Boláčky na zadečku

33
11.7.10 21:22

Boláčky na zadečku

Ahoj, potřebovala bych poradit, zda někdo neměl u svého minika nebo batolete vyrážku v oblasti řitního otvoru, a dnes se nám to rozšířilo až na stehno a šourek. Jedná se o pupínky, vypadají jako beďar. Jde mi o to, že zítra máme dopoledne plavaní, a doktorka ordinuje zítra pro nemocné jen dopoledne a moc to časově nestíháme. Tak zda mám zrušit plavání a jít raději k dokrotce a nebo to počká na další den.Moc vám děkuji za vaše zkušenosti a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
11.7.10 21:28

Ja bych rekla ze vam zacina opruzenina.V lete naprosto normalni.Nam to zaclo loni taky tak,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
11.7.10 21:34

David naštěstí nikdy nebyl opruzený, a ja si vždy myslela, že je opruzený znamená že má červenej zadeček a nenapadlo mě, že se udělají i takové boláčky. A jak na takovou opruzeninu? Ja teda nechavam přes den co nejvíce běhat bez plínky aby vetral a pak když dávám do plínky tak poctivě namažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.7.10 21:41

Já bych řekla potničky.Stačí jen více větrat a nechávat bez pleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.7.10 21:43

Ja si nechala od doktorky napsat nejakou masticku pac se ji to rozlezlo a mela to fakt rude.Ale jak se masticka jsmenovala si nevzpomenu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
11.7.10 21:44

taky bych to tipla na opruzeninu. akorát nevím, jestli ho to v chlorovaném bazenu nebude pálit… nemáš doma Bepanthen mast? zkus namazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
11.7.10 21:46

V tomhle vedru je možný,že jsou to potničky.Já mám holčičku červený zadeček taky občas máme,a někdy i mezi nožičkama,doktor my doporučil sudocrem,a ten je fakt dobrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.7.10 21:46

Bepanthen uz doporucuji jako prevenci takze rybilku a nebo oboji.Palit si myslim ze nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22043
11.7.10 21:47

Taky se přimlouvám za Sudocrem a větrání… A ten Sudocrem nanést ve vrstvě, ne jen tak pomáznout, opravdu hodně a nechat působit.
Plavat klidně jděte, jen aby to nepálilo…

Příspěvek upraven 11.07.10 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
11.7.10 21:47

Vidis.A jeste jsem zapomela na ten sudokrem ale pokud to ma rozjety tak doporucuji zajit k doktorce.
my takhle rozjety opruzeniny nevylecili az specialni masti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.7.10 21:57

Asi potnice, větrat, sušit. Bazénová voda vysušit pomůže. Takže hlavně větrat (pokud možno bez plíny, bez prádla, bez plavek). Kdyby se to horšilo tak k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.7.10 15:40

Ahojky asi to fakt bude opruzeninka,zkus koupit fialovou vodu ,která se natírá na afty,zabere okamžitě a po zaschnutí nebarví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí