Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já vás tady zdravím
Co se tak dívám nemůžu nic moc najít kde by se shlukovali maminky z Hradce. Cca nejpozději za dva měsíce se do Hradce stěhujeme a vůůůůbec nikoho tam neznám. Tak doufám, že je vás tam víc
![]()
Ahojky, taky jsem z HK…miminko jsme měli mít teď v lednu, ale před měsícem to všechno bohužel dopadlo špatně
Tak se budeme teď snažit o další!
Carolline1 píše:
Ahojky, taky jsem z HK…miminko jsme měli mít teď v lednu, ale před měsícem to všechno bohužel dopadlo špatněTak se budeme teď snažit o další!
To mě mrzí.. Držím palečky ať se brzy zadaří
Kdyby jsi chtěla tak písni SZ ![]()
Ahojky maminky, omlouvám se, že Vám sem lezu - doufám, že to nevadí, ale v pátek se s přítelem stěhujeme do HK k Futuru a já tam nikoho neznám. Máme dvě dítka 5-ti letou Elišku a 3 letého Adámka, takže nové město, nový lidé, jsem z toho trošku nervozní, tak hledám kamarádky třeba na procházky, nebo na odpolední kávičku ![]()
phoebe003 píše:
Ahojky maminky, omlouvám se, že Vám sem lezu - doufám, že to nevadí, ale v pátek se s přítelem stěhujeme do HK k Futuru a já tam nikoho neznám. Máme dvě dítka 5-ti letou Elišku a 3 letého Adámka, takže nové město, nový lidé, jsem z toho trošku nervozní, tak hledám kamarádky třeba na procházky, nebo na odpolední kávičku
Ahojky, a kam k Futuru? Já bydlím vedle Futura
Odkud se stěhujete? Jinak klidně není problém kávička atd. ![]()
Urcite nevadi
Tak my tam jeste nebydlime,ale co nejdriv to pujde tak se stehujeme a prave na tom budu jako. Odkud se do HK stehujes? Ja mam dvouletou Valinku tak bych urcite taky rada prochazkovala,kavickovala a pod. ![]()
Ahojky maminky, moc děkuji za milé přijetí ![]()
MonnyDee my budeme bydlet v paneláku v ulici Selicharova. Je to na třídě Edvarda Beneše
Já se stěhuju z Liberce.
nymphy Přítel bydlí v Libranticích a já jsem Liberečanda, teda teď už téměř Hradečanda
A kdy se stěhujete do HK?
MonnyDee píše:
phoebe, tak to je kousekMůžem chodit na prochajdy
Tak super
Už teď se moc těším
A Eliška bude unesená z Tvého miminka
Ona je taková chůva ![]()
phoebe003 píše:MonnyDee píše:Tak super
Už teď se moc těším
Ona je taková chůva
Klidně jí ho půjčím
![]()
MonnyDee píše:phoebe003 píše:Klidně jí ho půjčímMonnyDee píše:Tak super
Už teď se moc těším
Ona je taková chůva
![]()
![]()
Heh, tak to neříkej 2× ![]()
MonnyDee píše:
Věř mi, že bych si ráda na chvilku odpočala
Tak to já někdy taky a to máš jedno malé sladké miminko, co potop já se dvěma čertíky? ![]()
Ahojky
Tak zitra jdeme omrknout baracek je to nekde okraj HK Svinary nebo tak nejak
a stehovat se budeme hned jak neco bude k mani. Co nejdriv protoze jsem pres tyden doma sama,teda az na malou
zrovna ted obvolavam gynekology v HK kdo bere a zatim nic,musim zitra na vysetreni,snazime se o druhe mimco a zatim nic ![]()
nymphy jestli to vyšetření potřebuješ nutně,tak jdi zítra na hlavní ambulanci di fakultky.Byvá tam Dr Kokrda a ten je taky skvělý.Má i svoji ambulanci,ale je to někde u Pardubic.Zkus se s ním domluvit,že se stěhujete a nikde tě nechtějí.Kamarádka chodí k němu do nemocnice a jiná do té soukromé a jsou obě nadšené.