Staví se a padá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
12.8.11 15:29
BohunkaP píše:
Už jsem s tím asi trapná, na emimino to vkládám asi postopadesáté, ale je to stále aktuální. Doporučuji k pročtení.

Nejsi, já to všude nvucuju taky :lol: :lol: :lol: Ale okolí na to nějak nedbá a dělá si to dle svého. Drzouni :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
12.8.11 15:32
BohunkaP píše:
Už jsem s tím asi trapná, na emimino to vkládám asi postopadesáté, ale je to stále aktuální. Doporučuji k pročtení.

cetla jsem to asi pred tremi mesici, kdyz jsem resila otaceni a od te doby se ridim heslem „nejvic pomuzu, kdyz nepomuzu“ a ono to naramne funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.8.11 15:44
BohunkaP píše:

Zajímavé, ale neřekla bych, že univerzální.Já třeba chytala (první den padal permanentně, další občas) a přesto po 4 dnech už bez problémů slezl ze stoje sám.Ale možná je to tím, že nikdy nepadal schválně - to pak věřím, že čím víc máma chytá, tím víc dítě padá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
12.8.11 15:45

Ja jsem nechytala, myslim, ze dite to pro vyvoj potrebuje. Jen asi tri dny doma nosila cepici, aby ty narazy nebyly tak tvrdy. :mrgreen: Preslo ji to asi do tydne, pak uz si kecla na zadek. Ale delala to v dobe, kdy uz umela lezt a sedet… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.8.11 16:01
neli23 píše:
pustí se a padá na zada a na hlavu prostě dozadu, kdyby padala na zadek tak ji nechám

Já jsem měla na holky helmy.. Super vynález.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
12.8.11 16:41

asi bych u našich dvojčat nedělala nic jinýho, než chytala…a beztak bych to nestíhala…rohy jsou oblepený a do hlavy si občas daj i v kuchyni na dlažbě…ale už padat uměj tak, že to vychytávaj a pláčou třeba jen proto, že se leknou…ale nelítám k nim, nelituju…život se s nima nebude mazlit…zvykat si musí od mala…ještě si držtičku namelou tolikrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
12.8.11 20:05

.

Příspěvek upraven 24.01.17 v 09:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
12.8.11 20:33

Vojta holt taky plakal a to tak, že „přestal dýchat“. Kolikrát mi i zatrnulo, protože ducnul hlavou o zem -plovoučku, ale prostě za zadkem mu stát pořád nejde (ačkoliv je zatím sám) a uběhnout cca 6m během chvilky taky nejde (vzdálenost mezi kuchyní a obývákem - spojená místnost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
12.8.11 21:27

Já jsem malého chytala, ale ne že bych za nim utíkala, spíš, když jsem se u pádu naskytla. Asi týden jsem ho učila slézat na kolínka (ještě nesedí). Protože když zjistil, že pád bolí, stál, brečel a nevěděl jak dolů. Vždycky jsem mu zatáhla za nožičky, to ho donutilo si kleknout … pak sice sem tam spadl, ale vypiloval to během 14 dnů, teď už nemá problém :wink:

• Citovat
  • Upravit
4724
20.8.11 21:24

promiň že to tak řeknu a možná už ti to tu i někdo řekl, nečetla jsem příspěvky ale děláš to blbě. Ona se tím naučí na tebe spolíhat a nenaučí se ze stoje sama zase dolu. Kuba padal asi tři dny než pochopil že takhle to nepůjde :lol: a pády se začali zmírňovat než se pořádně naučil jak zase ze stoje dolu.
Tady ti házím odkaz to si pročti a přestaneš se bát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
20.8.11 21:25
Amabilis77 píše:
BohunkaP píše:
Nejsi, já to všude nvucuju taky :lol: :lol: :lol: Ale okolí na to nějak nedbá a dělá si to dle svého. Drzouni :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
:lol: teď jsem to sem hodila taky :lol: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky