Jsou tu nějaký mamči z Trutnova?

331
23.4.09 17:50

jsou tu nějaký mamči z Trutnova?

neni tu alespon jedna mamimi z Trutnova ktera by hledala kamosku? uz delsi dobu mi chybi nekdo s kym bych mohla pokecat jit s malym ven. a hlavne aby si mel Danny s kym hrat je hrozne spolecenskej a nema nikoho nez me a ja uz mu lezu obcas na nervy :wink: (teda jeste tatku ale ten je hodne v praci) Doufam ze se nekdo ozve :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
261
24.4.09 11:33

Ahoj,já jsem z Trutnova.Ale nevím,zda by ti moje děti věkem vyhovovaly (teda tvému prckovi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
24.4.09 22:58

Taky se hlásím…
Odkud jste? Já bydlím u Hornickýho nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
25.4.09 08:49

Já bydlím v Poříčí. Je to tedy konec Poříčí a začátek Trutnova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.4.09 14:28

ahoj holky jsem rada ze se nekdo ozval.nejsem doma tak jsem nemohla napsat driv.jinak ja bydlim na Žižkově ulici. az budu doma tak se ozvu mohly bysme se nejak domluvit jestli se sejdeme.

neprihlasena brre

• Citovat
  • Upravit
331
27.4.09 16:46

tak uz jsem doma.ale malej je zase nemocnej. :cry: doktorka me pekne stve protoze podle ni mu nic neni ale me se to moc nezda.je nastydlej(ryma kasel) ale hlevne od patku ma prujem a dneska zacal dost zvracet.zvraci porad a nic nechce. :cry: ted zrovna chvilku spinka. az se z toho ale dostane tak bych byla rada kdyby jste se chtely sejit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
28.4.09 16:19

Bree, to jsme skoro sousedky. :)
Nevíš tady někde o nějakém hezkém hřišti s pískovištěm? Malej je teď ve věku, že to začíná mít smysl s ním někam jít, ale když já tady o ničem zatím nevím. :(
Držím malýmu palce, aby ho to brzo přešlo. Průjmu a zvracení se hrozně bojím, tak s tebou soucítím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.5.09 15:43

Ivi o zadnym hristi zatim nevim. ale kdyz neco objevis tak dej vedet. :wink: ja jsem zatim objevila jen hriste na Kryblci to je fakt pekny ale kousek z ruky. malej je jeste porad nemocnej uz sice nezvraci ale prujem se vubec nelepsi. :( uz jsem z toho dost nestastna a nevim jak mu mam pomoct.je cim dal hubenejsi. :cry: snad se to brzo zlepsi. az se z toho dostane tak budu rada kdyz se sejdeme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
6.5.09 11:17

ahoj tak uz to vypada ze je to konecne vsechno za nami. uz zase neslysim skoro nic jineho nez ham ham :D teda kdyz se zrovna nevzteka. :roll: ted musi jen nabrat ty kila co ztratil. no kila to nebyli ale bylo to celkem dost. dneska je pocasi pekne na prd ale az se to zlepsi tak bysme se mohli nekde sejit.pokud mate nektera jeste zajem. :wink: jeste sem se chtela zeptat kolik vam je jen pro prehled jak moc si budem rozumet :wink: :lol: me je 22.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
6.5.09 23:02

A jejda… no nevím, jestli to sem vůbec můžu napsat… ale hlásím se k 34.

Pokud jde o to hřiště, tak jsem se stihla mezitím poptat dvou mamin, co tady bydlí, a žádné pěkné hřiště v okolí není. Takže nám fakt nezbyde než chodit na Kryblici anebo na druhou stranu na Zelenku. Jedna kamarádka jezdila z Šesťáku na Dvoračku. Takový sportovec teda nejsem. A pak se prý dá jít do pivovarské hospody na zahrádku.
Jen co se počasí umoudří (nebude lezavo a pršet), tak jsem pro sraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
8.5.09 12:49

ahoj Ivi chci se zeptat jaky mlicko pije tvuj broucek? v hypernove ted maji nejaky slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
8.5.09 22:11

Moje. :wink: Ale díky za tip.

Zkusíme se někdy v týdnu sejít? Většinou jsem venku až po 17, malej teď do 16 spí. Někdy taky vyběhneme po obědě - cca 13-15. Nemůžu ve čtvrtek přes oběd a vůbec ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
9.5.09 07:30

tak nic. :) no muzem me je to jedno zatim nic nemam v planu tak muzu kdykoliv.akorad my chodime ven spis driv ale klidne muzem i dyl :wink: napis kdy a kde a my dorazime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
22.5.09 22:44

Ahoj holky!
No konečně Trutnovačky!!!
Já jsem z Libče,děti mám dvě!Je mi pár dní už 28!Jsem Slovenka,tak omluvte mojí gramatiku!!! :wink: Družíte se už?Jinak mě se ve městě líbí i hřiště u bazénu!Chodíte do MC???Naty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.5.09 06:15

ahoj je dalsi trutovacka. kdyz ses z Libce tak urcite znas moji matku? doufam ze si o me neudelas stajny obrazek jako o ni. ja se s ni nestykam a snazim se byt co nejmin jako ona. :(
jinak jeste jsme se nesesli Ivi se totiz moc neozyva ale kdyz budes mit cestu tak se klidne muzeme sejit. ja bych pak napsala i ji a treba by se pridala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová