Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kóča1992 píše:
No teda… Musím říct, že tohle byla moje první a taky poslední založená diskuze.. Člověk se chce normálně pobavit, ale evidentně tady to opravdu není možné.Díky těm pár normálním ženám, které se mi ozvaly! Držím palce, ať se stavba či rekonstrukce vydaří a ať se hezky bydlí!
Dá se pobavit… Nesmíš se brát zas tak vážně a být samonasírací… Prostě sis trošku naběhla a maličko se to rozjelo jiným směrem…
Ale normálka… Prostě sranda, kterou si ale sama ze sebe dokáže udělat i spousta mamin tady se svejma mimískama, prdíčkama a jánevímčímještě…
Hlavně klídek… A mír…
![]()
@bse.pedro Mám asi jiné představy o srandě
. Tohle je spíš pěkná trapárna a přehlídka vykojených mozků.
@Kóča1992 píše:
@bse.pedro Mám asi jiné představy o srandě. Tohle je spíš pěkná trapárna a přehlídka vykojených mozků.
Pak sis teda vybrala špatný web… Co jiného než vykojený mozky lze očekávat na webu určeném primárně pro maminy… ![]()
Ale trápí mě jiná věc, holky tady mají mozky vykojený, to je jasná diagnóza, ale čím je postižený ten tvůj…
![]()
@Kóča1992 píše:
@bse.pedro Právě že ničím
Tak co tu vlastně pohledáváš…
Tady je to jen pro postižený…
![]()
@Kóča1992 No je to zavazující, tři pokojíčky, jsou tři pokojíčky
Mě by stačilo zaplnit dva
Manžel je ale hrozně na děti, tak asi časem podlehnu ![]()
Nic si z nějakých komentářů tady nedělej, nemá to smysl. Lidi jsou a budou takoví.
My máme po svatbě dva roky, je to masakr, letí to hrozně rychle. Jako by to bylo včera ![]()
@Kóča1992 píše:
No teda… Musím říct, že tohle byla moje první a taky poslední založená diskuze.. Člověk se chce normálně pobavit, ale evidentně tady to opravdu není možné.Díky těm pár normálním ženám, které se mi ozvaly! Držím palce, ať se stavba či rekonstrukce vydaří a ať se hezky bydlí!
Nevím zda to tu už někdo psal, ale běž na https://old.modrastrecha.cz/
Nejen že se tam o stavbě pobavíš víc než tady, ale taky tam jsou normalní lidé ![]()
@inkakřivák píše:
@bse.pedro A tvůj!
Sice mi není zcela jasné, na co reaguješ, ale je snad jasné, že jsem dostatečně postižen, abych na tento web patřil a vykojenej mozek mám též…
![]()
My jsme minuly rok koupili pozemek, ted demolujeme dum co nam tam stoji:D uz jsme skoro u konce. Kazdou chvili bude povoleni, takze zakladovku snad jeste tento rok
![]()
@Michelle_M píše:
Ale je zvláštní, že nikdo nekupuje nový byteček, tohle nové „názvosloví“ se vžilo jen u domů
Protoze byty nebyvaly 3 vetsi, domy ano. Takze mnoho soucasnych domu zvlaste lidi z tech puvodnich vil povazuji za pristresek pro panenky s argumentem ze to pak neni zadny dum
no tak se ujalo oznaceni domecek. Slovo bytecek jsem naposledy slysela pouzit floveka ktery ale mluvil o 25m2…
@inkakřivák píše:
Ale houby, tuleníčko bude!
tuleníčko nestačí… a hlavně, musí mít ovulku ![]()
My jsme zrovna ve fázi projektu a vyřizování hypotéky. Člověk chce mít všechno přesně promyšlené, ale bojím se aby to nestálo mega balík ![]()
My taky zrovna plánujeme. Teď řešíme dispozice, čím topit a jakou rekuperaci. Nezdá se to ale i když si člověk nechá stavit na klíč, tak je kolem toho spousta práce a otázek. Teda pokud se člověk nechce spokojit jen s úplným základem.
Jo a mě teda slovo domeček opravdu nijak neirituje. Vážně nechápu potřebu několika jedinců přijít do cizí diskuze a dělat si „srandu“ z něčího názvosloví. Ubohý.
@Pinotek píše:
Vážně nechápu potřebu několika jedinců přijít do cizí diskuze
A kam se tu má chodit? ![]()