Maminky z Hradce Králové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
29.1.12 18:57

Jé to je náhodička, tuhle diskuz kdysi založila holčina co jsme spolu leželi na hekárně v Hradecký porodnici :lol: Její dvojčátka jsou stejně starý jako můj syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mickyyyyy
29.1.12 19:24

Ahojky,taky jsem se přistěhovala a nemám žádnou kamarádku :( a mimčo čekáme v červnu :mrgreen: jestli mě vezmete mezi sebe budu jen ráda :lol:

• Citovat
  • Upravit
12300
29.1.12 19:25

Tak si napiš taky Mikelce aby tě vpustila do uzavřené skupiny. Ale musíš se nejdřív zaregistrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mickyyyyy
29.1.12 19:25

jo a bydlím taky kousek od Futura v Mandysovce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
890
30.1.12 00:31

Micky, tak to bydlíš v paneláku vlevo vedle nás. Já jsem v Selicharově :-) na Benešovce :-) Tak dáme srazík před barákem :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mickyyyyy
30.1.12 10:18

klidně můžem :D

• Citovat
  • Upravit
5470
30.1.12 12:06
phoebe003 píše:
Ahojky maminky, moc děkuji za milé přijetí :-)

MonnyDee my budeme bydlet v paneláku v ulici Selicharova. Je to na třídě Edvarda Beneše :-) Já se stěhuju z Liberce.

nymphy Přítel bydlí v Libranticích a já jsem Liberečanda, teda teď už téměř Hradečanda :-)A kdy se stěhujete do HK?

a nestehujes se k priteli do Librantic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
30.1.12 13:21

Pexeso nene, s přítelem jsme našli byt tady u Futura a nastěhovali jse se sem asi před 3týdny. V Libranticích bylo pro nás 4 málo místa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
30.1.12 13:23
phoebe003 píše:
Pexeso nene, s přítelem jsme našli byt tady u Futura a nastěhovali jse se sem asi před 3týdny. V Libranticích bylo pro nás 4 málo místa :-)

Je skoda :) ja jsem ted rok v Libranticich :) mame baracek.. ale obcas do HK jedu :) a kdyby jsi mela nekdy cestu tak klido dej vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
30.1.12 13:50

Pexeso tak to možná znáš mého přítele :-) Jeho tatík a babička tam mají taky barák. Jestli Ti říká něco jméno Jarkovský. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
30.1.12 13:59

Pexeso jinak v Libranticích nám bude hlídát babička Adámka(pro kterého nemáme školku), takže ta budu poměrně často :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
16.2.12 10:42
Mickyyyyy píše:
jo a bydlím taky kousek od Futura v Mandysovce :mavam:

Teda tady je nějak mrtvo - :-p Mickyyy nechceš někdy něco podniknout? Když bydlíme naproti sobě v paneláku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
17.2.12 10:01
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.3.12 13:51

Ahoj holky, muzu mezi vas? Zrovna jsme se pristehovali do HK, Vekose. Mam dvou letou rostandu. Skoro nikoho tady nezname. Budeme tady ale jen do srpna, porad pendlujeme. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.4.12 13:01

Ahojky mamči z Hradce Králové,měla bych dotázek,kde v HK je prodejna,kde prodávají věci z Tchiba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová