Manduca versus Beco

2214
11.8.11 20:22

Manduca versus Beco

Prosím o radu řeším nošení dítka,ale šátek jsme zavrhli¨.Zvažujeme ergo nosítko buď Manduca nebo Beco.Jen nevím co vybrat nemohu to osobně odzkoušet.Je tu někdo se zkušenostmi?
Děkuji moc za typy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8911
11.8.11 20:29

Ráda si s tebou počkám na odpovědi. Také bych chtěla dítko nosit v něčem zdraví prospěšném, ale do šátku se mi nechce. :think: (byť ten je asi pro dítě nejlepší). Takže holky raďte, ať nekoupíme nějaký šunt.

(Onehdá tu jedna maminka přirovnávala nošení dítka v nějakém nositku k vysení za ramena na kruzích - ze začátku dobrý, ale pak auauau. Tak toho bych se ráda vyvarovala. :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
11.8.11 20:31

Ahoj,mám doma Manducu,chodíme s ní často ven a malá je v ní spokojená. :palec: Jsou jí 4 měsíce.Zkušenost s Becem nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.8.11 20:32

Holky, dle mne jsou dobre obe, jdete nekam a vyzkousejte, co bude sedet vasi postave.

Ja mam treba manducu :)

• Citovat
  • Upravit
say
1461
11.8.11 20:46

Osobně jsem si zkoušela ooje v prodejně a u mne vyhrálo Beco, přijde mi takové pevnější a líp se mi v něm kluk nese… ale je to o vyzkoušení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
11.8.11 21:09

my máme Manducu, naprostá spokojenost, ale pokud jsi velmi štíhlá, máš úzké boky a ramena, tak bude lepší Ergo, kámoška ho má, manduca jí neseděla… Beco jsem osobně nikdy neviděla :think:
navíc Manduca má zabudovanou novorozeneckou vložku pro mini mimi :-)
fakt je to nejlepší vyzkoušet, třeba v bavlnce si můžeš nosítko půjčit na týden (nevím za kolik, ale není to závratná částka) a pokud si to nosítko koupíš, tak ti to odečtou z ceny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
11.8.11 21:12

Já jsem koupila beco - víc se mi líbilo. Jsem celkem vysoká a nosilo se mi dobře, teď ho má půjčené kámoška, která je malinká, drobounká a taky si ho chválí. U Beca je taková jakoby kapsa, ve které je dítě zasunuté - mě to vyhovovalo, ale spousta maminek to kritizovala. Fakt to chce zkusit.

• Citovat
  • Upravit
4760
11.8.11 21:14

já mám Manducu a spokojenost…
před dvěma měsícema jsem taky řešila, co koupit a nechtělo se mi nikam jezdit a zkoušet… Manduca vyhrála, protože byla levnější a podle diskuzí jsem usoudila, že jí má víc maminek a je tak nějak v podvědomí víc zafixovaná, takže se bude snáze pak prodávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
11.8.11 21:30

Ahoj, taky jsem řešila nosítk na mimčo. Měla jsem vybranou Manducu. Líbila se mi, že má tu zabudovanou vnitřní vložku pro novorozeně až do 4. měsíce. ale po odskoušení jsem zjistila, že mě bolí záda. Tak jsem zkusila jiné nosítko - Ergo carrier Performenc a to mi sedí dobře. Je totiž v ramenou užší.

Je lepší si to vyzkoušet. Každý máme jinou postavu. Já nakonec vybírala tak dlouho, že malá měla už 4. měsíce a já nepotřebovala novorozeneckou vložku. A na další si ji mohu dokoupit. Taky se mi líbil materiál. A zrovna měli akce. Mrkni na obchod www.brankdetem.cz Tam maj různá nosítka mají po republice více obchodů a dá se u nich půjčit i přes internet. A máš tam i popisky k jednotlivým nosítkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
11.8.11 21:31

My mame Beco. Manducu jsem nezkousela, pro Beco jsem se rozhodla kvuli te vnitrni kapse - prijde mi bezpecnejsi.
Jsem moc spokojena, Johanka taky vypadala spokojene, dneska mi tam pres hodinu spala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
11.8.11 21:48
Wiolla píše:
Ráda si s tebou počkám na odpovědi. Také bych chtěla dítko nosit v něčem zdraví prospěšném, ale do šátku se mi nechce. :think: (byť ten je asi pro dítě nejlepší). Takže holky raďte, ať nekoupíme nějaký šunt.(Onehdá tu jedna maminka přirovnávala nošení dítka v nějakém nositku k vysení za ramena na kruzích - ze začátku dobrý, ale pak auauau. Tak toho bych se ráda vyvarovala. :think: )

Zkus zajít do brněnské brány tam je jich spoustu na vyzkoušení.
My máme Manducu. Celkem spokojenost. Delší nošení pro nosiče taky dobré. Dřív v ní malej i spával, teď to ale pro nás na moc dlouhé pochůzky není. Co začal sám chodit tak je nerad kdekoliv, ještě tak kočárek občas toleruje :roll:
Já jsem nedávno měla možnost vyzkoušet i Ergo a to se mi zdálo i o kousínek příjemnější než Manduca.
Chce to fakt odzkoušet.
Na různých míste Vám ji i zapůjčí - brána, mamaja, plena-czech ad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.8.11 21:58

Ahoj, já mám Manducu, sedí mi dobře, mám širší boky, úzký pas a širší ramena… A malé se v ní líbí, nosím ji v ní už 4měsíce(malé je 8,5m)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.8.11 22:46

Manduca, Beco i Ergo jsou kvalitní značky, takže je to opravdu o tom, co komu líp sedne.
Já mám manducu, zrovna dneska jsem za ni byla vděčná, byly jsme na odběru krve a stačilo malé jen povystrčit ručičku a pak se i rychle uklidnila, jak byla na mně pořád přilepená, v kočáru by mi svůj názor sdělovala mnohem déle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
11.8.11 22:52

Měla jsem tu možnost si vyzkoušet Beco i Manducu a nakonec jsem se rozhodla pro Manducu. Nosím už 15 měsíčního prcka a jsem naprosto spokojená :palec:

Navíc naše malá byla drobeček, takže novorozenecká vložka nezahálela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.8.11 09:15

Díky za odpovědi, prostuduji, vyzkouším… 8-) Btw, do jakého věku dítěte se to dá používat. Abych věděla, jestli to budu mít na půl roku nebo na dýl… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí