Stání na špičkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1703
14.7.10 08:59

Nevycitej si to, treba by mel ten problem i tak. Hlavni je, ze mu ted od toho problemu pomuzes. Urcite to zvladnete. :wink:
Bohunko, diky za ten odkaz. Hodne zajimave je i to stanovisko k ockovani proti TBC… jsem nevedela :think: omlouvam se za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
14.7.10 10:04

Díky za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
14.7.10 10:12

Ahoj,naše Natálka je úplně to stejný,akorát ona chce stát od 6měsíců.Nechce sedět,hned si stoupe a taky jen na špičky…Dr nám řekla,že když to dobře půjde,tak v 10m bude sama stát a snar i pomalu chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
14.7.10 10:38

Já mu zkoušela dát i botičky a stejně je pořád na špičkách,ale v těch botách je to lepší,alespoň si tak neláme prstíky :palec: .No uvidim jak to bude pokračovat.K doktorce máme jít až v září,tak se to snad do té doby spraví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
14.7.10 10:46

ahoj holky tak ja mam holku ktere je 11a pol roku a choditko mela a chodila sama v9 mesicich a dobry zadnej problem nebyl a ani neni,ted mam klucinu kteremu je jen 2mesice a hodne stoupa pri kazdym zvednuti ako nahle ma se o co oprit.Myslim ze i bez tych choditek to deti delaji ze to neni tim.Nevim ale my problem nemeli.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 11:13
jarusik32 píše:
ahoj holky tak ja mam holku ktere je 11a pol roku a choditko mela a chodila sama v9 mesicich a dobry zadnej problem nebyl a ani neni,ted mam klucinu kteremu je jen 2mesice a hodne stoupa pri kazdym zvednuti ako nahle ma se o co oprit.Myslim ze i bez tych choditek to deti delaji ze to neni tim.Nevim ale my problem nemeli.papa

no to ale dělá každé miminko, je to jeho vrozený reflex, a v žádném případě by se to na něm nemělo zkoušet, a koukat se jak pěkně stojí

tím nemyslím nic proti tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 11:14
milhaus píše:
To nevíš,my ho neměli a děláme to taky,nech mu volno,pokud bude chtít stát a chodit okolo nábytku,tak ať to dělá sám.

přesně tak, my taky nepoužívámě chodítko a klárka to dělá stejně

ale vždycky já zatlačím patičku dolů, a tojí už na celé nožičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
14.7.10 11:20

Já se jí taky snažím tlačit trochu patičky dolů,zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.7.10 11:59

už to tady zaznělo, a zkuste třeba botičky, já koupila takové capáčky, a na špičky to prostě ani jít nedovolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22042
14.7.10 12:39
jarusik32 píše:
Myslim ze i bez tych choditek to deti delaji ze to neni tim.
:roll: :roll:
Děti dělají - a hlavně chtějí - leccos… Když se jim líbí ve vzpřímené poloze, tak je prostě budeme od dvou měsíců dávat do chodítek, když budou v roce chtít ochutnat panáka vodky, tak taky dostanou… tak nějak…?
Výchova není o tom, plnit dítěti odmalička všechna přání…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22042
14.7.10 12:48
chelsea001 píše:
Už ho do chodítka nedám :-( .Nejhorší je,že za to můžu tedy já,nechtěla jsem mu ublížit :cry:

Hele, to jsem ale nechtěla, vydeptat Tě… :oops: prostě jsi nevěděla, to se přece stává… on by to opravdu třeba dělal i tak, kamarádčin chlapeček dělal totéž i bez chodítka - pak s ním asi dva měsíce cvičila Vojtovku a bylo po problému… Řeš současný problém a netrap se, kde a proč vznikl… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
14.7.10 22:03

dcera stála poprvé v 7 měsících taky na špičkách,trvalo to asi měsíc pak získala takovou tu stabilitu a na špičkysi přestala stoupat,sem tam si na ně ještě stoupne,ale je to spíš tím že se potřebuje natáhnout po nějaké hračce,já si myslím že ze začátku je to tak nějak normální že stojí na špičkách,ale nesmí to trvat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
15.7.10 11:57

A jak dlouho ti prcek stojí na těch špičkách? Myslím, jestli třeba nezačál vstávat teprve nedávno. Adámek když si začal stoupat, tak taky jen na špičky a děsně si přitom kroutil palečky. Ale po týdnu už se naučil normálně stoupat na celá chodidla. Tak třeba má ještě čas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí