Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli ti byla zjištěna ta šťítná, tak to trvá cca půl roku, než se to dá dohromady. To tělo to prostě nedovolí. Takže nezoufej.
Kolik bereš těch doplňků? Přemíra taky škodí.
Partner byl na spermiogramu?
Měření teploty fajn. Zkousej ještě ovulační testy, nebo prostě souložit často
Nebo se zeptej svého gyndare, jestli můžeš chodit na folikumetrii. Kolem ovulace by ti udelal ultrazvuk, řekl by ti s „presnosti“,kdy budeš mit ovulaci, abyste se snažili.. budeš mit ovulaci opravdu potbrzenou, partnerovi to nemusíš ani říkat, aby ho to pak nijak neznervoznilon;-) A ty budeš vědět, že máš pravidelnou ovulaci. Moje doktorka za to chtěla před xxlety nějaké peníze, tenkrát 400Kc v Praze, ale tak zeptej se toho svého ![]()
@ALIPELI Předevčírem jsem byla na testy a TSH bylo ze 3,5 na 1,5. Takže to se upravilo, zbytek mi nebrali, všechny hormony v normě. Jen na konci roku to TSH a anti tg bylo hodně vysoké, ale to mi teď nebrali. Čekám mě za týdne ultrazvuk a možná biopsie šž. Právě jsme četla, že po nasazení prášku je tělo ok na otěhotnění po měsíci, zdálo se mi to málo
.
Doplňky beru ten femibion, gynex, pak nějaké céčko s kys. Listovou a macu. Ale už jsem řeší říkala, že asi přeháním ![]()
Ne manžel na ničem nebyl, myslí si, že má nejlepší plavce ![]()
@suzka1 souložit často jsem zkoušeli, ale manžel to každý den nedával
a po konci plodných dnů byl ko ![]()
Jeee moc dekuji za nápad
to jsem nevěděla, že na to můžu jít sama, myslela jsem, že je na to žádanka ![]()
Zkusím se na to moji doktorky zapátrat ![]()
Ovulační testy jsem zkoušela, ale nepřišlo mi to moc efektivní, skoro nikdy jsem se přesně netrefila aby byl silná čárka ![]()
Staci sex obden a nemusíš nic měřit. Ovulaci takhle nemineš, pokud ji tedy mas.
Byt tebou, tak neberu toho více než jen kyselinu listovou. Proč gynex? Určitě at jde do toho spermiogramu ![]()
@Anonymní píše: Více
Může být chyba u něj, může stačit taky něco brát. Ale musí si dojít. Čím dřív, tím líp. Třeba to nepůjde a nakonec to může být v tom. Zbytečně se třeba budeš každý měsíc nervovat a smutnit, že zase nic.
@suzka1 gynex jsem začala brát tak cca 2 roky zpět. Trpěla jsem hodně na cysty, pak se to upravilo a nějak ho používám dodnes, i jsem se dočetla, že to pomáhá hodit ženu do nějaké rovnováhy. I když nevím no ![]()
@ALIPELI no zkusila jsem to nadhodit. Teď to zase nevyšlo a byl z toho smutný, tak jsem jakože jestli to nezkusí, ať víme kdo má vlastně problém. No a nápad se mu líbil
takže děkuju holky, mě by to vůbec nenapadlo ![]()
Ahoj holky, již 7 měsíc se snažíme s manželem o miminko, bohužel bez úspěchu
na konci roku zjištěná snížena fce štítné žlázy. Beru euthyrox 50mg denně. Beru různé suplementy, femibion, atd. Nic… už jsem zoufalá, vyčerpaná a smutná. Snažila jsem se ovu poznat podle hlenu, příznaku, stále nic, atd. Měření teploty jsem se vyhýbala, nejsem moc na dodržování, často zapomínám. No ale teď už tomu chci dát šanci. Máte nějaké doporučení na dobrý teploměr k měření bazální teploty? Nebo jiný nápad jak tomu pomoct? Nebo celkově nějakou radu? Přijdu si na to sama, nemám si komu říct o radu
manžel mě vyslechne, ale stejně nikdy nepochopí jak se taková žena cítí