Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj vsem!
Jetse jeden pokus zatahnou do diskuze a pak pripadne do spolecnych prochazek, vyletovani, cviceni s detma a t.d. zajimave , chytre, inteligentni , aktivni maminy z HK
![]()
Tak kdo nema jeste kamaradek dost a rozplanovany kazdy den s detma , tak se koukejte ozvat. Napiste neco o sobe, z jake casti Hradce jste, jake mate deti a tak. ![]()
Pa.
Alina
Tak koukám, že zatím žádné odpovědi.
Holky - já Alinu znám, je to skvělá holka, tak neváhejte a využijte této šance se s ní seznámit
![]()
(Upozorňuji, že toto není nějaká předem dohodnutá reklama apod., toto je upřímně z mého srdce
)
Ahoj,
a bude to aktuální i za zhruba 2-3 roky?
Plánujeme odsun z Prahy do mých milovaných východních Čech (od malinka tam jezdím na chaloupku a v Hradci má moje babča sestru). Chceme v Pze jen poplatit byt a vyrobit druhé dítko a pak hurá pryč. ![]()
M.
Ahoj Ali,
tak se hlásím do klubu hradečaček, mám skoro tříletýho kluka Adámka a bydlíme v Klukách.
Terka
Ahojky,
PetoX , tak koukam, ze stihas uplne vsechno
Zvladat batole,mimino a sledovat vetsinu diskuzi na e-miminu ![]()
Kazdopadne dekuji za reklamu ![]()
A az si vic zamilujes tchanovce a budes k nim do HK jezdit rada a casto,tak budes take tady vyletovat s nama hradecackami(az se to tady po takove propagaci urcite rozjede
)
Kvito , tak snad aktualni to bude (myslim to,ze budu mit chut a cas v dobe,kdyz normalni lidi budou v praci ,prochazet se s detma po parcich a piskovistich
. Pracovat se mi moc nebude chtit,ikdyz na materske uz davno nebudu
Dalsi deti uz nechci,dvojcata mne staci).Ale jako potencialni hradecacka urcite tady zustan ![]()
A presun z Prahy urcite je dobrym resenim, tady , treba v HK , je rozhodne lip! (nevim ale jak z praci,podle toho co delate).
Teriku , Kluky to je na Novem Hradci? Tak se ozvi,az nekdy vyrazite do mesta,urcite muzeme neco domluvit az se trochu umoudri pocasi.
Zatim pa.
Alina
Kvito ,vzdyt koukam,ze uz se skoro dva mesice snazite o sourozence, tak to snad nebude za 2-3 roky,ale driv
A byty se prodavaji i s hypotekou ![]()
Ali jo jo Kluky jsou na Novým, přestěhovali jsme se sem nedávno, tak předěláváme baráček a užíváme si zahrádky. Předtím jsme bydleli na Benešovce, takže ten klid je tady prostě božskej ![]()
koukala jsem na fotky těch tvých dvojčátek a jsou fakt kouzelný, řekla bych, že jedna je celej tatínek a jedna je celá maminka ![]()
Ali - my právě chceme se stěhováním počkat, až druhé dítko trochu povyroste (hihi, si to tu maluju, jako kdyby už bylo na cestě
- aby mu byl aspoň rok; za tu dobu splatíme zase kus bytu (máme úvěr, takže prodej by teoreticky mohl být snazší);
Práce by byla aktuální jen pro mě, manža může v současném zaměstnání pracovat v podstatě odkudkoliv (s tím, že by jednou týdně zajížděl do Prahy na jednání - ale to je v poho, po dálnici je tam raz dva). Snad už bude v době, kdy bych měla nastoupit do práce, krize na ústupu.
Doufám, že se nám potom podaří sehnat slušné bydlení - vlastně bych se Tě mohla zeptat, jestli je v Hradci nějaká lokalita, která nemá příliš dobré jméno (pokud jde o bydlení)? Já jsem myšlenkou na stěhování do HK tak pohlcená, že nevidím nalevo ani napravo… ![]()
Ahojky,
Teriku , tak jsme na tom stejne, take jsme si pred par mesici koupili dum, a uzivame si zahradky (tu ale teprv delame, ale i tak je to pohoda).
V Klukach je sice mozna klid, ale je to fakt daleeeeko od centra a mesta. My jsme z Labske 2, takze do centra 15 min pesky.
Tak kdyz uz jsi zkoukla moje fotky, tak se pochlub nejakyma svyma ![]()
Kvito , tak rozdelit lokality na dobre a spatne nedokazu. Bydliv HK a vubec v ČR 8 let. Ale treba prave ta Benesovka, jak tam bydlela Terik dle me je teda nic moc… Zalezi, co clovek preferuje - rusnejsi centrum, nebo klid na kraji nekde u lesa… Ale v Hradci je hezky vsude
A za cenu bytu v Praze urcite v Hk uz se neco pekneho da koupit ![]()
A.
Ahojda!
Ali -
to si právě myslím taky, že v Hradci je hezky všude. Ale jak říkám, jsem zaslepená a neobjektivní.
Třeba je nějaká lokalita, kde to není úplně to ono.
Mojí babči sestra bydlí skoro v centru a přitom ulice samotná je docela klidná.
No… ale vzhledem k tomu, že v Praze bydlíme na Žižkově, bude bydlení v Hradci jako balzám na duši. Snad se nám ten byt podaří prodat co nejvýhodněji. Rádi bychom v HK koupili o něco větší než máme tady.
Ale kdo ví, co bude za ty 2-3 roky? ![]()
to alina:
mno koukám že tady moc holek z HK není asi tak jako v diskuzi Pardubice :-I. Já jsem z pardubic.Leda že bychom založily diskuzi „východní čechy“ ![]()
Tak jo, tak to zkus
Pokud by se rozjela, tak by to bylo sikovne na srazy a navstevy ![]()
ahojda hlásím se do klubu Hradečanek..ráda uvítám nějakou maminu s malým mimískem…