Stav po covidu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.22 15:07

Tak aby jsi mohla jit mezi lidi, musis byt negativni, ne?

• Citovat
  • Upravit
116529
9.11.22 15:27
@miasek píše:
Ja jsem 14 den od prvnich priznaku a test mam porad pozitivni. Jak dlouho jeste ho muzu mit pozitivni? Citim se vselijak, proste neni to takove to rychle tempo. Jsem rada, ze udelam takove zakladni veci jako nadobi, pracka. O vikendu jsem prihlasena na pul maraton. Clovek tak dlouho na tom maka a ted tohle. Premyslim, ze nepobezim, ale jen to ujdu. Doufam, ze to snad ujdu, kdyz jsem tak dlouho jen lezela v posteli.

při pozitivním testu půjdeš na akci kde je mraky lidí? děláš si pr.del?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24214
9.11.22 15:36
@miasek píše:
Ja jsem 14 den od prvnich priznaku a test mam porad pozitivni. Jak dlouho jeste ho muzu mit pozitivni? Citim se vselijak, proste neni to takove to rychle tempo. Jsem rada, ze udelam takove zakladni veci jako nadobi, pracka. O vikendu jsem prihlasena na pul maraton. Clovek tak dlouho na tom maka a ted tohle. Premyslim, ze nepobezim, ale jen to ujdu. Doufam, ze to snad ujdu, kdyz jsem tak dlouho jen lezela v posteli.

Upřímně, na půlmaraton bych vůbec nesla, i kdybych již teď měla test negativní. Pokud bych se cítila dobře a i mě to běhalo - ok, to bych zvažovala, ale plno známých kolem mělo ještě tak 14 dni dozvuky a behalo se jim hůř.
S pozitivnim testem bych nesla nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
9.11.22 18:35

Pokud je 14 dní od příznaků, tak už se bere jako negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
9.11.22 23:45

Pravidla jsou, ze je clovek v izolaci 7 dní od pozitivního testu. Kdyz posledni 2 dny nemáte příznaky onemocněni, tak vam izolace konci. Clovek je infekcni pro okoli prvnich 48 hodin.
A jelikoz se zminuji o vikendove akci, kdy to bude muj 19 den od pozitivniho testu, tak to snad pravidla splnuji.

@aiwwa píše:
při pozitivním testu půjdeš na akci kde je mraky lidí? děláš si pr.del?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.11.22 01:09
@miasek píše:

Jo, bez na pulmaraton a pak nam napis z jipky, jestli udrzis mobil.
Covid a sportovni vykony fakt nejdou dohromady, koledujes si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
10.11.22 02:41
@miasek píše:

Měla by ses šetřit a dopřát tělu čas na rekonvalescenci. Běžet půlmaraton je opravdu holé bláznovství. Odchodit to - snad, otázkou je, jestli ti to tělo nevrátí i s úroky.
Mám covid kratší dobu než ty, test už negativní, ale pořád dost kašel, RTG čistý, nic na plicích, ale bolí mě plíce při každém hlubším nádechu vepředu i vzadu. Prostě nějaké poškození / narušení tam díky covidu je a budu mít co dělat, abych je zase dala do pořádku. A to nejsem ani kuřák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.22 06:02

Clovek je neni jen infekcni 48 hodin pred priznaky, infekcni je pri priznacich az 10 dni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex