Hematologie - České Budějovice

Anonymní
12.8.11 08:27

Hematologie - České Budějovice

Ahoj moc zajímalo by mne zda se najde tady najde někdo kdo navštěvuje hematologii v Českých Budějovicích?? Pokud ano jaké máte zkušenosti??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5662
12.8.11 08:44

Ahojky!
No já bych řekla že se tam každý občas vyskytne. Já už tam taky párkrát byla a manžel tam dochází pravidelně.
Zkušenost celkem v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.11 08:46

Děkuju, já právě zkušenost moc dobrou nemam :roll:

• Citovat
  • Upravit
5662
12.8.11 08:51

A copak? Jestli se sním zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.11 08:54

mam mutaci na kterou se předepisují injekce na srážlivost a pan dr. mě odbyl tím, že mi nic nedá, že je to v podstatě banalita, teď jsem těhu a bojím se co dál, bez injekcí se neobejdu

• Citovat
  • Upravit
5662
12.8.11 09:00

chybí ti teda faktor na srážení…to znám :-)
Hele a jakýpak doktor tě odbyl? Já bych si to nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.11 09:02

mam mthfr mutaci přesně řečeno, no a odbyl mě dr. Sýkora, brzy tam pojedu asi znovu, ale bojim se, že to bude stejný :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
5662
12.8.11 09:09

Tak chtěj jenom k primáři…přijde mi že ten ti to nejlépe vysvětlí.
Cože je to za mutaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.11 09:13

MTHFR mutace (špatná přeměna kys. listové + špatná srážlivost krve, která může způsobovat potraty, trombozy, embolie) Myslíš, že kdybych jim tam zavolala a chtěla přímo objednat k primáři, že by mě k němu objednal, minule když jsme tam byli se mě nikdo neptal a musela jsem jít k tomu Sýkorovi :roll:

• Citovat
  • Upravit
5662
12.8.11 09:16

Já bych to zkusila za to nic nedáš. Prostě bych řekla, že se chci o něčem poradit a že bych chtěla přímo k němu. Prostě bych se nenechala odbýt.
A tu srážlivost máš jen horší a nebo máš von Willebranta(nebo jak se to píše)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.11 09:18

No mě jen řekly, že tahle mutace je nejmírnější, ale v podstatě to je jedno potrácet se u ní může také, co tu mam kamarádky tak ty si všechny píchají nebo v těhu píchali, proto mě tohle jednání zarazilo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5662
12.8.11 09:23

Hele segra má toho Willebranta a nepíchala si v těhu nic…řešilo se to až u porodu.
Ale tedy každoupádně bych teda ještě hodila řeč s primářem…za to nic nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJJJJJJJJ
3.10.11 09:36

Náhodně jsem vlezla na stránky, také bych se přikláněla k tomu oslovit primáře, protože je to příjemný pán, který umí ty věci dobře vysvětlit. Pokud byste přesto nebyla uspokojena, zkuste se obrátit na hematologii v Praze, mám výbornou zkušenost s panem Habartem. Konakt byste si musela vyhledat, v tom Vám nepomohu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure