Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím ![]()
Mám dotaz, chlap dal dnes oliznout naší 3 měsíční holčičce čokoládu ![]()
Nemůže se ji něco stát? Alergická reakce? Mám se bát
![]()
Koukejte a uvidíte. Já dával taky a žena mě pak tloukla a dětem nic nebylo.
Záleží kolik toho bylo. Může se osypat, může bolet břicho… Ale nehroutila bych se z toho ![]()
Lízni si taky, je to dobré na nervy ![]()
Někdo ve třech měsících už do dětí cpe pribináčky. Tak hlavně klid. ![]()
Asi ne, ale není to vtipný. Není to vtipný. Byla bych na něj naštvaná a žádala bych, aby takovém legrace do budoucna neopakoval.
Horší by bylo lízání zábradlí ![]()
Z čokolády si nic nedělej a dej si taky ![]()
Alespoň trošku jste mě uklidnili. Děkuju
snad bude vše v poho
Chudak miminecko, bude mit trauma do konce zivota, v tomhle veku by mela olizovat jenom mamincino prsicko
Dcera dala mladší ve 4m ochutnat kakaový Termix. Malá se osypala, jinak nic.
Nadšená bych nebyla, ale co by se mu mělo stát? Maximálně se osype, ale nejspíš ani to ne. Nejhorší smrt je z vyděšení.
@Kackka123 píše:
Zdravím
Mám dotaz, chlap dal dnes oliznout naší 3 měsíční holčičce čokoládu
Nemůže se ji něco stát? Alergická reakce? Mám se bát![]()
Máme rodinou historku zdokumentovanou fotkou, jak do mě babička nacpala celého čokoládového mikuláše. Bylo mi pět měsíců a žiju do dnes. Naše děti od té stejné babičky ve třech měsících dostávaly rozmixovanou svíčkovou i s knedlíky do flašky. Spaly pak tři hodiny a nic jim nebylo. Akorát teda paradoxně od školky nenávidí knedlíky
,ale to s tím asi souvislost mít nebude. Ne vážně, nic se nestane.
Vikingové dávali synům po narození olíznout sůl z ostří meče.
V pohodě, max brichabol. Mně tenkrát dvouletak nakrmil čerstvého novorozence kakaovym lipankem ![]()
Moje dcera se v osmiměsících naládovala čokoládovejma bonbonama
akorát se čerstvě začala plazit, muž donesl z práce kolekci na stromeček, my to normálně nekupujem, tak jsme ji načali, položili na zem a ona se k tomu dopíďalkovala, do té doby se moc nehýbala
najednou koukám a rozslintané bonbony i s obalem
já tenkrát zaváděla příkrmy, vše jsem měla načtené, ještě jsme nebyly ani pořádně u ovoce a najednou čokoláda…málem mě vezli, ale nic se jí nestalo ![]()