Stále kašle!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
566
25.1.14 19:24

@stazinka09 Díky!!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3773
25.1.14 19:29

@Naty12

ono je to strašně individuální - starší syn (14) byl co se týká nemocí naprostý anděl - každý mě strašil, že jakmile nastoupí do školky, tak „to teprve uvidím“ apodobně - a nic se nekonalo. Býval marodný max. 2 do roka s nějakou angínou a chodil do školky POŘÁD a od prvního dne na plný úvazek - od 6.45 do 15ti hodin, nikdy nešel po obědě, vždy spal a jeho ODOLNOST byla prostě k neuvěření.

Ten malý - jak může, tak prosí, aby šel po obědě, jak může, tak se mermomocí školce chce „vyhnout“ a věčně na hromadě :nevim:

Ona je jediná pozitivní skutečnost, která opravdu jako JEDINÁ opravdu funguje: a sice - odolnost se opravdu postupně zvyšuje věkem, že jiné je dítě čerstvě tříleté ve školce a jiné je předškolák, ty 3 roky jsou obrovský rozdíl. Okolo toho 6. roku je to hodně znát, synovi bylo teď už šest a půl, v létě mu bude sedm..

ale říkám - je to fakt individuální a myslím, že to dost souvisí s psychikou. Ten mladší syn si prostě dodnes na tu školku nějak „nezvknul“, dodnes se mává, chodí se šašíkem apod…- i když po stránce samostatnosti a šikovnosti daleko předčí toho staršího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
25.1.14 19:44

Tak já nevím, jaké má kdo zkušenosti, ale naše dětská dr. vždy na kašel radí Ambrobene sirup (nebo příp. Ambrosan). Mucosolvan též nedoporučuje, sice obsahuje tu samou účinnou látku (ambroxol), ale podle ní má ten Ambrob. jiné přídatné látky a tudíž, narozdíl od Mucosol. na ten kašel zabírá. Říkala mi, že k ní pak ty maminky chodí se stále kašlajícími dětmi a většina zkončí na atb.
Teď ten Ambrobene brala má mladší dcera (do včerejška) a už je bez kašle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
10.1.18 08:28

Máte péřové peřiny? Dcera to tak také měla a pak mi mamka řekla, že když jsem byla malá a zjistili mi alergii, tak jí dr. řekla, že ikdyž nemám alergii na peří, ať dá pryč péřové peřiny. Udělala jsem to a první noc po dlouhé době bez zakašlání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
10.1.18 08:43

U nas to bylo taky podobne u syna s kaslem. Pred mesicem jsme koupili susicku na pradlo a do tydne bylo po kasli. Prala jsem co druhy den a po dome jsem mela susaky s mokrym pradlem. Mozna blbost, ale myslim, ze kaslal kvuli te vlhkosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
10.1.18 08:48

Jojo, ty peřiny jestli máte, tak určitě dat pryč. Řešila jsem to samý, už jsem byla zoufalá, důkladně jsem uklidila pokojíček, aby tam nezbyl ani kousíček prachu, vyházela jsem veliký plysaky a nakonec nám pomohl až alergolog, který nám předepsal Castispir na 3 mesice a kašel je pryč, uffff. Mala teda kašle přes zimu, v lete je ok.. Drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
10.1.18 09:18

Nám také pomohl Castispir, jak píše @Abecede90. Ještě nám pomohla nosní konvička na výplach nosu a dutin. Ta snad nejvíc. Ale jednu dobu takhle dcera kašlala snad 2 měsíce v kuse a opravdui šíleně, až se v noci dávila a byl z toho nakonec černý klašel. Doktorka to pořád bagatelizovala, nakonec tam šel manžel už se zlou, ať něco dělá, tak vzala odběry na černý kašel, mykoplazmata, chlamýdie a šup, byl tam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí