Šťáva z jablek pro 4 měsíční miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2085
15.2.21 21:55
@MrsNorris píše:
V čem je rozdíl? :think:
Džus (juice) je česky šťáva.

V džusu je přidaný cukr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.2.21 22:26
@DeeDee.518 píše:
V džusu je přidaný cukr :D

Ve 100% džusu je přidaný cukr? V kterém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
16.2.21 07:25
@MrsNorris píše:
V čem je rozdíl? :think:
Džus (juice) je česky šťáva.

To jo, ale v českém prostředí se dzusem mysli většinou jablečná stava z koncentrátu, kdežto stava sama o sobě pochází přímo z ovoce. A třeba takový mošt je jablečná stava, kterou z těch jablek vylisujes v mostarne a třeba i pasterizujes :lol:

Asi jako knedlík a nok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23974
16.2.21 07:54
@Semtex píše:
To jo, ale v českém prostředí se dzusem mysli většinou jablečná stava z koncentrátu, kdežto stava sama o sobě pochází přímo z ovoce. A třeba takový mošt je jablečná stava, kterou z těch jablek vylisujes v mostarne a třeba i pasterizujes :lol:Asi jako knedlík a nok :lol:

A ten koncentrát je koncetrovaná šťáva z ovoce, nebo je to vyrobený z rozemletejch PET flašek… :nevim: :nevim: :nevim: :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.2.21 09:35
@bse.pedro píše:
Já teda o dětech prakticky nic nevím, ale proč by někdo měl hned do malýho prcka rvát nějakou zas. ranou chemii místo lžičky přírodní šťávy z ovoce… :think: :nevim: 8)

ať si kazdy se svym ditetem dela co chce, az budes mit sveho prcka tak mu dej klidne jablecnou stavu mliko řeď, pak se ale neptej na nazory jestli jo nebo ne… :P

• Citovat
  • Upravit
23974
16.2.21 10:20
@Hanka1 píše:
ať si kazdy se svym ditetem dela co chce, az budes mit sveho prcka tak mu dej klidne jablecnou stavu mliko řeď, pak se ale neptej na nazory jestli jo nebo ne… :P

Psala jsi něco o zvykání na sladké a né vylisovaná šťáva z jablek, ale zelenina… A co taková karotka… Ta je taky sladká jako prase… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.2.21 12:14
@bse.pedro píše:
Psala jsi něco o zvykání na sladké a né vylisovaná šťáva z jablek, ale zelenina… A co taková karotka… Ta je taky sladká jako prase… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

Krm si sve deti, jak uznas za vhodne
Howgh :mavam:

• Citovat
  • Upravit
23974
16.2.21 15:49
@Hanka1 píše:
Krm si sve deti, jak uznas za vhodne
Howgh :mavam:

A proč… :nevim: Když ty jediná máš pravdu… :nevim: :nevim: :nevim: 8)
Ale není od tebe moc hezké, že se o své znalosti nechceš podělit z nezkušenými… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.2.21 18:17
@bse.pedro píše:
A proč… :nevim: Když ty jediná máš pravdu… :nevim: :nevim: :nevim: 8)
Ale není od tebe moc hezké, že se o své znalosti nechceš podělit z nezkušenými… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

Zeptej se ženy, jak krmila tve deti.

Nase cerstve rodinne pulrocni miminko se krmí stejne jako moje mladsi pred x lety.

Do pul roka plne kojene, potom postupne zeleninove prikrm dle druhu, pokud neni intolerance na jednotlive druhy zeleniny, tak přidávat maso.

TAkze za deset let se toho moc nezměnilo, jen spousta novych vychytávek - parní hrnec, ktery to uvaří a rozmixuje a jeste vetsi vyber detske výživy. Moje deti mely nejradeji Hipp, pokud pres zimu nebyl dostatečný vyber vhodne zeleniny a masa na vaření.

Neter uvidim o vikendu, tak se ji zeptam, jak je to se zaváděním lepku, u mých deti se to v rozmezí peti let dost měnilo…

Staci? :*

• Citovat
  • Upravit
23974
16.2.21 18:27
@Hanka1 píše:
Zeptej se ženy, jak krmila tve deti.

Nase cerstve rodinne pulrocni miminko se krmí stejne jako moje mladsi pred x lety.

Do pul roka plne kojene, potom postupne zeleninove prikrm dle druhu, pokud neni intolerance na jednotlive druhy zeleniny, tak přidávat maso.

TAkze za deset let se toho moc nezměnilo, jen spousta novych vychytávek - parní hrnec, ktery to uvaří a rozmixuje a jeste vetsi vyber detske výživy. Moje deti mely nejradeji Hipp, pokud pres zimu nebyl dostatečný vyber vhodne zeleniny a masa na vaření.

Neter uvidim o vikendu, tak se ji zeptam, jak je to se zaváděním lepku, u mých deti se to v rozmezí peti let dost měnilo…

Staci? :*

Nestačí… Vypadla ta jedna jediná věc, které se diskuse týká… Co je špatného na tom, nebo proč by se nemohlo zkusit, dát dítěti jednu malou lžičičku šťávy vymačkaný z jabka, než do něj narveš nějakou chemii… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.2.21 20:45
@bse.pedro píše:
Nestačí… Vypadla ta jedna jediná věc, které se diskuse týká… Co je špatného na tom, nebo proč by se nemohlo zkusit, dát dítěti jednu malou lžičičku šťávy vymačkaný z jabka, než do něj narveš nějakou chemii… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

hmmm tak v tom pripade bych radeji doporucila Apple od JD - jablko jako jablko a bez chemie nazdar :mavam:

• Citovat
  • Upravit
24.2.21 22:24

Šťávu z jablíčka dávám, doporučila mi to paní doktorka stejně tak, jako šťávu z mrkve. Moje dcerka má jablečnou šťávu strašně ráda, vždy se potom uklidní a většinou i usne. Dělám ji v odšťavňovači každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí