ho to přejde“ apod…kašel není samosebou!! Jojo, to jsem si taky furt myslela - jo, to bude dobrý, a malý kašlal a kašlal - pořád. My jsme ale většinou vždy skončili na atb. a byl klid. Teprve teď vím, že NORMÁLNÍ JE NEKAŠLAT!!!

Fenistil - taky znám, dr. to dávala jako na noc „na zklidnění“. Pomohlo to - jak kdy, není to všespásné.

Řeknu to narovinu - bála bych se zápalu plic, ten může probíhat klidně i bez teploty (tzv. „studený“ zápal plic) a člověk nerad skončí v nemocnici s dítětem…Určitě jdi dneska k dr., ať poslechne, jestli je dr. taková laxní, tak ji popros, prostě se nenechej odbýt, ale ať se to pohne, řekni jí, že se to vůbec nezlepšilo, že pořád kašle „nasucho“ a žádnou změnu za týden nevidíš.

Jestli si vzpomeneš, určitě sem napiš, jak jste pochodili!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.1.14 09:56

@Gerberka souhlasím s „MUCOSOLVAN je absolutně k ničemu“,
„Co se osvědčilo nám – BRONCHIPRET sirup (je to břečťan a tymián)“,
„Fenistil – taky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
22.1.14 10:08

@Kac

jojo, ještě vyzkoušejte ten STOPKAŠEL (až budeš mít děcka nemocný a kašlat…) - já ho objevila až vloni na podzim, kdy byl malý nachlazený a dost mu pomohl…kdybych ho znala dříve, tak bych mu ho dávala i předtím.

Ze stejné řady od stejného výrobce existuje ještě STOPBACIL - a to je originální receptura 10 bylinek na posílení organismu - musí se nejlépe dlouhodobě, malému to taky dávám teď v sezoně. Dávám to jako dobrý tip na posílení po nemocech + prevence, ale musí se dlouhodobě- jako ostatně všechno na imunitu (my třeba jíme Preventan pravidelně už od konce srpna a to několikátou sezonu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
22.1.14 10:10

@Kac

akorát to teda hrozně leze do peněz…co já nechala po lékárnách za prachy, to bych se snad nedopočítala ;)…ale když člověk chodí do práce a nemá žádné hlídání v době nemoci (jako já - jen si vzít očr), tak prostě dělá všechno proto, aby děcka byly posílený (a já taky - musím doma „fungovat“, že…) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.1.14 10:23

@Gerberka no my kupujeme vitamíny z OKG to taky není nejlevnější.
Když něco bereme z lékárny, manžel věří jen lékům a vitamínům z lékárny, nebere OKG. Tak děláme větší nákup na manželovy benefity z práce-taky je musíme nějak vyčerpat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
22.1.14 11:25

@Kac

jenom nevím, co je to OKG?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.1.14 12:43

@Gerberka prodávají přes distributory wewewe. okg-family přípravky na bázi třeba bylinek… co organizmus lépe vstřebá a využije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
25.1.14 17:39

@Gerberka Tak malej už měl nález na průduškách, máme antibiotika a nějaký sirup na rozšíření sliznic na odkašlávání. Už když jsme byli u doktorky minulý týden, tak jsem si myslela, že takhle dopadneme. Malýmu už je fajn :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
25.1.14 18:09

@Naty12

ahoj!
Dobře že jste šli opět k dr…na roztažení těch průdušek dostal SPIROPENT? nebo něco jiného? Malý to taky dostával, ale moc mu to teda nepomáhalo…stejně vždy skončil na atb…Jaká atb. mu dr. dala?? Klacid nebo penicilinový Ospen?? nebo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
25.1.14 18:32

@Gerberka Teda Ty jsi v tom zběhlá koukám :D Má Klacid a Spiropent. Je hrozně zahleněný, tak to v něm pořád chrastí, ale už nemá záchvaty kašle a v noci spal bez probuzení jak andílek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
25.1.14 19:10

@Naty12
můj mladší syn byl nonstop nemocný celý jeden rok - a sice 2011, měl 6× atb. během půlroku, samé angíny a průdušky a nebyl schopný odchodit v jednom kuse ani jeden týden do školky - jakmile tam vlezl, byla otázka dní, kdy zase omarodí - a to i 40tkama horečkama po dobu několika dní. Pak na podzim šel na nosní mandli, pak alergo+imuno vyšetření - tam v podstatě žádný nález. Bere Bronchovaxon už letos třetí sezonu, kromě toho Preventan junior od konce srpna, Stopbacil - vše dlouhodobě. Letos je poslední 4. rok ve školce (má odklad - kvůli té vysoké nemocnosti) a já doufám v lepší zítřky - u něho byl největší pokrok ten, že měl delší odstupy mezi nemocema (vydržel např. 6 týdnů odchodit - to byl už zázrak), letos měl poslední atb. v květnu a od té doby už ne…okolo toho 6. roku dost vyzrává imunita, tak snad…Ale někteří jsou na tom mnohem mnohem hůř - třeba píchané uši, opakované zápaly plic…- no radši nepřivolávat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
25.1.14 19:21

@Naty12
ahoj, ještě že jste zašli k doktorovi, teď toho je plno všude. Asi je to individuální malé Spiropent zabíral docela fajnově. Hlavně že v noci spí, nebude vyčerpaný. Na odhlenění mám dobrou zkušenost s přípravkem Sinupret, valíme to celá rodina i např. na zastydlou rýmu nebo z přírodní léčby tohle http://www.jimejinak.cz/…rene-lotosu/ , ale je to spíš doplněk. Tak přeju, ať jste z toho brzo venku.

Příspěvek upraven 25.01.14 v 19:22

• Citovat
  • Upravit
566
25.1.14 19:22

@Gerberka Jejda, chudák malej :hug: To si vůbec nedokážu představit, já už byla bez sebe jen při tomhle :nevim: Přeji synovi už jen a jen zdraví, ať si pořádně to dětství užije :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí