Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
právě jsme zakoupili bydlení ve Staré Boleslavi (starší RD směrem na Proboštská jezera) a jelikož tu neznáme kromě nejbližších sousedů ani nohu, rádi bychom se seznámili. Jsme manžel a já, máme dvě holky 9 (Evička) a 4 (Péťa) roky a v září čekáme přírůstek zatím s pracovním jménem Kleofáš.
Budeme rádi za každý kontakt (návštěva u nás - zatím tedy nějakou dobu poměry cikánského tábora, u vás, někde na hřišti, na koupání, na nějaké akci, procházka …) hlavně s možností seznámení a pohrání si dětí. Holky jsou zvyklé i na mladší děti.
Ještě jsem se chtěla zeptat místa znalých - je přímo v Boleslavi nějaké dobře zařízené dětské hřiště? Zatím jsme našli jen prolézačku v parku nedaleko školy a skluzavku s pískovištěm u bytovek směrem k dálnici.
Dík předem za každou odpověď,
těší se
Eva
Evo , jsem Boleslavačka, ale t.č. bydlím v Bruselu. Na seznámení doporučuju třeba cvičení pro děti v boleslavské sokolovně v úterý nebo Předškoláčka v Městském domě dětí a mládeže. Hřiště jste asi našli všechna, ještě něco málo je u malometrážních domů vedle Pečovatelského domu, ale s hřišti je to v Boleslavi bída (v Brandýse teda taky). Kdybys htěla nějaké další info k Boleslavi, ráda odpovím ![]()
Zdravím do Bruselu, to je trochu z ruky
. Děkuju za info. Zatím tu budeme trávit jen víkendy a část prázdnin, takže pravidelné akce v týdnu asi bohužel, ale snad to půjde i na jednorázovkách. S těmi hřišti škoda, holky jsou v tomhle dost zhýčkané, doma jich máme v dosahu několik sakra dobře vybavených, ale třeba se časem něco objeví.
Děkuju za zprávu, Eva
vidis, tady mame taky spoustu super hrist a ja bych se hned vratila do te Boleslavi bez nich..holt domov..
jednorazove akce miva prave MDDM a i ten sokol miva treba carodejnice, detsky den apod., tak ja se poptam kamaradky, co o vikendech bude.
Jinak MDDM dela o prazdninach primestsky tabor, byva zkraje prazdnin a je hned plny, ale pridavali pro velky zajem jeste termin koncem cervence, tak kdybyste meli zajem, poptejte se, urcite maji webovky.
Děkuju, dětský den je dobrý nápad, kouknu se na net, ale za info ti budu vděčná. Eva
Ahoj evalu, tak jak jste se v brandýse zabydleli? já bydlím u brandýsa dva roky a v září tam nastupuje dcera do ZŠ. nikoho tu neznáme
@kathon Ahoj. Bydlíš u Brandýsa? Já to mám do Brandýsa busem asi 15 min a taky tu ještě nikoho neznám…
Ahoj, bydlim 15 minut od Brandýsa… Mužem se někdy sejít. pracuji tam a dcera chodí tam do skoly
@kathon jééé, super ![]()
já v současné době bydlím v Lysé nad Labem, ale není problém někam dojet ![]()