Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Burj Chalifa píše:
@bse.pedropokud mi uniklo, je těhulka, má mimíska nebo se bude teprve snažit?
teprve bude snaženíčko s příťou nebo manžou, přece
@bublinek píše:
teprve bude snaženíčko s příťou nebo manžou, přece
Ale houby, tuleníčko bude!
@Burj Chalifa píše:
@bse.pedropokud mi uniklo, je těhulka, má mimíska nebo se bude teprve snažit?
To mi zřejmě taky uniklo, nebo to zatím neuvedla…
![]()
Ale snad na to ještě dojde…
![]()
@inkakřivák
To mi ani neříkej
.Včera jsem se tulila k plyšovýmu medvědovi. Nechci mít chlupaté děti ![]()
@inkakřivák píše:
@bse.pedro Jako ty jsi drsný!
Neé… Jen jsem se rozněžnil… Asi nějaké předporodní výkyvy nálady kvůli Michel… ![]()
Dnes jsem byl v Kauflandíčku pro věci z akcičky, brambůrky a zelíčko a když mi padlo očičko na levnou stavebničku a plyšáčka, zamlžilo se mi a prostě jsem to musel hodit do košíčku…
![]()
@Burj Chalifa píše:
@inkakřivák
To mi ani neříkej.Včera jsem se tulila k plyšovýmu medvědovi. Nechci mít chlupaté děti
to se musíte tulit s ochranou
@inkakřivák píše:
Ale houby, tuleníčko bude!
tuleníčko mi evokuje tuleňa, takže tak
ale ti mají moc hezoulinké mimineška
@bublinek
klidně mi tykej! S tou ochranou nevím nevím
, jak jsem si všimla, zdejším pisatelkám antikoncepce velmi hojně selhává ![]()
@Burj Chalifa píše:
@bublinek
klidně mi tykej! S tou ochranou nevím nevím, jak jsem si všimla, zdejším pisatelkám antikoncepce velmi hojně selhává
já „mluvila“ k Tobě a medvědovi, takže jste byli 2, tudíž jsem užila to množné číslo ![]()
@bse.pedro Ty hormony v těhotenství dělají věci, co? No už to máš za pár, to už zvládneš po těch pěti letech levou zadní. Koukala jsem na tu stavebnici, takže máš jistotu, že to bude kluk? Anebo pojedeš genderově vyváženou výchovu?
A měl sis k tomu zelicku ještě nějakou husičku přihodit, ať je dobré papu a můžeš si pak cvachtat! A pivicko!
@inkakřivák píše:
@bse.pedro Ty hormony v těhotenství dělají věci, co? No už to máš za pár, to už zvládneš po těch pěti letech levou zadní. Koukala jsem na tu stavebnici, takže máš jistotu, že to bude kluk? Anebo pojedeš genderově vyváženou výchovu?
A měl sis k tomu zelicku ještě nějakou husičku přihodit, ať je dobré papu a můžeš si pak cvachtat! A pivicko!
Jo, jo. už je to jistý, že to bude cca roční kluk…
![]()
K zelíčku jsem chtěl přihodit kachničku, ale nechtěl jsem jí dlouho nechávat v autíčku v teplíčku, takže zítra asi pojedu znova pro kačenky za 70,– a mražený kuřecí stehýnka v akcičce… ![]()
A ještě mě napadá, jestli nepřibrat ještě aspoň 1 nebo 2 ty stavebnice… Je to jen malá krabička, je tam 85 kostiček, tak aby toho bylo dost a dalo se postavit něco pořádnýho… Je za 170,–Kč, to je snad docela slušná cena…
![]()
No teda… Musím říct, že tohle byla moje první a taky poslední založená diskuze.. Člověk se chce normálně pobavit, ale evidentně tady to opravdu není možné.
Díky těm pár normálním ženám, které se mi ozvaly! Držím palce, ať se stavba či rekonstrukce vydaří a ať se hezky bydlí! ![]()
@Rachel_cz Jéé, tak to je hezké
My máme teď měsíc po svatbě, o dětech přemýšlíme, ale spíše do budoucna
a budeme mít připravený jen jeden dětský pokoj ![]()