Stav po covidu

Anonymní
6.11.22 14:28

Stav po covidu

Jsem 10 den od prvnich priznaku covidu, uz nemam zadne priznaky, ale sejdu jedno patro v dome, dam mycku a mam toho dost, uplne mokry zada, vice proste nezvladnu, jak dlouho Vam trvalo, nez jste meli opet silu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2666
6.11.22 14:49
@Anonymní píše:
Jsem 10 den od prvnich priznaku covidu, uz nemam zadne priznaky, ale sejdu jedno patro v dome, dam mycku a mam toho dost, uplne mokry zada, vice proste nezvladnu, jak dlouho Vam trvalo, nez jste meli opet silu?

Taky by mě to zajímalo. Dcera je dva týdny od covidu a stejné stavy jako u tebe.
Já sama ještě stále covidem procházím, dnes 7. den, pořád dost kašlu a stále se mi často ucpává nos. Cokoliv chci udělat, okamžitě jsem zpocená. Vypiju čaj / kafe a mohla bych se jít převléknout, jak se začnu potit. Bych covid přejmenovala na potní nemoc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.22 14:51
@Sunlight515 píše:
Taky by mě to zajímalo. Dcera je dva týdny od covidu a stejné stavy jako u tebe.
Já sama ještě stále covidem procházím, dnes 7. den, pořád dost kašlu a stále se mi často ucpává nos. Cokoliv chci udělat, okamžitě jsem zpocená. Vypiju čaj / kafe a mohla bych se jít převléknout, jak se začnu potit. Bych covid přejmenovala na potní nemoc :zed:

Presne, porad mokry zada…na ten ucpany nos mi pomohl olynth stridat vincentkou plus sinupret

• Citovat
  • Upravit
34322
6.11.22 15:43

Chce to „covid combo“ vitaminu v megadavkach jako uplny zaklad.
Jen tak samo stylem „nic na to nemame“ se to leci dost blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.22 15:47
@Lucie_Sx píše:
Chce to „covid combo“ vitaminu v megadavkach jako uplny zaklad.
Jen tak samo stylem „nic na to nemame“ se to leci dost blbe.

A jaky vitaminy?

• Citovat
  • Upravit
72
6.11.22 16:55
@Anonymní píše:
A jaky vitaminy?

Ahoj, já ho prodělala před měsícem. Kamarádka mi na doporučení lékárnice donesla GS Vitamín C 1000, prý je to nejvíc koncentrovaný vitamín C. Tím, že se jím nedá předávkovat, tak to není nijak nebezpečný.

Jinak mě se ještě týden po covidu držely šílené bolesti hlavy a pak přišel zánět močových cest (což ale u mě občas bývá). Únavu taky stále cítím, byť to není tak hrozné, jak popisuješ. Určitě bych, pokud to bude přetrvávat, zašla k doktoru, ať tě proklepnou. Hlavně to moc nepřeháněj a dopřej tělu odpočinek, když si o něj řekne ;) Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.22 16:58

Dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.11.22 21:30

Také jsem měla pocení po Covidu, bohužel to trvalo dlouho, cca 2 měsíce. Bylo to silene nepříjemné, jak kdyby mi nefungovala “termoregulace”
Buď mi byla spíše zima nebo jsem se potila. Nejhorší byly přechody z venku /kde jsem se musela docela oblékat/ a pak třeba příchod do obchodu, kdy jen během nákupu jsem se příšerně spotila.. Samozřejmě pak nepříjemné a zima zase venku, než jsem došla domu..
Přešlo to pak samo, ani Dr. nevěděl, co by mi na to predepsal či poradil..
Bylo to ale opravdu obtěžující..

