Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lucie_Sx píše:
Nejsou vubec silene a je to rozhodne lepsi nez covid.
(kdyz na me neco leze, tak 5000 mg cecka je ucinna prvni pomoc, to same to decko, treba lidi s RS ho takto berou)
S melatoninem mas pravdu, opravila jsem se.
Vždyť je to stašná nálož na ledviny, tělo to vůbec nemá šanci využít.
Zakladatelka už covid má, takže to není o tom aby se nadopovala vitamíny aby to nechytla.
@Anonymní píše:
Jsem 10 den od prvnich priznaku covidu, uz nemam zadne priznaky, ale sejdu jedno patro v dome, dam mycku a mam toho dost, uplne mokry zada, vice proste nezvladnu, jak dlouho Vam trvalo, nez jste meli opet silu?
Nevím zda poradím, teď je přece jenom jiná varianta než na jaře. Já byla cca 10 dni v izolaci (ukončena v pondělí) a v neděli jsem šla na procházku. Tak pomalé tempo jsem už dlouho nemela, vyloženě jsem se sourala. Ale vyloženě jsem se moc nepotila. Než jsem se vrátila do relativně funkčního stavu, trvalo mě to měsíc častých procházek.
@Sunlight515 píše:
Taky by mě to zajímalo. Dcera je dva týdny od covidu a stejné stavy jako u tebe.
Já sama ještě stále covidem procházím, dnes 7. den, pořád dost kašlu a stále se mi často ucpává nos. Cokoliv chci udělat, okamžitě jsem zpocená. Vypiju čaj / kafe a mohla bych se jít převléknout, jak se začnu potit. Bych covid přejmenovala na potní nemoc
Musím říci, že já se ze začátku potila i schválně.
@aiwwa píše:
Vždyť je to stašná nálož na ledviny, tělo to vůbec nemá šanci využít.
Zakladatelka už covid má, takže to není o tom aby se nadopovala vitamíny aby to nechytla.
Ledviny to zvladaji v pohode. Neni to o tom, aby to nechytla, ale aby mela dobry prubeh.
Vzdyt kazdeho volba, ty to prece brat nemusis.
@Lucie_Sx píše:
Ledviny to zvladaji v pohode. Neni to o tom, aby to nechytla, ale aby mela dobry prubeh.Vzdyt kazdeho volba, ty to prece brat nemusis.
Já hlavně myslím, že by se měla poradit s doktorem. To je obecně známá věc, že se dá předávkovat vitamínama.
@aiwwa píše:
Já hlavně myslím, že by se měla poradit s doktorem. To je obecně známá věc, že se dá předávkovat vitamínama.
@Lucie_Sx píše:to bys musela ty davky vynasobit deseti, aby ses mooozna predavkovala.
Klid, tohle zadne predavkovani neni.
To se pleteš Luci, už při té dávce co jsi radila, pokud by to brala denně, tak hrozí riziko vzniku ledvinových kamenů. Vím, že to tu zmiňovala ve vláknu o covidu @Borrealis což je lékařka.
Holky ja uz covid nemam, uz mam antigen negativni 11.den od prvnich priznaku, ale porad se necitim zdrave
@aiwwa píše:
To se pleteš Luci, už při té dávce co jsi radila, pokud by to brala denně, tak hrozí riziko vzniku ledvinových kamenů. Vím, že to tu zmiňovala ve vláknu o covidu @Borrealis což je lékařka.
Kameny budes mit, kdyz to budes brat mesice v kuse. A rozhodne ne v tehle davce, musela by byt vyssi. Tak si ohledne toho neco najdi
.
@Anonymní píše:
Holky ja uz covid nemam, uz mam antigen negativni 11.den od prvnich priznaku, ale porad se necitim zdrave
Protoze tvoje telo jeste porad jede nadoraz a ok rozhodne neni a nejakou dobu jeste nebude. Potrebuje pomoct.
@Lucie_Sx píše:
Kameny budes mit, kdyz to budes brat mesice v kuse. A rozhodne ne v tehle davce, musela by byt vyssi. Tak si ohledne toho neco najdi.
Přít se s tebou nebudu, vzhledem k tomu že doporučuješ odčervovadlo na koně. ![]()
@aiwwa píše:
Přít se s tebou nebudu, vzhledem k tomu že doporučuješ odčervovadlo na koně.
To neni pro kone, je to i pro lidi.
Kazdopadne kazdy sveho stesti strujcem. Nechci chcipat na covid, kdyz nemusim, tot vse.
@Lucie_Sx píše:
Vygoogli si FLCCC protokol. Sestavili ho americti praktici, kteri v terenu vypozorovali, co funguje.
Zaklad je C vitamin, az 6000 mg/den, zinek 50 mg, melatonin na noc 100 mg, D vit 4000 iui, quercetin, acylpirin jedna tableta, bohuzel ivermectin, ktery tam maji taky, neni uplne k dispozici.Ale tohle chce nasadit cim driv, tim lip. Pak maji i postupy na long covid, ale tam uz je nutna spoluprace s lekarem, obsahuje to leciva na predpis.
Jeste existuje jedna bylina, ktera je silne prirodni atb a antivirotikum, tu zase pouzivaji cinani, maji svoje smesi na covid.
Děkuji za příspěvek, pro mě přínosný, vit. C, D jasné, quercetin jsem třeba neznala. Mohu se zeptat, preferujete nějakou značku - firmu? Právě vybírám na netu, je toho spousta, nevím, který vybrat..
Děkuji.
@Anonymní píše:
Děkuji za příspěvek, pro mě přínosný, vit. C, D jasné, quercetin jsem třeba neznala. Mohu se zeptat, preferujete nějakou značku - firmu? Právě vybírám na netu, je toho spousta, nevím, který vybrat..
Děkuji.
Nejak intuitivne, mrkni na slozeni, vyrobce, obsah ucinne latky, cenu…
Ja jsem 14 den od prvnich priznaku a test mam porad pozitivni. Jak dlouho jeste ho muzu mit pozitivni? Citim se vselijak, proste neni to takove to rychle tempo. Jsem rada, ze udelam takove zakladni veci jako nadobi, pracka. O vikendu jsem prihlasena na pul maraton. Clovek tak dlouho na tom maka a ted tohle. Premyslim, ze nepobezim, ale jen to ujdu. Doufam, ze to snad ujdu, kdyz jsem tak dlouho jen lezela v posteli.
@Anonymní píše: