Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
kdyz jsem byla nejake ergonositko kupovat, zkousela jsem manducu, ergo a beco. A Beco mi absolutne vubec nesedlo. Vzala jsem mannducu. Je to fakt potreba vyzkouset. Treba zrovna v te brane maji pujcovnu, poslou ti to, vyzkousis a kdyz nevyhovuje, tak vratis, zaplatis jen nejake pujcovne
Já jsem si třeba díky radě od jedné zdejší e-maminy, co šátkuje našla kontakt na paní, která v našem okolí bydliště pořádá kursy šátkování a různých jiných aktivit. Ta za mnou po domluvě ochotně přijela až domů (abych nemusela cestovat s čerstvým miminkem) a ukázala jak šátky, tak Beco i Manducu přímo v akci. Měla jsem možnost si to osobně vyzkoušet, osahat, porovnat a jsem za to moc vděčná. Myslím, že je to lepší, než jen zapůjčit a pak s tím zápasit sama ![]()
Není u Vás taky podobná možnost?
no, ono ideální by bylo si to půjčit na pár dní a vyzkoušet v terénu. My měli takhle půjčené beco - zkoušela jsem doma a malé se v něm vůbec nelíbilo a šíleně řvala. Když jsem ji ale vzala ven, byla hrozně spokojená a nakonec jsem s ní slezla celé Vysoké Tatry. Už se těším až budu nosit druhého prcka:-). Žádné jiné nosítko už jsem pak nezkoušela, takže srovnání nemám.
Děkuju za názory,bohužel jsem z Ústí nad labem a tady ani poblíž se takové možnosti nevedou snad jen najít někoho kdo už nosítko používá,ale stejně co člověk to jiný názor,pořizovací cena není ani u jednoho zrivna nízká a tak bych nerada kupovala zajíce v pytli nebo při výběru šlápla vedle ![]()
@Marpe ahojky promiň odkud jsi já z Brna a tak se ptám kdyby jsi náhodou věděla o podobné možnosti i tady?:)
Prosím nevíte jak je to s tím půjčením nosítka v Bráně k dětem? Chci si koupit Beco, takže napřed chci zkusit, bydlím daleko, takže poštou
to mi jako pošlou nějaký erární nosítko který zkusím doma na týden, ale co když si ho budu chtít koupit? Dají mi nový?
To asi né že
Nechci za 3500,– nosítko který už předtím nosilo x lidí ale nemám kde jinde ho vyzkoušet ![]()