Stav po píchání uší

2926
4.4.15 20:41

Stav po píchání uší

Ahoj,
kdo jste prošel s dítětem píchání uší, můžete mi prosím poradit? Synovi dnes v krátké narkoze píchli ucho, odcházeli jsme s tím, že mu z ucha poteče den/dva bordel s krví. Jenže neteče nic, jen jsme vypláchli borovou vodou. Je to špatně? Bojím se, že mu to za dva dny na kontrole budou dělat znova, další narkóza, ach jo…

Kdo máte zkušenosti, musí z ucha po píchnutí vždy něco vytékat?

Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9450
4.4.15 20:49

Mně teklo. Ráno píchané obě uši, během odpoledne a večer tekutina - ale čirá. A jen z jednoho ucha. Z druhého nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
4.4.15 20:52

Synovi píchali obě uši v půl roce (teda bez narkózy), nic nevytýkalo, doktor na pohotovosti říkal, že nejspíš nic vytýkat nebude, pokud jo, tak jen otírat borovou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
4.4.15 20:52

Klukovi prchali několikrát, někdy teklo, někdy ne. Tedy pokud je myšleny zánět středního ucha.
A to dneska pichaji uši v narkoze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.4.15 20:53

Loll, náš malý na uši trpí hodně a myslím, že záleží na tom, jaký je tam zánět. Někdy mu z něj teče hlen s krví, někdy nic. Také vyplachovat někdy máme a někdy ne. Určitě to bude dobré. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
4.4.15 20:54

@JayLee Aha :), tak snad jsem to špatně pochopila a je to tak, jak píšeš. Syn to měl stejně, po dvou hodinách jsme šli domů. Děkuji za zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.4.15 20:55

Vždycky něco vytéká. Mám s dětma bohužel dost zkušeností. Někdy opravdu jen nepatrně, jindy to teče proudem, i několik dní, to pak většinou skončilo s ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
4.4.15 20:55

Všem moc děkuji, snad to tedy bude dobré :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.4.15 20:57

Máme píchané uši mockrát. Někdy teklo, někdy neteklo. Obecně, pokud to teče ten den a na druhý den, je to normálka, pak už by to až tak moc téct nemělo - spíš vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
4.4.15 21:00

@kačka25 No asi ano, já nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
4.4.15 21:14

Pravda, nedávno jsem si vyzkoušela píchání, odsátí a čištění uší sama na sobě a nic příjemného to není. Už se nedivím, že ddcera na ORL vždy tak vyvádí, mele sebou (i já měla co dělat, abych hlavou necukala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
4.4.15 21:16

@JayLee Tak to mám velkou radost, ucho synovi píchal primář Markalous v JH :mrgreen: Jak je ten svět malej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
4.4.15 21:22

@JayLee To se moc hezky čte, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.4.15 21:26

My máme vždy zánět dost akutní, tak si moc neumim představit, že by jsme se museli objednat na ráno a museli čekat. Hlavně dcera, tý neni nic a během hodiny šíleně řve. Takže naše doktorka i na klinice normálně píchají, o narkoze slyšim poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
4.4.15 21:32

Syn to měl taky akutní, poslali nás domů vytrávit a za tři hodiny jsme se vraceli na zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí