Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky.Prosím Vás o pomoc.Malý je alergický na takový ty patentky kovový na body (na boku,dole má plenu) a tak scháním velikost 86,ale bez těch kovových pat.Máme nějaký se 3 knoflíky ve předu.V krámě už je nemaj a já sundala cedulky,tak nevím firmu.Dřív dělal myslím Oliver Prince,ale teď nacházím na netu je s tím kovem.Poradíte někdo.Moc děkuji.
jo přesně taky jsem Ti to chtěla poradit ty tescové jsou super a myslím že i za dobrou cenu. a dají se koupit i HM a různých buticích
My měli knoflíkový body z C&A, tak kdyžtak zkus mrknout i tam
Ale to teda byly menší velikosti…
jediný co mi na těch z TESCO vadí je, že se kolem krku docela dost vytahají a pak to vypadá fakt blbě
Ale jinak jsou za bomba cenu ![]()
Jak už tu někdo psal - Tesco nebo přes MMB jsem sehnala zn. Early days, v multipacku, taky vyšlo jedno kolem 50 Kč..Ale po pár vypráních se vytahají a můžu je rovnou vyhodit ![]()
Já jsem ale nesháněla bez patentek, jen levné.
na knoflíky jsme ještě měli ještě od českého výrobce QUEEN. Nebo se dělají zavinovací body na šňůrečky a patentky dole na plínce.
My jsme měli na knoflíky ještě od výrobce Loana nebo jiných Českých výrobců. Ale cena nesrovnatelně vyšší, kolem 150 - 200 Kč za jedno. Měli jsme je jako ty „lepší“.
Dělají se i takové výstřihy, jako je na obrázku.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jen musí mít body kvalitní pevnou látku, která se nevytahuje, aby dobře sedělo. Máme jedno bodíčko takové z nekvalitní látky, vytažené, malému z něj čouhá každou chvíli ramínko…