Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky ,dceři je 14 měsícu a má tak 2 krát řidčí stolici,není to přímo průjem.Co mám koupit v lékarně?Díky
Ahojky! Já mám výbornou zkušenost s lékem Smecta - může se dávat i malým dětem a dává se rozpuštěná do vody, takže není problém to do nich dostat ![]()
Zkus se zeptat ![]()
Ahoj, já bych to zatím nějak neřešila… Průjem je od 3 a víc řidkých stolic denně. Nerostou dceři zoubky? Mohlo by to být od toho, u dětí to bylo podobně, zatím bych vydržela
Popř. zkusila zatím jen rýžový odvar, pokud je malá na UM, ale spíš bych se přikláněla k tomu, nedávat nic ![]()
Lucyus12 píše:
Ahojky! Já mám výbornou zkušenost s lékem Smecta - může se dávat i malým dětem a dává se rozpuštěná do vody, takže není problém to do nich dostat
Zkus se zeptat
Sice stojí asi 100,– ale našemu prckovi pomáhala vždycky
já jsem koupila Elišce v lékárně ORS 200 od Hippu, to mi doporučili
Mne se osvedcil Nutrolin B, obsahuje probiotika, navic je sladoucky, takze deti s nim nemaji problem.
Naše malá tedy průjem měla,od zoubků,ale doktor řekl,že jí žádný lék dávat nemám.Odeznělo to samo,asi za 4 dny byl pokoj.
Zkusila bych probiotické kapky, nebo Hylak, ty upravují stolici, ať je řídká, nebo tuhá. Taktéž je i pro malé děti.
Tak určitě kup tu Smectu. Ta je v sáčcích, tudíž velmi praktické na projití (expiraci). Jak dlouho má ten průjem? Jestli to není fakt od zoubků, jak píšou holky?
Já jsem od starší taky zvyklá na Hylac. Přikláněla bych se k zoubkům nebo k počasí… Za pár dní snad budete v pohodě.
Takovyto pseudoprujem bych take nelecila, hlavne jak lecit, kdyz se nevi pricina, ze… To, ze se prujem „zahusti“ neznamena, ze problem pomine. Takze ja osobne bych chvili vyckala, obzvlast kdyz se nejedna o nic urputneho. L.
Tak to je možný,že je to zoubkama,teď jsem se dívala a dole se jí jeden klube.Na nic si nestěžuje nic jí nebolí.Není to přímo průjem jako voda,jen taková řídčí stolice.Má to 5dní zhruba 2krát denně.Hodně jsem slyšela o tý smectě,zatím nic nebudu dávat.Snad se to upraví a uvidím.Díky holky
Ahoj taky máme tan problém s průjmem, akorát Aduška to má téměř vodovité, a od rána už pokadila 3 pleny(za 2 hodiny).A zoubek nám leze.co stím? děkuji ![]()