Manduca versus Beco

Napsat příspěvek
Velikost písma:
say
1461
12.8.11 09:29

Beco i Manduca je do 20kg......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.8.11 11:27

kdyz jsem byla nejake ergonositko kupovat, zkousela jsem manducu, ergo a beco. A Beco mi absolutne vubec nesedlo. Vzala jsem mannducu. Je to fakt potreba vyzkouset. Treba zrovna v te brane maji pujcovnu, poslou ti to, vyzkousis a kdyz nevyhovuje, tak vratis, zaplatis jen nejake pujcovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.8.11 12:59

Já jsem si třeba díky radě od jedné zdejší e-maminy, co šátkuje našla kontakt na paní, která v našem okolí bydliště pořádá kursy šátkování a různých jiných aktivit. Ta za mnou po domluvě ochotně přijela až domů (abych nemusela cestovat s čerstvým miminkem) a ukázala jak šátky, tak Beco i Manducu přímo v akci. Měla jsem možnost si to osobně vyzkoušet, osahat, porovnat a jsem za to moc vděčná. Myslím, že je to lepší, než jen zapůjčit a pak s tím zápasit sama :think:

Není u Vás taky podobná možnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
12.8.11 13:14

no, ono ideální by bylo si to půjčit na pár dní a vyzkoušet v terénu. My měli takhle půjčené beco - zkoušela jsem doma a malé se v něm vůbec nelíbilo a šíleně řvala. Když jsem ji ale vzala ven, byla hrozně spokojená a nakonec jsem s ní slezla celé Vysoké Tatry. Už se těším až budu nosit druhého prcka:-). Žádné jiné nosítko už jsem pak nezkoušela, takže srovnání nemám.

• Citovat
  • Upravit
2214
12.8.11 23:53

Děkuju za názory,bohužel jsem z Ústí nad labem a tady ani poblíž se takové možnosti nevedou snad jen najít někoho kdo už nosítko používá,ale stejně co člověk to jiný názor,pořizovací cena není ani u jednoho zrivna nízká a tak bych nerada kupovala zajíce v pytli nebo při výběru šlápla vedle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denča.zobanka.
14.3.13 22:12

@Marpe ahojky promiň odkud jsi já z Brna a tak se ptám kdyby jsi náhodou věděla o podobné možnosti i tady?:)

• Citovat
  • Upravit
1347
20.3.14 19:11

Prosím nevíte jak je to s tím půjčením nosítka v Bráně k dětem? Chci si koupit Beco, takže napřed chci zkusit, bydlím daleko, takže poštou :) to mi jako pošlou nějaký erární nosítko který zkusím doma na týden, ale co když si ho budu chtít koupit? Dají mi nový? :mrgreen: To asi né že :think: Nechci za 3500,– nosítko který už předtím nosilo x lidí ale nemám kde jinde ho vyzkoušet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí