Maminky z Hradce Králové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4704
1.1.12 21:27

Já vás tady zdravím :kytka: Co se tak dívám nemůžu nic moc najít kde by se shlukovali maminky z Hradce. Cca nejpozději za dva měsíce se do Hradce stěhujeme a vůůůůbec nikoho tam neznám. Tak doufám, že je vás tam víc :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
8.1.12 17:30

Ahojky, taky jsem z HK…miminko jsme měli mít teď v lednu, ale před měsícem to všechno bohužel dopadlo špatně :( Tak se budeme teď snažit o další!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
8.1.12 18:47
Carolline1 píše:
Ahojky, taky jsem z HK…miminko jsme měli mít teď v lednu, ale před měsícem to všechno bohužel dopadlo špatně :( Tak se budeme teď snažit o další!

To mě mrzí.. Držím palečky ať se brzy zadaří :hug: :hug: Kdyby jsi chtěla tak písni SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
10.1.12 23:51

Ahojky maminky, omlouvám se, že Vám sem lezu - doufám, že to nevadí, ale v pátek se s přítelem stěhujeme do HK k Futuru a já tam nikoho neznám. Máme dvě dítka 5-ti letou Elišku a 3 letého Adámka, takže nové město, nový lidé, jsem z toho trošku nervozní, tak hledám kamarádky třeba na procházky, nebo na odpolední kávičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.1.12 10:32
phoebe003 píše:
Ahojky maminky, omlouvám se, že Vám sem lezu - doufám, že to nevadí, ale v pátek se s přítelem stěhujeme do HK k Futuru a já tam nikoho neznám. Máme dvě dítka 5-ti letou Elišku a 3 letého Adámka, takže nové město, nový lidé, jsem z toho trošku nervozní, tak hledám kamarádky třeba na procházky, nebo na odpolední kávičku :-)

Ahojky, a kam k Futuru? Já bydlím vedle Futura :lol: Odkud se stěhujete? Jinak klidně není problém kávička atd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
11.1.12 11:24

Urcite nevadi :) Tak my tam jeste nebydlime,ale co nejdriv to pujde tak se stehujeme a prave na tom budu jako. Odkud se do HK stehujes? Ja mam dvouletou Valinku tak bych urcite taky rada prochazkovala,kavickovala a pod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
11.1.12 22:44

Ahojky maminky, moc děkuji za milé přijetí :-)

MonnyDee my budeme bydlet v paneláku v ulici Selicharova. Je to na třídě Edvarda Beneše :-) Já se stěhuju z Liberce.

nymphy Přítel bydlí v Libranticích a já jsem Liberečanda, teda teď už téměř Hradečanda :-)A kdy se stěhujete do HK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.1.12 23:19

phoebe, tak to je kousek :palec: Můžem chodit na prochajdy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
11.1.12 23:45
MonnyDee píše:
phoebe, tak to je kousek :palec: Můžem chodit na prochajdy :palec:

Tak super :-) Už teď se moc těším :-) A Eliška bude unesená z Tvého miminka :-)Ona je taková chůva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.1.12 00:20
phoebe003 píše:
MonnyDee píše:
Tak super :-) Už teď se moc těším :-) A Eliška bude unesená z Tvého miminka :-)Ona je taková chůva :-)

Klidně jí ho půjčím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
12.1.12 00:24
MonnyDee píše:
phoebe003 píše:
MonnyDee píše:
Tak super :-) Už teď se moc těším :-) A Eliška bude unesená z Tvého miminka :-)Ona je taková chůva :-)
Klidně jí ho půjčím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Heh, tak to neříkej 2× :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.1.12 00:32

Věř mi, že bych si ráda na chvilku odpočala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
12.1.12 00:40
MonnyDee píše:
Věř mi, že bych si ráda na chvilku odpočala :lol:

Tak to já někdy taky a to máš jedno malé sladké miminko, co potop já se dvěma čertíky? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
12.1.12 11:54

Ahojky :) Tak zitra jdeme omrknout baracek je to nekde okraj HK Svinary nebo tak nejak :) a stehovat se budeme hned jak neco bude k mani. Co nejdriv protoze jsem pres tyden doma sama,teda az na malou :) zrovna ted obvolavam gynekology v HK kdo bere a zatim nic,musim zitra na vysetreni,snazime se o druhe mimco a zatim nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
12.1.12 16:45

nymphy jestli to vyšetření potřebuješ nutně,tak jdi zítra na hlavní ambulanci di fakultky.Byvá tam Dr Kokrda a ten je taky skvělý.Má i svoji ambulanci,ale je to někde u Pardubic.Zkus se s ním domluvit,že se stěhujete a nikde tě nechtějí.Kamarádka chodí k němu do nemocnice a jiná do té soukromé a jsou obě nadšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová