Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MrsNorris píše:
A kam se tu má chodit?
Vytrženo z kontextu. Psala jsem chodit do cizí diskuze někomu se posmívat. Když má někdo tu potřebu, tak ať si založí vlastní na téma „Smějeme se zdrobnělinám“ a je to. Takhle je to akorát spam v diskuzi někoho a absolutně mimo téma, které chce rozebírat.
@Pinotek píše:
My taky zrovna plánujeme. Teď řešíme dispozice, čím topit a jakou rekuperaci. Nezdá se to ale i když si člověk nechá stavit na klíč, tak je kolem toho spousta práce a otázek. Teda pokud se člověk nechce spokojit jen s úplným základem.
Jo a mě teda slovo domeček opravdu nijak neirituje. Vážně nechápu potřebu několika jedinců přijít do cizí diskuze a dělat si „srandu“ z něčího názvosloví. Ubohý.
Dospělost jedince dokumentuje i jeho slovník.
@MrsNorris píše:
A kam se tu má chodit?
Pouze do vlastní diskuse…
![]()
@Pinotek píše:
Vytrženo z kontextu. Psala jsem chodit do cizí diskuze někomu se posmívat. Když má někdo tu potřebu, tak ať si založí vlastní na téma „Smějeme se zdrobnělinám“ a je to. Takhle je to akorát spam v diskuzi někoho a absolutně mimo téma, které chce rozebírat.
Překrouceno… Psala si dělat si srandu… ![]()
Ty jo, ženský, vážně? Vážně tu budete urážet mojí inteligenci kvůli jednomu slovu? 😃 Vždyť mě vůbec neznáte, achjo, je to tady fakt hrůza..
Těm ostatním děkuji za příspěvky ![]()
My jsme teď ve fázi, kdy už máme vyzděné obvodové zdivo, ve čtvrtek nám přijedou vazníky na střechu a hned potom se začnou dávat tašky, na leden už máme objednaná okna
Těšíme se moc 😃
@klarineck píše:
Ty jo, ženský, vážně? Vážně tu budete urážet mojí inteligenci kvůli jednomu slovu? 😃 Vždyť mě vůbec neznáte, achjo, je to tady fakt hrůza..Těm ostatním děkuji za příspěvky
My jsme teď ve fázi, kdy už máme vyzděné obvodové zdivo, ve čtvrtek nám přijedou vazníky na střechu a hned potom se začnou dávat tašky, na leden už máme objednaná oknaTěšíme se moc 😃
To střechu máte z čeho? U nás se táhne příprava na pokladku střechy. Teď dělají dřevo a teprve pak krytina.
@bublinek máme objednanou vazníkovou dřevěnou konstrukci, to se vyrobí na míru na barák a pak se to tam jen doveze, dá se to tam a je připravenou na pokládku 😅 samozrejmě zjednodušeně řečeno
@klarineck píše:
@bublinek máme objednanou vazníkovou dřevěnou konstrukci, to se vyrobí na míru na barák a pak se to tam jen doveze, dá se to tam a je připravenou na pokládku 😅 samozrejmě zjednodušeně řečeno
Tak to jdeme jinou cestou
Ahoj holky,
tak jak pokračujete? My už stavíme vnitřní příčky… Střecha je hotová, okna a vchodové dveře jsou už na místě
Vypadá to krásně a nemůžeme se dočkat.
Zakladatelka.
@Annabela11 Tvůj příspěvek není vůbec k tématu a je nahlášen administrátorům
. Chápu, že se nudíš, ale jdi prosím trolit jinam. Díky.
@Kóča1992 To není tím že bych se nudila ale to že mi vadí když lidí takto píšou…to se nemůže normálně napsat dům? jo nahlaš mě, tím mě moc potrestaš ![]()
[ @Annabela11 Mě se taky nelíbí spoustu věcí, a nemusím vše okomentovat. Když nemáš čím přispět do mlejna, tak to přejdi a jdi dál a nespamuj tady.
@Kóča1992 Já si budu komentovat co chci preci
Jinak dům bude do cca měsíce hotov ![]()