Staví se a padá

16837
12.8.11 14:21

staví se a padá

.

Příspěvek upraven 24.01.17 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
12.8.11 14:31

A proč ji chytáš? Řekla bych, že má prču z toho, že došla na to, že k ní hned běžíš a zkouší, jestli to stihneš :-) Padá na zadek nebo na pusu? Jestli na zadek, nechala bych ji, ať klidně padá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.8.11 14:34

Nas mladej se plazil, pak stavel/padal a pak pomalu zacal lezt.
Co se tyka vstavani a padani. Ja ho nechytala. Spis jen kdyz by mel spadniut na dlazbu nebo se bouchnout o neco ostreho. Proste pokud byl na plovoucce, linu ci koberci tak jsem ho nechala. Padaci obdobi, kdy padal rovnej jako prkno tj. na hlavu trvalo 2 tydny. Pak zjistil, ze se muze zlomit a kecnout na zadek.
A to mi tak nevadilo. Mej trpelivost, chvilku to chce, ale nijak extra dlouho to netrva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
12.8.11 14:34

.

Příspěvek upraven 24.01.17 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
12.8.11 14:35

Náš kluk taky padal a naschvál i na hlavu a měl z toho srandu. Občas blbne a dělá to ještě dneska. Když byl menší, tak jsme ho hlídali, aby si nerozsekl hlavu. Ted se praští a ještě se tomu směje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
12.8.11 14:39
neli23 píše:
pustí se a padá na zada a na hlavu prostě dozadu, kdyby padala na zadek tak ji nechám

já malého obkládala polštářema, tak padal do měkkého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.8.11 14:40

Nechytej… (pokud vyloženě neletí hlavou na nějaký roh nebo tak).
Dítě si pádem ze své vlastní výšky jen málokdy nějak výrazněji ublíží.
Párkrát si namele budku a ono jí to rychle dojde, že padání bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.8.11 14:42

Já teda chytala pokaždé (padal totiž jak prkno a dost hnusně se vždycky fláknul do hlavy).Trvalo 4 dny, než se naučil si i kleknout, popř.sednout :wink: Je teda fakt, že ty 4 dny jsem si nemohla dojít ani na záchod, ale nebylo to zas tak hrozný.

Jo a on se taky jen plazil - pak začal stát a s tím i perfektně lézt…

Příspěvek upraven 12.08.11 v 14:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.8.11 14:43

Je fakt, že když ji budeš chytat, nenaučí se, že pád, rovná se bolest. Což je dost důležité, pro pud sebezáchovy. Pokud nebude padat někam na roh nebo něco nebezpečného, nechala bych ji, i když to jde těžko, je to reflex, k ní hned letět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.8.11 14:43

Taky jsem nechytala a nechytám :wink: Malý stál v ohrádce už od 7m, vždycky pak spadl a když párkrát trefil šprušle, hned věděl, jak padat opatrně :mrgreen: A opatrný je na sebe do dneška. S malou (9m) je to horší, sice nestojí, ale leze a staví se na kolínka u nábytku, taky občas spadne, ale nechávám ji a je fakt, že už do všeho neleze tak bezhlavě a víc zkouší, jestli to ustojí :wink:
Tvoje malá si z toho nic nedělá, nic ji nebolí a je to děsná sranda, tak proč mamku trochu neprohnat :-D Akorát s takovou s ní nic neuděláš, evidentně se jí to zalíbilo a bude to pak dělat pořád… A děti jsou v opakování oblíbených činností fakt vytrvalé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
12.8.11 14:50

Zezačátku jsem chytala, ale hodně brzy mě to opustilo. Musí se naučit padat. A taky se to naučil - docela brzo. Chytala jsem pak už jen, když jsem viděla, že je unavenej a motají se mu nohy a že pád nedokáže ovlivnit. Nebo na dlažbě. Stavět se začal kolem 7m a obcházet nábytek v 7,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.8.11 14:52

Naše mrně 8m, ještě teda se nestaví, ale kleká si a to taky hodí záda. V ohrádce nechytám, tam má podložku a o šprušle to nejsou takový rány, ale když je mimo, tak radši dávám bacha, aby sebou neřízla. Ty dutý rány nejsou nic moc pocit a to padá jenom z výšky kleku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.8.11 14:57

Tak ja nejdriv trnula, ale pak jsem ji nechala parkrat spadnout (i kdyz jen z kleku) a jak si pak davala pozor.

• Citovat
  • Upravit
22026
12.8.11 15:00

Už jsem s tím asi trapná, na emimino to vkládám asi postopadesáté, ale je to stále aktuální. Doporučuji k pročtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
12.8.11 15:06
BohunkaP píše:
Už jsem s tím asi trapná, na emimino to vkládám asi postopadesáté, ale je to stále aktuální. Doporučuji k pročtení.

Ano to jsem ted celou dobu hledala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky