Stavíme domeček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.9.20 17:25

@Kóča1992 My taky stavíme domeček :) nastěhování by mělo proběhnout do příštího léta, ale do ty doby se může stát ledacos… Tak uvidíme. Na jednu stranu se těším, konečně paní svého domu, na druhou stranu mi bude po rodičích fakt smutno. Teď bydlíme u nich…

• Citovat
  • Upravit
14723
29.9.20 17:29
@Kóča1992 píše:
@Natálka26 No… Je pravda, že normálně nemám taky ráda, když se někdo takhle vyjadřuje :D ale u toho domu atd. se to docela používá i mezi dospělýma, tak mi to asi ani nepřišlo nějak divné :D

Je to divné. Zdrobněle obvykle mluví nevyrovnaný afektovaný ženský. Když chlap, to už je hotová tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siaaanka01
29.9.20 17:34

@LaPaloma jestli za tím není spíš nějaký druh závisti, že někdo staví dům, vid :) Když někdo přispívá do tématu o staveni domu a jediný co dokáže řešit je, jestli tu někdo napsal dům nebo domeček, tak bude nejspíš sám nevyrovnanej a ještě ke všemu uplně mimo mísu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14723
29.9.20 17:49
@Siaaanka01 píše:
@LaPaloma jestli za tím není spíš nějaký druh závisti, že někdo staví dům, vid :) Když někdo přispívá do tématu o staveni domu a jediný co dokáže řešit je, jestli tu někdo napsal dům nebo domeček, tak bude nejspíš sám nevyrovnanej a ještě ke všemu uplně mimo mísu :nevim:

Se prober, já už dům mám. Hotovej, jsem už starší ročník než zakladatelka. Já byla zvědavá, kolik lidí se chytí na domeček a ukázalo se, že opravdu ne mnoho. Źe více zaujalo slovo než podstata věci.
Tebe tedy navíc ještě závist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.9.20 17:56

Jsme ve fázi vnitřních zdí, čekání na krytinu. Čekání na okna.
Zítra jedeme ke stolaři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.9.20 18:02

@Kóča1992 @Natálka26

stádo používá výraz domeček, tak se holt musí přidat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14588
29.9.20 18:17

Ale je zvláštní, že nikdo nekupuje nový byteček, tohle nové „názvosloví“ se vžilo jen u domů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
29.9.20 18:20

My už máme postaveno, jen doděláváme dodělávky - terasa, garáž, fasáda, zahrada,…
No je toho ještě dost, ale baví nás to.
Teď bude ještě miminko, tak děláme pokojíček. Máme celkem 3 pokojíčky pro dětičky, tak snad stihneme zaplnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79788
29.9.20 18:22
@Kóča1992 píše:
Ahoj holky :-)

najde se mezi námi také taková, která teď staví baráček nebo se na to chystá a nemůže se dočkat? :-) Pojďte si o tom pokecat.

My jsme s manželem ve fázi, kdy se dělá teprve obvodové zdivo, takže nebude dřív jak za 10 měsíců :(. Ale snad to uteče. Nemůžu se dočkat, protože teď bydlíme v poměrně malém bytě s mojí maminkou a už mě to občas fakt štve.. Nedokážu si ani představit mít vlastní bydlení, to bude taková paráda!!

Díky všem, kteří se přidají do diskuze :-)

To pro panenky? Postavte si pro sebe, dům, to je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
29.9.20 19:04
@Siaaanka01 píše:
@Natálka26 ať se každéj vyjadřuje jak chce ne? Řešíš fakt blbosti :zed:

Muže se tak vyjadřovat, co by ne, jen mi u dospělý osoby přijde tohle v běžný konverzaci uhozený. Děkuji za tvůj zájem, ale i nadále budu řešit co uznám za vhodné. A můžeš být klidná, dům co máme je v konečné fázi rekonstrukci (fasáda, chodníky) máme ho bez hypotéky a jiných úvěru/ půjček, tudíž poznámky o závisti si nech pro své okolí, které znáš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.9.20 19:10

My používáme barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
29.9.20 19:19

Jůůů… Naše holky taky dneska stavěly krásný domeček z klacíků. Pak ale přilítl míč a je po něm. Tak třeba příště se přidají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.9.20 19:41

@bublinek

stará dobrá klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23894
29.9.20 19:58
@Kóča1992 píše:
Ahoj holky :-)

najde se mezi námi také taková, která teď staví baráček nebo se na to chystá a nemůže se dočkat? :-) Pojďte si o tom pokecat.

My jsme s manželem ve fázi, kdy se dělá teprve obvodové zdivo, takže nebude dřív jak za 10 měsíců :(. Ale snad to uteče. Nemůžu se dočkat, protože teď bydlíme v poměrně malém bytě s mojí maminkou a už mě to občas fakt štve.. Nedokážu si ani představit mít vlastní bydlení, to bude taková paráda!!

Díky všem, kteří se přidají do diskuze :-)

A neměli jste raději postavit dům, než domeček, protože stěhovat se z bytu do domečku, to je z bláta do louže… :nevim: Leda že by ses spletla s tím bytem, možná jsi chtěla napsat z bytečku do domečku, to snad je aspoň o chloupeček lepší a alespoň maličkato si polepšinkáte… :nevim: 8) A bydlet ve vlastním je fakt parádička, i když s vlastním domečkem na rozdíl od pronajatého bytečku jsou starostičky a kolem něj pořád nějaká prácička… :nevim: 8) Držím palečky, ať se domeček podaří postavit co nejdřív ať se vám tam hezoučky bydlinká… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.9.20 20:04

@bse.pedro

pokud mi uniklo, je těhulka, má mimíska nebo se bude teprve snažit? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí