Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé to je náhodička, tuhle diskuz kdysi založila holčina co jsme spolu leželi na hekárně v Hradecký porodnici
Její dvojčátka jsou stejně starý jako můj syn.
Ahojky,taky jsem se přistěhovala a nemám žádnou kamarádku
a mimčo čekáme v červnu
jestli mě vezmete mezi sebe budu jen ráda ![]()
Tak si napiš taky Mikelce aby tě vpustila do uzavřené skupiny. Ale musíš se nejdřív zaregistrovat.
Micky, tak to bydlíš v paneláku vlevo vedle nás. Já jsem v Selicharově
na Benešovce
Tak dáme srazík před barákem ![]()
phoebe003 píše:
Ahojky maminky, moc děkuji za milé přijetí![]()
MonnyDee my budeme bydlet v paneláku v ulici Selicharova. Je to na třídě Edvarda Beneše
nymphy Přítel bydlí v Libranticích a já jsem Liberečanda, teda teď už téměř HradečandaJá se stěhuju z Liberce.
A kdy se stěhujete do HK?
a nestehujes se k priteli do Librantic ![]()
Pexeso nene, s přítelem jsme našli byt tady u Futura a nastěhovali jse se sem asi před 3týdny. V Libranticích bylo pro nás 4 málo místa ![]()
phoebe003 píše:
Pexeso nene, s přítelem jsme našli byt tady u Futura a nastěhovali jse se sem asi před 3týdny. V Libranticích bylo pro nás 4 málo místa
Je skoda
ja jsem ted rok v Libranticich
mame baracek.. ale obcas do HK jedu
a kdyby jsi mela nekdy cestu tak klido dej vedet ![]()
Pexeso tak to možná znáš mého přítele
Jeho tatík a babička tam mají taky barák. Jestli Ti říká něco jméno Jarkovský. ![]()
Pexeso jinak v Libranticích nám bude hlídát babička Adámka(pro kterého nemáme školku), takže ta budu poměrně často ![]()
Mickyyyyy píše:
jo a bydlím taky kousek od Futura v Mandysovce
Teda tady je nějak mrtvo - :-p Mickyyy nechceš někdy něco podniknout? Když bydlíme naproti sobě v paneláku?
Ahoj holky, muzu mezi vas? Zrovna jsme se pristehovali do HK, Vekose. Mam dvou letou rostandu. Skoro nikoho tady nezname. Budeme tady ale jen do srpna, porad pendlujeme. Jana
Ahojky mamči z Hradce Králové,měla bych dotázek,kde v HK je prodejna,kde prodávají věci z Tchiba?