Stavíme domeček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
16.11.20 22:48
@MrsNorris píše:
A kam se tu má chodit? :think:

Vytrženo z kontextu. Psala jsem chodit do cizí diskuze někomu se posmívat. Když má někdo tu potřebu, tak ať si založí vlastní na téma „Smějeme se zdrobnělinám“ a je to. Takhle je to akorát spam v diskuzi někoho a absolutně mimo téma, které chce rozebírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.11.20 23:33
@Pinotek píše:
My taky zrovna plánujeme. Teď řešíme dispozice, čím topit a jakou rekuperaci. Nezdá se to ale i když si člověk nechá stavit na klíč, tak je kolem toho spousta práce a otázek. Teda pokud se člověk nechce spokojit jen s úplným základem.
Jo a mě teda slovo domeček opravdu nijak neirituje. Vážně nechápu potřebu několika jedinců přijít do cizí diskuze a dělat si „srandu“ z něčího názvosloví. Ubohý.

Dospělost jedince dokumentuje i jeho slovník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23914
17.11.20 06:29
@MrsNorris píše:
A kam se tu má chodit? :think:

Pouze do vlastní diskuse… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23914
17.11.20 06:31
@Pinotek píše:
Vytrženo z kontextu. Psala jsem chodit do cizí diskuze někomu se posmívat. Když má někdo tu potřebu, tak ať si založí vlastní na téma „Smějeme se zdrobnělinám“ a je to. Takhle je to akorát spam v diskuzi někoho a absolutně mimo téma, které chce rozebírat.

Překrouceno… Psala si dělat si srandu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.11.20 09:47

Ty jo, ženský, vážně? Vážně tu budete urážet mojí inteligenci kvůli jednomu slovu? 😃 Vždyť mě vůbec neznáte, achjo, je to tady fakt hrůza..

Těm ostatním děkuji za příspěvky :)
My jsme teď ve fázi, kdy už máme vyzděné obvodové zdivo, ve čtvrtek nám přijedou vazníky na střechu a hned potom se začnou dávat tašky, na leden už máme objednaná okna :palec: Těšíme se moc 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
17.11.20 10:20
@klarineck píše:
Ty jo, ženský, vážně? Vážně tu budete urážet mojí inteligenci kvůli jednomu slovu? 😃 Vždyť mě vůbec neznáte, achjo, je to tady fakt hrůza..Těm ostatním děkuji za příspěvky :)
My jsme teď ve fázi, kdy už máme vyzděné obvodové zdivo, ve čtvrtek nám přijedou vazníky na střechu a hned potom se začnou dávat tašky, na leden už máme objednaná okna :palec: Těšíme se moc 😃

To střechu máte z čeho? U nás se táhne příprava na pokladku střechy. Teď dělají dřevo a teprve pak krytina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.11.20 08:34

@bublinek máme objednanou vazníkovou dřevěnou konstrukci, to se vyrobí na míru na barák a pak se to tam jen doveze, dá se to tam a je připravenou na pokládku 😅 samozrejmě zjednodušeně řečeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
18.11.20 09:01
@klarineck píše:
@bublinek máme objednanou vazníkovou dřevěnou konstrukci, to se vyrobí na míru na barák a pak se to tam jen doveze, dá se to tam a je připravenou na pokládku 😅 samozrejmě zjednodušeně řečeno

Tak to jdeme jinou cestou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.1.21 10:19

Jak pokračujete se stavbou atd? :-)

Ahoj holky,

tak jak pokračujete? My už stavíme vnitřní příčky… Střecha je hotová, okna a vchodové dveře jsou už na místě :-) Vypadá to krásně a nemůžeme se dočkat.

Zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.1.21 10:30

@Kóča1992 Domeček, baráček…jako v MŠ. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.1.21 10:32

@Annabela11 Tvůj příspěvek není vůbec k tématu a je nahlášen administrátorům :-). Chápu, že se nudíš, ale jdi prosím trolit jinam. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.1.21 10:49

@Kóča1992 To není tím že bych se nudila ale to že mi vadí když lidí takto píšou…to se nemůže normálně napsat dům? jo nahlaš mě, tím mě moc potrestaš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.1.21 10:51

[ @Annabela11 Mě se taky nelíbí spoustu věcí, a nemusím vše okomentovat. Když nemáš čím přispět do mlejna, tak to přejdi a jdi dál a nespamuj tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.1.21 10:53

@Kóča1992 Já si budu komentovat co chci preci :nevim: Jinak dům bude do cca měsíce hotov ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.1.21 10:56
@Annabela11 píše:
@Kóča1992 Já si budu komentovat co chci preci :nevim: Jinak dům bude do cca měsíce hotov ;)
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1