• Citovat
  • Upravit
2666
7.11.22 03:29
@Anonymní píše:
Také jsem měla pocení po Covidu, bohužel to trvalo dlouho, cca 2 měsíce. Bylo to silene nepříjemné, jak kdyby mi nefungovala “termoregulace”
Buď mi byla spíše zima nebo jsem se potila. Nejhorší byly přechody z venku /kde jsem se musela docela oblékat/ a pak třeba příchod do obchodu, kdy jen během nákupu jsem se příšerně spotila.. Samozřejmě pak nepříjemné a zima zase venku, než jsem došla domu..
Přešlo to pak samo, ani Dr. nevěděl, co by mi na to predepsal či poradil..
Bylo to ale opravdu obtěžující..

Tohle je hodně dobře výstižné a přesně - buďto pocení nebo zima. Nic mezi. Jen mě tedy děsí, že u vás to trvalo 2 měsíce. To se mám ještě na co těšit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.11.22 03:44
@Anonymní píše:
A jaky vitaminy?

Vygoogli si FLCCC protokol. Sestavili ho americti praktici, kteri v terenu vypozorovali, co funguje.
Zaklad je C vitamin, az 6000 mg/den, zinek 50 mg, melatonin na noc 100 mg, D vit 4000 iui, quercetin, acylpirin jedna tableta, bohuzel ivermectin, ktery tam maji taky, neni uplne k dispozici.

Ale tohle chce nasadit cim driv, tim lip. Pak maji i postupy na long covid, ale tam uz je nutna spoluprace s lekarem, obsahuje to leciva na predpis.

Jeste existuje jedna bylina, ktera je silne prirodni atb a antivirotikum, tu zase pouzivaji cinani, maji svoje smesi na covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
7.11.22 03:52

@Lucie_Sx Až na ivermectin a melatonin (usínám dobře sama od sebe, naopak při užití melatoninu ráno vstávám jak s kocovinou) užívám vše výše zmíněné. Plus pozor, melatonin udávají ne 100mg (to by bylo opravdu těžké předávkování), ale 5-10mg před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115827
7.11.22 09:47
@Lucie_Sx píše:
Vygoogli si FLCCC protokol. Sestavili ho americti praktici, kteri v terenu vypozorovali, co funguje.
Zaklad je C vitamin, az 6000 mg/den, zinek 50 mg, melatonin na noc 100 mg, D vit 4000 iui, quercetin, acylpirin jedna tableta, bohuzel ivermectin, ktery tam maji taky, neni uplne k dispozici.

Ale tohle chce nasadit cim driv, tim lip. Pak maji i postupy na long covid, ale tam uz je nutna spoluprace s lekarem, obsahuje to leciva na predpis.

Jeste existuje jedna bylina, ktera je silne prirodni atb a antivirotikum, tu zase pouzivaji cinani, maji svoje smesi na covid.

Prosim tě, to jsou šílené dávky vitamínů. To si myslím že rozhodně není pro tělo dobře. A ten melatonin? 8o brala jsem čtvrt 5 mg tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115827
7.11.22 09:49
@Anonymní píše:
Jsem 10 den od prvnich priznaku covidu, uz nemam zadne priznaky, ale sejdu jedno patro v dome, dam mycku a mam toho dost, uplne mokry zada, vice proste nezvladnu, jak dlouho Vam trvalo, nez jste meli opet silu?

Musíš vydržet ono se to zlepší. Co nejvíc odpočívat, hodně spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.11.22 11:10
@Sunlight515 píše:
@Lucie_Sx Až na ivermectin a melatonin (usínám dobře sama od sebe, naopak při užití melatoninu ráno vstávám jak s kocovinou) užívám vše výše zmíněné. Plus pozor, melatonin udávají ne 100mg (to by bylo opravdu těžké předávkování), ale 5-10mg před spaním.

Jo 10 mg, mas pravdu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.11.22 11:13
@aiwwa píše:
Prosim tě, to jsou šílené dávky vitamínů. To si myslím že rozhodně není pro tělo dobře. A ten melatonin? 8o brala jsem čtvrt 5 mg tablety.

Nejsou vubec silene a je to rozhodne lepsi nez covid.
(kdyz na me neco leze, tak 5000 mg cecka je ucinna prvni pomoc, to same to decko, treba lidi s RS ho takto berou)
S melatoninem mas pravdu, opravila jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí