Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky ![]()
najde se mezi námi také taková, která teď staví baráček nebo se na to chystá a nemůže se dočkat?
Pojďte si o tom pokecat.
My jsme s manželem ve fázi, kdy se dělá teprve obvodové zdivo, takže nebude dřív jak za 10 měsíců
. Ale snad to uteče. Nemůžu se dočkat, protože teď bydlíme v poměrně malém bytě s mojí maminkou a už mě to občas fakt štve.. Nedokážu si ani představit mít vlastní bydlení, to bude taková paráda!!
Díky všem, kteří se přidají do diskuze ![]()
Kóčo, když už stavíte s manželem DOMEČEK, jste si jistí, že se tam vejdete??? ![]()
Jinak gratuluju, snad bude podle Vašich představ a nic se Vám tam nepotento. ![]()
My jsme teď koupili pozemek. Řešíme projekt a snad na jaře začneme stavet. Uz se taky nemůžu dočkat. Bydlíme v domě s našima a i když jsou vztahy dobrý, tak chceme prostě svůj. Navíc jsem si to tady zarizovala s bývalým a manžel se tady nikdy necítil moc doma. Počítala jsem s jedním dítětem a máme nakonec dvě a už je nám to tady těsný.
My právě vyřizujeme stavebni povolení, tak nám držte palce, ať vše klapne, protože to může být běh na dlouhou trať…
@Ms.Ragdoll Děkujeme moc
No něco se potento během stavby ještě stokrát, ale snad to nebude tak kritické ![]()
Je to tak středně velký bungalov, takže snad vejdeme ![]()
@JancaS84 To naprosto chápu! Taky mám s mamkou dobré vztahy, ale občas se hádáme, protože každá máme jinou představu o fungování domácnosti. Fakt se hrozně těším až se nebudu muset ničím omezovat ![]()
Gratuluji ke koupi pozemku a snad se brzy kopne ![]()
@Beckyttine5 U nás stavební povolení bylo v pohodě, je to hodně o těch lidech na úřadech no.. A někdy taky o přístupu k nim. Přeji Vám ať je to rychlé ![]()
@Kóča1992 staviate si ho sami svojpomocne, alebo máte na to firmu? ak áno, akú? ![]()
Já se omlouvám, ale první či ke napadlo když jsem to přečetla tak byla ukňouraná Lenka z Ulice, když rekonstruovali ![]()
K otázce, ne nestavíme, ale rekonstruujeme
@Natálka26 Nechápu úplně tu poznámku, ale ok
Na Ulici nekoukám…
Původně jsme chtěli koupit starší dům, ale bylo vše hrozně drahé..
Já taky na ulici nekoukam, skončila jsem pravé ve chvíli kdy “…Jarda jezdil na baráček,..” no nic, proste očekávám, ze dospěly člověk se bude vyjadřovat jako dospěly a ne jako dítě. Proste stavíte barák, dům,..
My kupovali starší, protože v lokalitě kterou jsme chtěli bychom parcelu na stavbu nesehnali, takže nezbylo nic jiného.
@Sedlanka8 momentálně nám to staví dva zedníci, nedá se říct asi úplně, že je to firma.. a budou dohazovat kontakty na okna, dveře, střechu atd.. A něco budem dělat sami. Takže částečně svépomocí ![]()
@Natálka26 No… Je pravda, že normálně nemám taky ráda, když se někdo takhle vyjadřuje
ale u toho domu atd. se to docela používá i mezi dospělýma, tak mi to asi ani nepřišlo nějak divné ![]()
Tak nám to vyřizuje projekční firma, co dělala projekt domu a je to celkem komplikované.. Takže si moc přeji, ať to klapne, a až to bude černé na bílém, tak mi spadne velký kámen ze srdce..