Trvání koliky

896
11.8.11 14:45

Trvání koliky

ahoj holky, máme skoro 2-měsíčního chlapečka a trpí nás prdíky…kroucení, funění, tlačení, křik co chvíli…snažíme se to zmírnit vším doporučovaným,ale nic moc nezabírá :roll: zajímalo by mě, jak dlouho toto období trvalo u vás??utěšuji se dobou 3měsíců..tak mě hlavně neděste delší :mrgreen: díky za odpovědi.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
11.8.11 14:47

AHojky, nám to trvalo do 4.měsíce a jediné co zabíralo byla rourka, někdy i 20× za den a následky nejsou žádné. Malá to měla někdy fakt šílený a nedalo se.

• Citovat
  • Upravit
16939
11.8.11 14:49

Taky jsme u synovce používali rourku a nebo jsme s ním cvičili (různě hejbali nožičky,přitahovali k bříšku atak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
11.8.11 15:01

Taky jsem si tím prošla. Nezabíralo vůbec nic (zkoušeli jsme civičit nožičkama, dávat na bříško, rourku, mastičky, čajíčky, kapičky, masáže, koupele). Vyrostl z toho asi kolem toho třetího čtvrtého měsíce, kdy už se uměl vyprdět sám. Přeju pevné nervy. Mimochodem na dětech to řvaní následky nezanechalo, se sebou si nejsem tak jistá :lol:

• Citovat
  • Upravit
340
11.8.11 17:10

U nás taky. Buď spal nebo jedl nebo řval. A skončilo to až ve 4,5 měsících v okamžiku, kdy jsme začali ze zoufalství dávat příkrmy. Tři dny jedl k obědu vařenou mrkvičku a najednou koliky zmizely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
13.8.11 12:11

Ahoj, u dcery v půl roce, u syna ve 3 měsících :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.8.11 20:29

Ahoj, můj syn trpěl na prdíky do 6 měsíců. Byla to síla, ale nic se s tím nedalo dělat, jen vydržet.Vyzkoušeli jsme tolik různých kapek a nic nezabíralo.Ale nic netrvá věčně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí