Stále nespí - nevím, co si počít

4972
13.1.12 14:15

Stále nespí neím co si počít

Ahoj holky,
jsem tu znovu :-(. 8mi mesicni miminko mi v noci nespi strasne casto se budi a nevimm proc. Zkouseli jsme snad uz vsechno. Kdyz spala sama v pokoji zlepsilo se to na 3 dny pak zase obrat na 10× i vice vstavani za noc. vetsinou staci jen caj nekdy si vezme i mleko ale vzdy chce pit strasne dlouho ma vzdy plnou flasku caje (300ml) a vzdy mi to vypije uplne vsechno a to ji to jeste „odtrhavam“ od pusy bya by schopna tu flasku vypit najednou. Nekdy kdyz ji to vezmu tak se otoci a spi ale casteji zacne znovu rvat. Dnes nepomohlo nic ani mleko ani caj dudlik vubec nic musela jsem si ji vzit k sobe a po chvili teprve usnula. Spi strasne neklidne porad se toci dokola nohy na polstari a tak 5 minut spi na brisku 5 minut si na zadech na boku takhle to porad strida. Nevim co s ni delat od 6ti tydnu do skoro5ti mesicu spala klidne celou noc bez probuzeni 12 hodin a ted???? Prosim POMOC nebo se z toho zblaznim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
13.1.12 14:18

pokud je tak neklidá ,tak bych ji dala k sobě do postele :nevim: tam jsou většinou děti klidnější

• Citovat
  • Upravit
97
13.1.12 14:20

ahojky, co takhle zoubky, nerostou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.1.12 14:20

malýmu bude 7měsíů, noc co noc je vzhůru 5-10 krát, nikdy jsem nezažila že by spal celou noc, jednou chtěl prso, jednou dudel, měl koliky, teď pro změnu zoubky, nechce spát v postýlce, ale ani s náma v posteli,.......vyzkoušeli jsme vše a nezbyde než vydržet až vyroste, říkám si, že ve 3letech už snad spát bude, každopádně jsem z toho dost nešťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.1.12 14:26

Máme úplně to stejné,Matyášek 10 měsíců se nám taktéž budí i více než 10× za noc :-/ sme utahaní,nevyspalý.Zavedli sme s manželem střídání po 3 hodinách,abychom byli druhý den každý aspoń trochu k použití.Vyzkoušeli jsme všechno,je s námi v posteli,měnili mléko zda nemá hlad,dali polštářek,nasadili sedalii poté pediakid pro dobré usínání,všechno bez výsledků :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.1.12 14:29

zeptej se pediatra na homeopatický sirup Sedalia, já ho dávám už druhý týden synovi na doporučení dc, po vlastní zkušenosti doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
13.1.12 14:38

Zoubky nevim jestli to budou to si rikame uz od tech 5ti mesicu ze ji asi porostou ale bohuzel nemame zatim ani jeden :-(. Ve stredu jdu k doktorce tak se ji na to zeptam. co s ni mam delat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
13.1.12 14:42

A spí pod peřinkou ? Naše Ela od mala spí v pytli. V létě to byla naprostá katastrofa, v těch vedrech jsem jí do pytle nedávala, protože by se upekla a cestovala po celý postýlce a byla věčně vzhůru, bylo to na blázinec. Tak jestli by u vás ten pytel taky nebyl řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
13.1.12 14:54
MarketaJ píše:
A spí pod peřinkou ? Naše Ela od mala spí v pytli. V létě to byla naprostá katastrofa, v těch vedrech jsem jí do pytle nedávala, protože by se upekla a cestovala po celý postýlce a byla věčně vzhůru, bylo to na blázinec. Tak jestli by u vás ten pytel taky nebyl řešení.

pytel u nas vubec neplati. Cestuje i s nim taky jsem to zkousela. :-) Ale dekuji za radu, rada si poslechnu klidne i 1000 dalsich, jen aby neco zabralo .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.1.12 15:25

malá mi tohle co píšeš dělá od narození, akorát že ted spí přes den, předtím cca do 3 měsíce mi nespala vůbec ani přes den!! max.pár minutek 5,10 minut a konec tak 3× za den a víc ani tuk…přes noc mi dělá to stejné, akorát že se třeba ještě vzbudí ve 2 v noci a musím houpat na balonu, jinak by do rána nespala /mám vyzkoušeno/ taky to nechápu..a je to šílený, je to prostě nespavec
a v noci spí taky neklidně a navíc ji vše vzbudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
13.1.12 15:30

Já to nechápu, vzdyt to dite musi byt taky unavane jako ten dospely kdyz je neustale vzhuru......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
13.1.12 20:22
Lencaaaa píše:
Já to nechápu, vzdyt to dite musi byt taky unavane jako ten dospely kdyz je neustale vzhuru......

To je právě to, čím přetaženější a unavenější, tím víc tomu ty děti vzdorujou. Ela taky někdy ryje nosem v podlaze a když jí dám do postýlky, tak prostě nemůže zabrat a spát nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.1.12 22:33

mozna blba rada, ale co treba dat postylku na jine misto, treba ji tam neco rusi… nase ma skoro 7 m a taky spi strasne neklidne, nez poradne usne, tak se porad budi, ted jsem to zkousim tak, ze sedim u postylky, cekam az bude spat tvrde a kdyz se mezi tim vzbudi, tak ji chytnu za rucicku… delam to zatim jenom par dni,vetsinou to pomuze, ale s tim, ze tam nekdy sedim i vic jak hodinu :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí