Stavíme domeček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
174
29.9.20 14:21

Stavíme domeček

Ahoj holky :-)

najde se mezi námi také taková, která teď staví baráček nebo se na to chystá a nemůže se dočkat? :-) Pojďte si o tom pokecat.

My jsme s manželem ve fázi, kdy se dělá teprve obvodové zdivo, takže nebude dřív jak za 10 měsíců :(. Ale snad to uteče. Nemůžu se dočkat, protože teď bydlíme v poměrně malém bytě s mojí maminkou a už mě to občas fakt štve.. Nedokážu si ani představit mít vlastní bydlení, to bude taková paráda!!

Díky všem, kteří se přidají do diskuze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5640
29.9.20 14:26

Kóčo, když už stavíte s manželem DOMEČEK, jste si jistí, že se tam vejdete??? :mrgreen:

Jinak gratuluju, snad bude podle Vašich představ a nic se Vám tam nepotento. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35475
29.9.20 14:30

My jsme teď koupili pozemek. Řešíme projekt a snad na jaře začneme stavet. Uz se taky nemůžu dočkat. Bydlíme v domě s našima a i když jsou vztahy dobrý, tak chceme prostě svůj. Navíc jsem si to tady zarizovala s bývalým a manžel se tady nikdy necítil moc doma. Počítala jsem s jedním dítětem a máme nakonec dvě a už je nám to tady těsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
29.9.20 14:34

My právě vyřizujeme stavebni povolení, tak nám držte palce, ať vše klapne, protože to může být běh na dlouhou trať…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.9.20 14:38

@Ms.Ragdoll Děkujeme moc :-) No něco se potento během stavby ještě stokrát, ale snad to nebude tak kritické :D

Je to tak středně velký bungalov, takže snad vejdeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.9.20 14:40

@JancaS84 To naprosto chápu! Taky mám s mamkou dobré vztahy, ale občas se hádáme, protože každá máme jinou představu o fungování domácnosti. Fakt se hrozně těším až se nebudu muset ničím omezovat :-)

Gratuluji ke koupi pozemku a snad se brzy kopne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.9.20 14:42

@Beckyttine5 U nás stavební povolení bylo v pohodě, je to hodně o těch lidech na úřadech no.. A někdy taky o přístupu k nim. Přeji Vám ať je to rychlé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.9.20 14:43

@Kóča1992 staviate si ho sami svojpomocne, alebo máte na to firmu? ak áno, akú? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
29.9.20 14:44

Já se omlouvám, ale první či ke napadlo když jsem to přečetla tak byla ukňouraná Lenka z Ulice, když rekonstruovali :zed:

K otázce, ne nestavíme, ale rekonstruujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.9.20 14:51

@Natálka26 Nechápu úplně tu poznámku, ale ok :-) Na Ulici nekoukám…

Původně jsme chtěli koupit starší dům, ale bylo vše hrozně drahé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
29.9.20 14:55

@Kóča1992

Já taky na ulici nekoukam, skončila jsem pravé ve chvíli kdy “…Jarda jezdil na baráček,..” no nic, proste očekávám, ze dospěly člověk se bude vyjadřovat jako dospěly a ne jako dítě. Proste stavíte barák, dům,..

My kupovali starší, protože v lokalitě kterou jsme chtěli bychom parcelu na stavbu nesehnali, takže nezbylo nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.9.20 14:59

@Sedlanka8 momentálně nám to staví dva zedníci, nedá se říct asi úplně, že je to firma.. a budou dohazovat kontakty na okna, dveře, střechu atd.. A něco budem dělat sami. Takže částečně svépomocí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
29.9.20 15:09

@Natálka26 No… Je pravda, že normálně nemám taky ráda, když se někdo takhle vyjadřuje :D ale u toho domu atd. se to docela používá i mezi dospělýma, tak mi to asi ani nepřišlo nějak divné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
29.9.20 17:11

Tak nám to vyřizuje projekční firma, co dělala projekt domu a je to celkem komplikované.. Takže si moc přeji, ať to klapne, a až to bude černé na bílém, tak mi spadne velký kámen ze srdce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siaaanka01
29.9.20 17:23

@Natálka26 ať se každéj vyjadřuje jak chce ne? Řešíš fakt blbosti :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat